Milujem, keď ma chalan pekné oči, vyzerá chlapsky (neznášam suchých a vychudnutých chalanov) a mužne a úplne najviac ma berú briadky Divné? Možno, neriešim...
ja napríklad nemusím moc chlapské typy...nemusí byť ako baba, ale nemám rád obrovské svalnaté typy so strašne chlapskými spôsobmi.....radšej mám takých fešáčikov
no čo ja viem teraz som sa dal dokopy s jedným chalanom, má krásne modré očka postava nemusí byť nejaká extra ani ja nesom nič extra len tučkov moc nemusím, ale tak presne aký typ sa mi páči, no jednoducho musí padnúť do oka
Jednoznacne oci, charizma , nebudem farizej - jasne ze aj postava , mam rad primer ani chudy ani svalnac tak akurat do ruky, a usmev na perach na depkovanie bude predsa cas vo vztahu no nie a vlastne celkove vystupovanie, asertivita a v mojom pripade ma zaujima ci sa mi vydrzia aj kuk do oci bo to malo kto zdrzi ADIO
zdravím všetkých mne sa veľmi páčia chalani muži ktorý vedia hlavne čo chcú od života, na pánoch sa mi v prvom rade veľmi páči pekná postava myslím tým pekný športový tip, farba očí, hlavne osobnosť človeka, mám veľmi veľa pánov kamarátov, priateľov a to ma veľmi teši lebo sú vážne veľmi skvelý a všetkým mojim kamarátom dakujem všetci ste vážne super vdaka všetkým ahojte!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja napríklad nemusím moc chlapské typy...nemusí byť ako baba, ale nemám rád obrovské svalnaté typy so strašne chlapskými spôsobmi.....radšej mám takých fešáčikov
netusil som ze aj ty mas rad chlapcov
tebe sa nepaci ked ide chalanovi z ritky kandel? to milujem
... a inak pls napíše mi niekto
filip