nechcem dako skrityzovat voju anketu ale ..... niet ani z coho vyberat a co je podla teba vystredne oblcenie? Na dievcatach mi strasne vadi (nepaci) najma spravanie a hlupost
minule som sa tak sama seba pýtala, že prečo už preboha nechodím na tieto fóra. Pretože zatiaľ sa pamätám na jednu peknú tému, kt. tu bola a bola aj originálna. Pravdaže vynechávam praktické fóra a ankety.
Ako vecine chalanov sa podla mna take vystredne oblecenie aj celkom paci ved vystrihy a suknicky su pre vecinu a ak su "ich" tak aky prblem a celkovo ako napisal pawlo ale to je len mopj nazor z babsekho pohladu
vravim ja ako konkurencia ze take absolutne namyslene kurvicky v obleceni ako do striptizoveho baru abo minisukna ktora je iba ako opasok sa a majma 13-1č rocne dievctkaa tie malinke kurvicky sak aj ine su ale to ma ve vytocit najviac
Kazdy je taky pekny, aky sa citi, a ak nie je s cimkovlek spokojny, napr. s postavou, da sa to napravit cvicenim a nejedenim po 18-tej Ale viem, ze to sa obcas neda odolat, hl. pri telke, ze? A vnutorna krasa je omnoho podstatnejsia, stare zname klise Ale.. niekomu sa paci tamto, inemu ono, dalsiemu toto.. A to je len dobre Baby, vedze, ze vase vacsie pozadie, mensie prsia, kratke nohy, krivy nos atd - pridu niektorym chalanom sexi.. Tak ako sa jednej z vas mozu pacit vypracovane tela, ina uprednostni stihlejsich chalanov s velkymi rukami Vazte si samy seba S uprimnym usmevom a milou ustretovostou toho dokaze viac ako drahym oblecenim a vystrednym spravanim PS : Pisem moj nazor, niekto ho zdielat nemusi..
Co je zle na vystrednosti? Ale zas ja nemam rada sucharov, cize ak vadi, smola. Nebudem sa stylizovat do nejakej diktovanej skatulky, ked nechcem. Individualita, clovece :/
moznosti tejto ankety su neskonale obmedzene ... takze, ked drahemu zakladatelovi vadi to,co dal do moznosti nech presedla na ine pohlavie alebo na zvieratka ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- drahé veci - vyzerajú tiež dobre
- luxus - je tiež dobrý
- náročnosť tiež nie je zlá pretože človek aspoň vie čo chce
ale hlupost a namyslenost
osobne sa mi nepacia prve tri moznosti, narocnost aj vitam
Ja neznášam ženy hlúpe a také čo vedia aj z hovna spraviť plastickú trhavinu(nemyslím tým vedkyne).