ja zas ked dojdem na birdz som tam zvykol mavat len ak niekto reagoval na mna...teraz to mam zaspamovane vsetkymi moznymi komentami a stavmi a ktovieestecim -.-
,,Máš málo kamarátov na BIRDZ.Na to, aby si bol informovaný o tom, čo stvárajú. Najprv si vyplň BIRDZ profil a potom začni spoznávať nových kamarátov."
ALE TOTO NIE JE VYLEPŠENIE!!! Toto je technická chyba... Hento robilo všetkým kto nemali kamarátov, po registrácií! TO NIE JE VYLEPŠENIE! TO JE CHYBA KTORÁ SA VYRIEŠI!
no to neviem,ale ja som sa dnes prihlasila a viete ked sa prihlasite tak vam pise ze co je nove,ako co robia priatelia,kto kde aky komentar fotku a nevim co pridal,tak to tam pisalo len o tych ludoch,ktorych mate v priatelocha teraz zrazu mi tam pise co maju nove neviem kto vsetko ,s ktorymis om si ani nikdy nepisala a nemam ich emdzi priatelmi a ani oni mna,tomu enchapem,naco mi to tam je ,to co ma byt akoze
@Tomas Inak mne sa tá chyba/vylepšenie celkom páči, keďže tu nemám až takú kopu priateľov je celkom zaujímavé sledovať čo sa kde akurát teraz deje to by sa mohlo dať do špeciálnej kolonky "Čo sa práve deje na birdzi" ak už taká náhodou nieje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Na BIRDZ to proste žije:
a pod tym vsetko co sa tu vlastne stalo (¤_¤)
Huh?
Máš málo kamarátov na BIRDZ.
Na to, aby si bol informovaný o tom, čo stvárajú. Najprv si vyplň BIRDZ profil a potom začni spoznávať nových kamarátov »
mam to sice vypisane ale prichadzaju mi spravy ze co robia len od priatelov