Hmm, vraj je to hygienickejšie, ale ktovie. Osobne by som si nedal, pač ten žaluď nasucho v trenkách alebo niekde v slipách je pekne naprd (skúste si to).
Tak mňa sa to netýka, ale keby mám napríklad syna nedala by som mu to spraviť. Je to podľa mňa úplne zbytočná hlúposť a čo sa týka hygieny predsa sa dá predkožka pretiahnuť a umyť sa, načo rezať..
a ked neni ziadna hygiena tak ti ani toto nepomoze...
je to viacmenej len nabozenska symbolika, nic viac v tom ani netreba hladat uz v tomto storoci. niektory si to daju lebo si myslia ze im sa zvacsi a podobne blbosti ale je to len vizualny efekt....
Tak ja som ju podstúpil asi pred 5 rokmi. Samozrejme zo zdrav. dôvodov. Veľa som o tom čítal. Tak napr. v USA ju podstupuje z estet. dôvodov takmer každý druhý muž a väčšie percento žien to tam v anketách hodnotilo ako príťažlivejšie. Asi tým mužom kvôli tomu hrabe. Osobne len pre módu by som to nerobil. Aj keď teraz s odstupom som len nad mieru spokojný. Tie katastrofické scenáre o necitlivosti sa nenaplnili. Ak predtým som bol skôr z tých rýchlejších milencov, teraz to viem neskutočne dobre kontrolovať. Takže je to všetko OK. Ale samozrejme strašne záleží kto to vykoná a jasné, že nie sme všetci robený cez kopír .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja by som si asi radšej nedal.
a vraj výhoda je údajná lepšia hygiena a nevýhoda údajné zníženie citlivosti na žaľude...
a ked neni ziadna hygiena tak ti ani toto nepomoze...
je to viacmenej len nabozenska symbolika, nic viac v tom ani netreba hladat uz v tomto storoci. niektory si to daju lebo si myslia ze im sa zvacsi a podobne blbosti ale je to len vizualny efekt....
myslim ze to je vacsia vyhoda ako ta hygiena lebo ked sa pravidelne sprchujes je to jedno ci ju mas ci nje...