Svet ako taký tak skoro neskončí, maximálne sa sami zničíme s jadrovými zbraňami, ale určite nezaniknú všetky planéty a celý vesmír... a tie blbosti, že sa začne otvárať zem a diabol príde na náš svet mi pripadajú akoby ich vymysleli staré babky čo nemajú čo robiť
alebo sa nesú reči, že koniec sveta nastane vtedy, keď bude pápež černoch... a vraj sa to blíži, lebo je už prezident USA černoch... a teraz mi povedzte, že cirkev nie je rasistická
existuje veľa teórií ohľadne tohto mayskeho kalendára... ale ja sa pokúšam veriť tomu, že ten, ktorý písal ten kalendár zomrel, takže ho dopísať nemohol.. aj to som už počula.. no zatiaľ to je "vo hviezdach" ... čo bude to bude
Po skonceni mayskeho kalendara sa stane to, ze ma bude priserne boliet hlava , lebo 21.12.2012 s kamosom organizujeme z recesie ozran party na privitanie konca sveta.
po roku 2012 sa nestane nic...je to normalny rok ako kazdy iny a zato ze nejaky buzici z pred 1000 rokov spravili kalendar a dnes konci este nemusi byt apocalypsa... ani nic podobne ze zanikne svet.... len sa proste udeje par zmien... ale koniec sveta stym nic nema spolocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
wed také niečo nepovedali ani mayovia čo existovali pre tisícami rokov...
@marty0908 vlastne s tym prisli vestice ale to je skoro to iste
nedávno som v rádiu počul diskusiu:
že mayovia spomenuli koniec sveta len v jednej jedinej listine a že v roku 4000 hlásia pád veľkého panovníka z trónu...
wed ani ony sami nevedia že čo chcú (eli)
wtedy dostávam infarkty
Práve preto si vždy dlhé komenty zálohujem(ctrl+c). Skús to aj ty.
aby sa další blbý ľudia čo všetkému uveria mohli báť
To už dávno urobili
@etelnair ja že pôjdeš na lesson k tomu tvojmu černochovi