tu sa este ukazovalo o com herectvo je nie ako teraz napr. Panelak, Ord.v ruz. zahrade, aj ked su to serialy, vacsina hercov nevie dobre hrat. Hrusinsky zahral Svejka tak ako si ho Hasek predstavoval a s takym presvedcenim na ake teraz nema skoro ziadny herec.
já neviem...keby som to nepreberala no slovine, tak z filmu nepochopím o čom to je... ale pozerala som to len tak, stokrát som mala chuť to prepnúť, ale neurobila som to neviem prečo
super filmy, dobrí herci, dobré prerozprávanie knihy, ale samotná kniha sa mi zdá ešte o pár bodov lepšia, dá sa čítať stále dookola a stále sa na nej bavím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
z knihy sa idem ušťať. alebo som sa išla, už sa mi to nechce čítať, zajtra vrátim do knižnice
Myslím si, že je to super film a dá sa na tom dobre zasmiať, a to aj viackrát . Také filmy na pohodové oddýchnutie si
super filmy, dobrí herci, dobré prerozprávanie knihy, ale samotná kniha sa mi zdá ešte o pár bodov lepšia, dá sa čítať stále dookola a stále sa na nej bavím