Myslim vzdy v poslednom komentari nad tebou (taka hra, kedze sa tu uz skoro vsetci pozname). Čo ho vystihuje, alebo aku interakciu si s ním mal v minulosti, čo si o nom myslis, čo o nom vies, co sa ti na nom paci a pod.? Moze to byt len nejaka drobnost.
@mariquittka@6 velmi rozumne dievca a take pohodove. vzdy ked som si od nej precitala nazor na nejaku temu, pri kt. by sme sa mozno aj nezhodli, vzdy svoj podtoj vyjadrila racionalne, nenutene a takym sposobom,ze si myslim,ze by sa s nou fajn diskutovalo v zivote.
a pridava statusy s hudbou
@tequila@9 dávnejšie sme boli na nože, veľkí nepriatelia, teraz zvrat a snažil sa mi pomôcť psychológmi. Snáď sa ešte nesklamem, v tom že človeku odpustím a dám mu šancu, najmä keď ho nepoznám a som nevidel..
@458katka@14 čo si ty matka Tereza a spasiteľka sveta, že mne nadávaš a svoje chyby nenájdeš? Tebe nikto nič nepovie a dávaš tu pritom sexuálne fotky a obrázky.
No tak, prečo musí byť Kerro tak skoro hore? K nemu sa veľmi nemám ako vyjadriť. Neviem si toho chlapca predstaviť v reálnom živote. Ale sem už proste patrí.
Tak radšej k Melanovi sa vyjadrím. Toho mám rada, vždy som mala rada jeho väčšinu názorov a vždy mi bol sympatický. Tak to asi aj ostane.
((K @melancholik -ovi sa aj ja vyjadrim, ale na mna uz potom nereagujte prosim, ale na Riddi. Si mi velmi sympaticky a je mi luto, ze sme si nikdy nepisali, alebo nejak viac spolu neinteragovali. A pamatam si ta aj z toho podcastu s Karolom )
(( @priekala@10 aj na teba budem reagovat. Ty vies, ze si mi sympaticky Ale naozaj by si si mohol dat omnoho vacsi pozor, co tu zverejnujes. Viem, ze u teba je to "co na srdci to na jazyku", ale to naozaj nie je vzdy idealne taka uprimnost.)
((nejak ma to zacalo bavit, tak aj na teba @458katka@14 Ty na mna posobis ako take velmi mlade dievca este, bez nejakych vaznejsich zivotnych problemov a povazujem ta za extrovertku)
@riddiculus@17 Alebo budem na teba reagovat sama, pretoze ma velmi zaujima jedna vec Teba som tu nejak ani vobec neregistrovala, az kym si ma v ankete o najviac annoying osobu neoznacila. Tak som si pozrela tvoj profil a prides mi velmi sympaticka a aj som ta tu uz odvtedy ovela viac vnimala Mozem sa spytat, preco si ma vtedy oznacila? Ale ak nechces, nemusis odpovedat. Len by ma to naozaj zaujimalo
@azizi nejak som ta tu nevnimal a nikdy som na teba nereagoval a potom som zistil, ze ma mas bloknuteho na mojom starom nicku. Preto som si ho potom zrusil a prisiel som s novym, lebo si bola jedina, kto tu nieco pridaval a ja som nemohol komentovat
(( @varlatan@33 zaujimalo by ma, co bol tvoj predosly nick.
No a sa teba tyka, tak ked si sa tu zrazu zjavil, tak som si povodne myslela, ze si nejaky fejk a troll, ale ako ta tu trochu sledujem, prides mi uplne v pohode )
(( @varlatan@35 To je jedno, uz aj tak sa to cele poplietlo ja preto pisem v dvojitych zatvorkach, aby bolo jasne, ze to su komenty "mimo" hru. Ale posledny by mal byt Patrixo.)
@23 Často pridávaš takmer rovnaké veci, veľa si komentuješ svoje fóra a veľa o politike, čo ja sa vôbec nechytám. Asi ako musím preskakovať Koloska, tak aj veľa tvojho obsahu. A trošku ma to unavovalo, lebo tu nie je v podstate nič... A ešte aj z toho nič triediť, čo je použiteľné... Ale som rada, že je tu aspoň niekto aktívny. Nemyslím to zle, len som úprimná. A ešte ma iritovalo to, ako sa strašne snažíš byť s každým za dobre. Viem, že si taká, ale nedá sa to a možno by si si aj dosť uľahčila život, keby si nebola people pleaser. Ale znova, nemyslím to zle, ani ofenzívne.
@priekala@10 ja som vzdy bol ferovy. ked vidim, ze realne hladas pomoc, tak ti ju rad sprostredkujem. teraz je na tebe, aby si ma nesklamal. ked uvidim, ze budes robit chujoviny, tak budem zas objektivne zly. vsetko je na tebe
(( @riddiculus@40 este mi napadla taka vec (k tomu, ze chcem byt s kazdym za dobre), tiez to prosim neber nijak zle, je to len taka moja uvaha, ktora nie je mierena vobec na teba. Ze ja to zase vnimam tak, ze ludia by k sebe mali byt omnoho milsi. A zvlast na internete. Kde pod ruskom anonymity sa naozaj niektori ludia spravaju ako hovada, to irituje zase mna. Alebo taka sikana (obcas aj tu na birdzi). Ja sa citim velmi zle, ak mam mat s niekym sebemensi konflikt. Preto sa tomu aj vyhybam a snazim sa v kazdom vidiet to dobre a respektovat kazdeho nazor, ak sa to len trochu da.)
@tequila@44 uvedomujem si, že musím to riešiť, je to potrebné ako striedanie ročných období, len kde nabrať toľko priepustiek na to všetko, keď zuby riešim, alergológa by som mal riešiť, lebo sa mi nepozdáva že som začal kýchať a dráždi mi nos, takže ja by som potreboval aj raz toľko stanovených dní na priepustky, lebo skoro som si už minul celú ročnú zásobu priepustiek. ? A ešte aby ma nevyhodili z roboty, ale možno ma aj vyhodia, je to na nich, lebo mi zmluva platí iba na rok a musí sa predlžovať.
@luc.ka@52 Teba si strasne moc pamatam este z davnej minulosti, viem ze mas psika a aj si pamatam jeho fotku, ktoru si tu davala, nieco sa mi mari, ze to je jazvecik, ale vobec som si nie ista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a pridava statusy s hudbou
Tak radšej k Melanovi sa vyjadrím. Toho mám rada, vždy som mala rada jeho väčšinu názorov a vždy mi bol sympatický. Tak to asi aj ostane.
Pokracujeme Riddiculus.
No a sa teba tyka, tak ked si sa tu zrazu zjavil, tak som si povodne myslela, ze si nejaky fejk a troll, ale ako ta tu trochu sledujem, prides mi uplne v pohode )
@Salkoo ďakujeem, si velmi zlata )
totálne rozmrdana hra po ridiculus ma ist patrixo a potom dalsi a nepiste tu furt dookola to iste kto sa má v tom vyznať