hm, no ani neviem ale keď sa tak zamyslím, to čo sa mi páči je jedna vec a druhá vec je to, že zatiaľ som stretla veľmi málo chlapov pri ktorých by som si povedala že "wááu"
@mielikki doteraz som si nič také nevšimla... a jediní, ktorí mi pri tom spojení napadnú, sú Krum z Harryho Pottera a Martin Kittner, ale ani jeden ma nejak neoslovuje
hoci, taký Yeti... dnes som jedného videla, ale kožuch na sebe nemal
ruky, široké ramená, vlasy, oči, hruď ... a tak celkovo ma fascinuje mužská stavba tela... nechápem ako sa môžu chlapov páči ženské telá.. tie krivky a toto :-!
najprv očká nie nadarmo sa vraví, že oči sú oknom do duše ak ma tie zaujmú, tak potom sledujem úsmev a veľmi sa mi páči bruško také mňam najlepšie mäkkučké také chlapské
@lilushka19 to fakt?? och, tak už sme dve takto úchylne zamerané ten chlap môže byť najlepší na svete ale pokiaľ sa mi neľúbia jeho boty tak u mňa skončil
Oči, úplne že mimo som keď má dakto nádherný pohľad..a ešte zadok, ale myslím, že to je normálne..nemám rada, keď má chalan riť ako žena, ako prepááááčte pekná rovná, ou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
zbožňujem keď má chlap pekné ruky. neviem prečo
potom ruky..........
oči.........
a výška ..hlavne keď si zo mňa robí srandu keď mu chcem dať pusu a on sa na mňa z výšky len pozerá a zákerne usmieva ako sa snažím
Podľa toho, čo je na ňom pekné, nie?
(a to nepíšuce krátke í m už leze na nervy, píšem teraz ako debl)
Vlasy. Na farbe nezáleží. Ale musia sa človeku hodiť.
Mám rada tenké ostré nosy. Výrazné raťafáky. Priam ich milujem. Neexistuje nič krajšie ako veľký nos. Nesmierne príťažlivé.
Oči. Je jedno akej sú farby, ich dôležitejšou funkciou je, ako sa vedia usmiať, ako sa vedia pozrieť, a čo všetko dokážu povedať.
Ústa. Nech sú arogantné, nech sú tenké, hlavne nech sa vedia usmiať.
Muži.... ♥
výrazné oči
jemné pery
krásny krk
sexi hrud
ploché bruško
pevný zadok
mohutné ramená
velké dlane
velký chrbát
utly driek
vynechala som ešte niečo?
@popolcek neber to osobne, len súkromný vtp
hoci, taký Yeti... dnes som jedného videla, ale kožuch na sebe nemal
inak to í mi pripomína španielčinu
a už aní á nejde
a aní roflov tu nemôžem dať, lebo aní zátvorky už nejdú a prepínať na nemeckú sa mí nechce
/as chcem na vanoce klávesnícu /
ja som si ešte k tomu spomenula na tornádo a skontrolovala či som v dostatočnej vzdialenosti od okna
@etelnair ale ono to spolu úzko súvisí