spravodlivosť, pretože od spravodlivosti sa odvíjajú aj ostatné spomínané veci:
úprimnosť- ak je úprimná holka, podľa spravodlivosti by mal byť úprimný aj jej priateľ (ak nie je úprimná ona, je fér ak nebude úprimný ani on)
skromnosť- nezáleží na materiálnych veciach, takže to by mi bolo jedno...
usilovnosť- zasa... ak sa o niečo snaží holka, chlapec by sa mal snažiť s ňou aby to bolo spravodlivé
rozvážnosť- dievča ktoré uvažuje, podľa mňa priťahujú podobne zmýšľajúce osoby... a spravodlivosť by určovala túto rovnováhu medzi tým - myslím, že aj určuje
optimizmus- chlapec by jej dával optimizmus a podľa spravodlivosti, by mu to jednoducho vraciala
empatia- zasa tu platí spravodlivosť, podobne ako u optimizmu...
takže spravodlivosťou sa dosiahne všetko minimálne z mojho pohľadu
Osobne si myslim, ze ony by mali zacat byt uprimne, aspon v tejto diskusii. Zatial vsetky, ku ktorym som bol uprimny v situaciach, ked zlyhavali, tak moc spokojne s mojou uprimnostou neboli.
Viem, že teraz sa do mňa pustí asi veľká časť babského osadenstva, ale väčšinu dievčat, ktoré som spoznal doteraz, sa za reči o úprimnosti len schovávalo, a keď prišlo na lámanie chleba, tak by sa v nich človek úprimnosti veru nedosekal... Preto naozaj nechápem, ako môže viesť v tejto ankete akurát úprimnosť...
Nič v zlom ale zamysleli ste sa nad tým ako by taký vzťah kde by bol chalan vždy úprimný vyzeral?
Páči sa ti moja nová sukňa?
Chutilo ti to?
Ako sa ti to páčilo?
Ktorá moja spolužiačka sa ti páči?
Páči sa ti môj nový účes?
Nezdá sa ti že som tučná?
To sú čisto len príklady Samozrejme že v mnohých veciach je potrebné byť úprimný ale v niektorých prípadoch ani z maximálnou dávkou taktu sa nedá byť úprimný
to ze ty sa do toho vztahu vlozis na 100% neznamena ze "zakonite" ti to on opetuje.. takto to nefunguje. napr.. ja som empaticka, starostliva ale on nie je az tak, ale zas je rozvaznejsi.. napr.
u mna figuruje jednoznacne uprimnost.. ostatne "nedostatky" sa v nejakej miere daju odtolerovat..
pokojne nech mi vynadá aj do najväčších píč, pokiaľ má dôvod (a povie ho, že áno), najmä že úprimne.
fakt ma vytáča neúprimnosť.
pod úprimnosťou si nepredstavujem veľkohubosť a la "čo na srdci, to na jazyku" a "poviem všetko, čo mi napadne", ale jednoducho úprimnosť vo vystupovaní, v citoch a v odpovediach na otázky.
@Demonicbass nemyslíš si že tá "spravodlivosť" je skôr pretvárka? proste ak jeden dáva do vzťahu dačo, a druhý to nechce a predsa to nakoniec podľa "spravodlivosti" spraví, tak to je pretvárka nie?
@James144 na tie otázky, ktoré si tam dal sa dá aj odpovedať úprimne avšak to treba správne vyjadriť napr:"máš veľký zadok ale pre mňa je to najsexi časť tvojho tela" (až to je pravda) a ak to nieje pravda tak proste tu sa hodí podľa mňa taká že malá lož...
ale tak dalo by sa odpovedať na všetko úprimne, avšak treba do toho zakomponovať aj svoju lásku k nej a vtip
Rozvážnosť a úprimnosť, som menej urazená ked mi niekto povie pravdu do očí aj ked je akokolvek zlá ako keby by mal ma klamať. Ked ma niekto oklame, už mu znova nedokážem veriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
úprimnosť- ak je úprimná holka, podľa spravodlivosti by mal byť úprimný aj jej priateľ (ak nie je úprimná ona, je fér ak nebude úprimný ani on)
skromnosť- nezáleží na materiálnych veciach, takže to by mi bolo jedno...
usilovnosť- zasa... ak sa o niečo snaží holka, chlapec by sa mal snažiť s ňou aby to bolo spravodlivé
rozvážnosť- dievča ktoré uvažuje, podľa mňa priťahujú podobne zmýšľajúce osoby... a spravodlivosť by určovala túto rovnováhu medzi tým - myslím, že aj určuje
optimizmus- chlapec by jej dával optimizmus a podľa spravodlivosti, by mu to jednoducho vraciala
empatia- zasa tu platí spravodlivosť, podobne ako u optimizmu...
takže spravodlivosťou sa dosiahne všetko minimálne z mojho pohľadu
každý je iný a nie je dovod to nejako deliť
Páči sa ti moja nová sukňa?
Chutilo ti to?
Ako sa ti to páčilo?
Ktorá moja spolužiačka sa ti páči?
Páči sa ti môj nový účes?
Nezdá sa ti že som tučná?
To sú čisto len príklady Samozrejme že v mnohých veciach je potrebné byť úprimný ale v niektorých prípadoch ani z maximálnou dávkou taktu sa nedá byť úprimný
spravodlivost neexistuje.. a vo vztahu tiez nie.
to ze ty sa do toho vztahu vlozis na 100% neznamena ze "zakonite" ti to on opetuje.. takto to nefunguje. napr.. ja som empaticka, starostliva ale on nie je az tak, ale zas je rozvaznejsi.. napr.
u mna figuruje jednoznacne uprimnost.. ostatne "nedostatky" sa v nejakej miere daju odtolerovat..
ale uprimnost musi fungovat na 100%
fakt ma vytáča neúprimnosť.
pod úprimnosťou si nepredstavujem veľkohubosť a la "čo na srdci, to na jazyku" a "poviem všetko, čo mi napadne", ale jednoducho úprimnosť vo vystupovaní, v citoch a v odpovediach na otázky.
ale tak dalo by sa odpovedať na všetko úprimne, avšak treba do toho zakomponovať aj svoju lásku k nej a vtip
bavíme sa o spravodlivosti... ak sú vo vzťahu obidvaja spravodlivý, pretvárka mizne