moja kamoska je taka,ze ziarli na to,ze jej chalan pozera po inych/dokonalych babikach..ona je vazne pekna baba,ale max. jej vadi ked sa on otaca za inymi v jej spolocnosti..myslite si,ze je to ziarlivost alebo ma malo sebavedomia???
akoze ani ja nemam rada,ked sa otacaju za inymi babami...ale nemozem im zakazovat,lebo ja robim to iste,len sa otacam za chalanmi a je to mozno malo sebavedomia...mal by jej chalan povedat, ze ona je pre neho jedina...snad jej to pomoze..alebo nech mu to vrati a nech sa otaca aj ona za chalanmi
Presne tak, ma mať oči len pre nu nemá sa čo otáčať po iných...mne o strašne vadí ked to moj spravi...Síce moj už vie že mi to vadi tak to nerobí ani ho ine nezaujimaju(aspon to tvrdi),ale šak vieme aki su chlapi ... Ale k tej otázke podľa mňa je žiarliva,šak je to normálne...
Ano, aj podla mna je ziarliva ... ale aj ma byt preco. Ani jedna baba nieje k tomu lahostajna ... a ani jednej to nie je prijemne. Baby aj ked sa obzru za peknym chalanom, nerobia to tak ako chalani, s ich lacnym vyrazom v tvari. Mna napriklad ini chalani nezaujimaju. Ked tak, len zo zvedavosti. A aj moj vie, ze mi to vadi, ked kuka po inych, tak to pri mne nerobi. Aj keby mi tvrdil ze som prenho jedina a obzeral sa, tak by to nepomohlo. Ked je raz ona prenho naozaj jedina a vazne je taka pekna ako pises, tak nechapem, preco si to nevazi a ziza za inymi.... Nech to nerobi v jej spolocnosti ... co oci nevidia, srdce neboli ...
mno, zaujimava tema^^ ... esteze som volny, takze mam obzor zatial cisty... mno mat dievca, tak si uz drzim pohlad na uzde ...viem si predstavit, ze to moze byt nepriemne... este by sa pomstila a robila by to ona...hruza
PS: ked sa chalan nebude obzerat dozadu na zadky da sa to zakamuflovat;-D
akože keby to robil maximálne nápadne , za každou babou a v mojej spoločnosti tak by mi to vadilo..a to si myslím že nemám nedostatok sebavedomia, ale je to trápne..ved ked som s ním nech hľadí na mňa!!ale ked sa iba tak občas za niekým obzrie tak je to v poho...to aj ja robím..ale nie stále, iba ked je fakt zaujímavý.
Ja ju trosku chapem, lebo aj moj chalan sa otaca, ale tak evidentne a este mi pri tom povie: "ta bola ale kost" asi to bude tym, ze mame spolu kamaradsky vztah, ale vadi mi to - trosku ma to aj ponizuje, ze sa pozera za druhymi, asi som neni na to zvyknuta, lebo chalani pred tym, co som mala to tak evidentne nerobili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neverím že ona sa z času na čas nezadíva na niakeho iného chalana
pokial ju máś naozaj rád tak potom je to v pohode
PS: ked sa chalan nebude obzerat dozadu na zadky da sa to zakamuflovat;-D