Pred chvíľou sa mi moja profilovka zmenila na niekoho iného - iná fotka, ukazovalo mi osem nových reakcií. Čo to znamená? Ako sa to mohlo stať? Ako mi birdz mohol ukázať, že som prihlasená ako niekto iný? Pokúša sa mi niekto ukradnúť heslo?
To je nová užívateľská funkcia tzv. User Switch made by Abaffy & Perex. Podporuje empatizáciu používateľov navzájom prostredníctvom toho, že ti Birdz na okamih dovolí stať sa niekym iným. Umocňuje to miestnu komunitu a zároveň má priaznivo pôsobiť na "vcítenie sa do kože iných" v rámci spoločnosti.
Ide o znamenie, ktore signalizuje, ze v buducnosti sice budes stale Hanka, ale budu chvile, ked sa budes citit ako ta druha osoba a budes mat problem s vlastnou identitou. Odporucam denne kloktat octovu vodu s nastruhanym encianom pri zapalenej sviecke vzdy v case, kedy k tomuto tvojmu prevteleniu do druhej osoby doslo. Po par tyzdnoch by mali priznaky zmiznut.
Tí užívatelia, ktorí majú priveľa notifikácií a nestíhajú na všetky reagovať, majú možnosť delegovať niektorého iného birdzaka, aby dostal niektoré z nich.
Ale ináč má pravdu torpedo, nič si z toho nerob, je to len neškodný bug
hovorím vám bratia a sestry, to sám diabol chce zničiť náš krásnučky a drahomilovaný birdzíček - pičíček....
popliesť nám nicky, urobiť z nás tretie pohlavie a ošáliť náš rozum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj mne a aj iným birzakom
Žiaľ
Ale ináč má pravdu torpedo, nič si z toho nerob, je to len neškodný bug
popliesť nám nicky, urobiť z nás tretie pohlavie a ošáliť náš rozum...
Prečítal som to ako
"No, panic"
- v zmysle, asi je tu nový/á
tak aj skončia, chudáci....