Co si Amerika o sebe myslí? Politici si chodia po svete a diktuju co ma kdo robit jak do práce!
Za posledné roky sa ego Ameriky zpätstonásobilo, mám taký pocit... Co si ona o sebe myslí? Ze je nejaký velký brat a ostatné státy sveta su len také malé nič?
Americký politici si cestuju do Europy jak do práce a diktuju vsetkým čo maju robiť, Bruselu, ka
Radsej by som bol v spolocenstve Ruska ktore zalozilo nieco ako EU zatial tam je Rusko,Kazachstan,Bielorusko tusim ak by niekto napadol tieto staty tak bude Ruskom zmazany z mapy sveta ale nie slovensko je v spolocenstve dementnych krajin a cele NATO je vtip
@crowley Vytvorila sa tam Eurazijska unia...
Je to celkom fajn nápad, ale ona sa vytvorila len teraz, začne platiť po ekonomickej stránke až v roku 2015...
EU ma už cez 60 rokov takze tu to viac funguje...
Ale aj tak urcite by som aj ja volil radsej ist do EAEU...
A nie byt tu v EU akoze v silnom NATO ktore v pripade konfliktu by nevahalo nechat cele Slovensko vykapat... hlavne ze ochrania USA...
Na Bulharov boli Američania machri a teraz držia hubu keď sa rozhodli Rakúšania utvoriť dohodu z Ruskom o výstavbe južného plynovodu...
Veľký národ Americky hovno veľké Hovno bez budúcnosti čo potápa svet.
@james144 Až sa ty ako troll objavíš objavujem sa tu ja kto položí otázku: Keď si tak proti fašizmu tebe nevadí že vláda USA a EU podporujú fašistický režim na Ukrajine?
@james144 Aha takže keď je to v rozpore z tvojím tvrdením tak je to propaganda? Ty musíš mať riadne obmedzené zmýšľanie. Ja som videl zábery som videl videa čo sa na Juhovýchode Ukrajiny, kto bol v Uliciach Kyjeva. Jasný fašistický režim. Vy antifa gumy vkuse do neba voláte že sa môže fašizmus vrátiť a teraz keď je na Ukrajine radšej držíš hubu a nazývaš to vymyslenou propagandou. Keď je to propaganda vysvetlí mi kde sa kurva točila tuna u nás na Kolibe? Vieš čo tu by trebalo schváliť novelu zákona aby ľudia ako ty čo popierajú čo sa deje na Ukrajine si odsedeli 6mesiacov až 3 roky rovnako ako pri trestnom čine popierania Holokaustu...
@trash WIkipédia: Propaganda (z lat. propagare – rozširovať) je rozširovanie názorov a informácií s cieľom zmeny názorov, ovplyvnenia, vyvolania alebo zosilnenia určitých postojov alebo konaní. Sprievodným javom propagandy je často skresľovanie faktov. Propaganda zvykne vytvárať zdanie vyššieho cieľa, využíva ľudské vášne, strach a nenávisť.
Aj keď propagandisti môžu rôznym spôsobom skresľovať fakty, snažia sa prezentovať ako objektívni pozorovatelia skutočnosti. Vzdelávanie, napriek tomu, že je vo svojej podstate objektívne, sa môže použiť ako jej nástroj.
Cieľom propagandy je ovplyvnenie verejnosti a snaha o zmenu zmýšľania jednotlivcov, skupín, alebo celej verejnej mienky. Zdrojom propagandy sú informácie a tvrdenia šírené prostredníctvom prostriedkov masovej komunikácie, ktoré pomocou presvedčovania jednotlivcami, označovanými ako populisti, alebo vodcovia, prostredníctvom cirkvi, rôznych záujmových združení a organizácií ako politické strany, občianske združenia, nevládne organizácie, alebo mocenských inštitúcií ako vláda, presviedčajú verejnosť. S propagandou sa stretávame dnes prakticky na každom kroku – politický zápas o moc, kampane za a proti niečomu (napr. boj proti jadrovým elektrárňam, ochrancovia zvierat, ľudské práva, medzinárodná bezpečnosť, boj s terorizmom, boj o referendá a volebný zápas). Od propagandy treba odlíšiť osvetu, ktorá informuje a vzdeláva nezištne s cieľom pomôcť či znížiť riziko nebezpečenstva v určitých životných situáciách ľudí (bezpečnosť cestnej premávky, hygiena, zdravotníctvo, výživa, a podobne).
Bez ohľadu na cieľ, propaganda presviedča s použitím vybraných racionálnych argumentov, zostavených do účelových tvrdení, alebo kladie dôraz na emócie (napr. Myslím to úprimne), teda používa manipuláciu. Z psychologického pohľadu je propaganda formou brainwashingu – čiže vymývania mozgov.
@james144 Krásna definícia propagandy len čo je pravda hlavne tá veta o snahe ovplivniť názor s tým zase musím súhlasiť vystihol si zase seba samého ako človeka ktorému Západná propaganda už totálne zdeformovala názor a všeobecný pohľad na svet. A čo som videl propagandu zo strany EU a USA tak mi to pripomínalo ako by k tomu osobne priložil ruku Goebels osobne vzhľadom na to že západná propaganda je schopná dostať na svoju stranu väčšinou slabomyselnú biomasu by som povedal že teba do tej ľahko ovplivniteľnej biomasy nieje ťažké zaradiť aj teba.
@trash Jeb nanho je to kokot zmanipulovany... @james144 podla teba nie je fasizmus ked prikazuje vláda v Kyjeve robiť letecké nálety na obytné domy??? ked popália zaživa 40 ludí v Odese???
Ked bombarduju akože demonstrantov a pritom 90% dopadnutých striel zasiahli obytné stvrte??
Toto nie je fasizmus??
Toto je v poriadku?
Tebe by sa páčilo keby tvojmu synovi (ak niakeho más) vybuchol granát pod nohami a prisiel by o ne??
Toto sa niektorým rodinám na Ukrajine deje!!
@warhawk Podľa najnovších zistení sa našlí ďalšie tela čiže cca tých upálených obeti z Odessi bolo 120 ale mi by sme zrejme tomu nemali veriť podľa uživateľa @james144 to je iba propaganda.
@warhawk Daj si tabletku na ukľudnenie a pozri sa čo je to za zriadenie fašizmus.
@trash fakty nie sú propaganda ale to ako ich ohýbate. "Bez ohľadu na cieľ, propaganda presviedča s použitím vybraných racionálnych argumentov, zostavených do účelových tvrdení, alebo kladie dôraz na emócie (napr. Myslím to úprimne), teda používa manipuláciu."
Propaganda je keď napíšeš, že na Ukrajine je fašistický režim. Zakladá sa to tom, že na majdane boli aktívny fašisti z pravého sektora. Oni ale vo vláde nie sú. Možno to ešte odvodiť z toho, že majú vo vláde krajne pravicovú stranu(je tuším najmenšia). Čo sa mi nepáči. To sú fakty ale ty ich manipuluješ(resp. si zmanipulovaný) k tomu, že na Ukrajine je fašistický režim. Lenže to nie je pravda.
@james144 Potom je propaganda aj to ako sa väčšina z vás tu rozpisovala o BBSK ako o hnedej škvrne po nástupe Kotlebu do úradu. A zahmlievate fakty o dianí v tomto kraji. Fašisti na Ukrajine sú v pozadí ale to treba definovať aj v prvom rade fašizmus. Fašizmus je systém pri ktorom zaujmi nadnárodných korporácii a finančných skupín sa povyšujú nad politiku daného štátu a ich ľudu tiež je to forma vlády ktorá sa snaží zamedziť demokratické princípy a princípy práv a slobôd čo sa vlastne aj na Ukrajine deje. Tak definoval Fašizmus Benito Musolini a keďže bol fašistickým lídrom asi dobre vedel čo vlastne fašizmus znamená. Seba nazývaš zase antifa ale v tichosti fašizmus podporuješ. Tým že informácie o vičíňani banderovcou na východe Ukrajiny nazívaš propagandou ktorá ich tak má vykresliť sa tiež dopúšťaš porušenia paragrafu 424.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.tomatobubble.com/putin_obama.htm...
poviem priklad
oddelenie sa j. sudanu od sudanu .. to bolo ok, usa a svet uznava (nerastne bohatsvo - v zaujme ameriky) ... oddelenie bolo na zaklade referenda
krym ... tiez oddelenie sa na zaklade referenda ... ale to bolo zle a nedemokraticke, lebo to nebolo v sulade so zaujmom USA-A
Vládne tam FED a nikdy za posledných 100 rokov to nebolo inak.
Myslia si o sebe , že môžu spraviť všetko čo len chcú a majú pravdu.
Je to celkom fajn nápad, ale ona sa vytvorila len teraz, začne platiť po ekonomickej stránke až v roku 2015...
EU ma už cez 60 rokov takze tu to viac funguje...
Ale aj tak urcite by som aj ja volil radsej ist do EAEU...
A nie byt tu v EU akoze v silnom NATO ktore v pripade konfliktu by nevahalo nechat cele Slovensko vykapat... hlavne ze ochrania USA...
nemozem nadavat som v lige proti vulgarizmu
inac by som napisal silnejsie slova
Veľký národ Americky hovno veľké Hovno bez budúcnosti čo potápa svet.
Aj keď propagandisti môžu rôznym spôsobom skresľovať fakty, snažia sa prezentovať ako objektívni pozorovatelia skutočnosti. Vzdelávanie, napriek tomu, že je vo svojej podstate objektívne, sa môže použiť ako jej nástroj.
Cieľom propagandy je ovplyvnenie verejnosti a snaha o zmenu zmýšľania jednotlivcov, skupín, alebo celej verejnej mienky. Zdrojom propagandy sú informácie a tvrdenia šírené prostredníctvom prostriedkov masovej komunikácie, ktoré pomocou presvedčovania jednotlivcami, označovanými ako populisti, alebo vodcovia, prostredníctvom cirkvi, rôznych záujmových združení a organizácií ako politické strany, občianske združenia, nevládne organizácie, alebo mocenských inštitúcií ako vláda, presviedčajú verejnosť. S propagandou sa stretávame dnes prakticky na každom kroku – politický zápas o moc, kampane za a proti niečomu (napr. boj proti jadrovým elektrárňam, ochrancovia zvierat, ľudské práva, medzinárodná bezpečnosť, boj s terorizmom, boj o referendá a volebný zápas). Od propagandy treba odlíšiť osvetu, ktorá informuje a vzdeláva nezištne s cieľom pomôcť či znížiť riziko nebezpečenstva v určitých životných situáciách ľudí (bezpečnosť cestnej premávky, hygiena, zdravotníctvo, výživa, a podobne).
Bez ohľadu na cieľ, propaganda presviedča s použitím vybraných racionálnych argumentov, zostavených do účelových tvrdení, alebo kladie dôraz na emócie (napr. Myslím to úprimne), teda používa manipuláciu. Z psychologického pohľadu je propaganda formou brainwashingu – čiže vymývania mozgov.
viac: » sk.wikipedia.org/wiki/Propaganda...
mudrlanti spoza pocitacov
@james144 podla teba nie je fasizmus ked prikazuje vláda v Kyjeve robiť letecké nálety na obytné domy??? ked popália zaživa 40 ludí v Odese???
Ked bombarduju akože demonstrantov a pritom 90% dopadnutých striel zasiahli obytné stvrte??
Toto nie je fasizmus??
Toto je v poriadku?
Tebe by sa páčilo keby tvojmu synovi (ak niakeho más) vybuchol granát pod nohami a prisiel by o ne??
Toto sa niektorým rodinám na Ukrajine deje!!
@trash fakty nie sú propaganda ale to ako ich ohýbate. "Bez ohľadu na cieľ, propaganda presviedča s použitím vybraných racionálnych argumentov, zostavených do účelových tvrdení, alebo kladie dôraz na emócie (napr. Myslím to úprimne), teda používa manipuláciu."
Toto čo píše warhawk je ale už čistá demagógia.