Chcem sa opýtať že či by vám vadilo keby ste zistili že sa vaša priatelka/priatel reže.(podrezava si žili...)co by ste s tym spravili?riešili by ste to s nou/nim alebo by ste s nou/nim rozišli?A povedali by ste to rodičom toho otičneho?alebo ako a čo by s
To je co za otazka? Jasne, ze by mi vadilo, keby to robila moja priatelka. Neviem, ci by som to povedal rodicom, ale urcite by som ju minimalne odviedol k psychiatrovi...
Tak toto by som určite riešil najprv s dotyčnou osobou ze co to robí šak toto neni normálne si podrezávat žili, normálny človek si myslím nepodrezáva žili len tak z "nudy" a keby som to nevyriešil osobne s tým človekom tak by som to učite riešil s jeho/jej rodičmi !!!
Ja s tym mam skusenosti.Kedysi som chodila s chalanom ktory to robil a povedala som mu ze ked to bude robit tak je medzi nami koniec.Aj na chvilu prestak ale zasa zacal a tak som sa s nim rozisla.Predtym chodil aj k psychiatrom a nepomohlo to.Zacal sa kamaratit s mojim kamarato ktory robi to iste a potom to prestalo.Neviem ako je na tom teraz lebo sa nestretavame ale myslim ze dobre lebo si nasiel novich kamaratov.Aj ja som mala jedno take obdobie ze som mala stale zlu naladu a rezala som si ruky.Kamarati mi pomohli sa z toho dostat.Ja si myslim ze to nemusis hovorit jeho rodicom lebo to uvidia sami ale mala by si ho psychicky podrzat a pomoct mu prestat to robit.V mojom okoli je dost takych ludi takze to nie je az taka neobvikla vec.Len by si mala konat rychlo lebo to nemusi dopadnut dobre a mala by si s nim asi travit viac casu,mozno by to pomohlo a aspon by sa nerezal keby bol s tebou.
No a tebe to nevadi??? ...ako ja neviem, ale myslim ze je jasne, ze rezanie sa nie je uplne normalne travenie volneho casu... A kazdemu kto ta ma rad by to malo vadit. Ja neviem ale ten psycholog co ho tu Ondy1985 alebo kto spominal je fakt celkom dobry napad...-podla mna. Nevies kam az to moze zajst...
Ajca ja sa chcem spýtať že čo ťa k niečomu takému dohnalo? kôli čomu to robíš? Pretože nejaký dôvod musíš mať. Nieje to správne. Daj si dohovoriť a pomôcť. A prestaň s tým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov