Rozhodnutie prezidentky je protipravne a protiustavne. Prezidentka predlzila vladnu krizu, nevyhlasenim referenda. Prezidentka nevystupuje ako legitimny predstavitel statu, ale ako porusovatel ludskych prav obcanov SR, a to je rozpad demokracie. Absolutne nie sme demokraticy a pravny stat. Prezidentka sa vracia k modelu ktory bol za komunistov. Ustava jej dava pravo obratit sa na ustavny sud, len ked ma pochybnosti ci podpisy boli v sulade s ustavou. Podla ustavy vlada je volitelna a odvolatelna obcanmi. Zbierka podpisov formalno pravne nalezitosti splnila. Ignorovala obcanov ktori sa rozhodli referendum podporit. Jej prezidentovanie ma niekolko ustavnych chyb, uplne zlyhala filozofia prava zo strany prezidentky.
@screamose@2 ale ja som sa nepýtala na to, čo urobila a čo neurobila, ani som sa nepýtala na konkrétne rozhodnutia a či ste s tými spokojní Otázka bola smerovaná na celkové jej doterajšie obdobie. Stačí povedať, že nie si spokojný.
Najlepší prezident bol Rudinko Schuster, lebo natočil pekné dokumentárne snímky o prírode a potom celkom v pohode bol aj Gašparko, lebo chodil k nám na rybárske preteky a bolo kopec srandy, koniec koncov tá sranda je s ním doteraz.
zle som klikol, chcel som 3. odspodu. mam ju rad, ale zacina mi na nej vadit vseobjimajucost vo vyjadrovani a tendecnost pri vyberani tem, na ktore reaguje
túto Monu kozu nemôžem ani cítiť...
fuj, kto to bol, pred voľbami pol roku ju nikto nepoznal, až tie špiny z USA jej urobili kampaň, ala soroš vydrbaný, zrazu oslnivé slnko, pritom je to skladkovo smetiskový smrad, ktorá pre národ nič dobre nespravila....podvodníčka a matelkova podržtaška...
@screamose@2
máš pravdu je to oberpizza, akú Slovensko vo svojej histórií nemalo...
právoplatným prezidentom mal byť Harabin, toho ojebali na hlasoch, všetko zfalšovali...
ak by sa bol on stal prezidentom, tento šialený bordel by v štáte nebol...
a podvodník matočič - blázon a psychopat by sedel v base...
Pozri sa na odpovede. Máš tam zbytočné možnosti. Taktiež, ako poslednú si otvorila možnosť "nezúčastnil som sa volieb" a však len v kontexte "nemám na prezidentku názor".
Moja odpoveď by bola "som s ňou spokojný, nezúčastnil som sa volieb" ak by anketa bola postavená dôkladnejšie.
@teal@21 sorry, vychádzala som z predpokladu, že ten, čo sa nezúčasťňuje volieb sa prirodzene aj menej o tieto veci zaujíma a väčšina ľudí čo nebola voliť, nebola práve z toho dôvodu že ich to jednoducho nezaujíma a je im to v podstate jedno, alebo z toho dôvodu, že si nevedeli vybrať, nemajú vyhranený názor. Každopádne to neplatí pre každého, ale ty si asi z tej menšiny ľudí, ktorí neboli voliť ale majú ucielený názor zároveň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
fuj, kto to bol, pred voľbami pol roku ju nikto nepoznal, až tie špiny z USA jej urobili kampaň, ala soroš vydrbaný, zrazu oslnivé slnko, pritom je to skladkovo smetiskový smrad, ktorá pre národ nič dobre nespravila....podvodníčka a matelkova podržtaška...
píšem o pi....čaptavej...
máš pravdu je to oberpizza, akú Slovensko vo svojej histórií nemalo...
právoplatným prezidentom mal byť Harabin, toho ojebali na hlasoch, všetko zfalšovali...
ak by sa bol on stal prezidentom, tento šialený bordel by v štáte nebol...
a podvodník matočič - blázon a psychopat by sedel v base...
a veď je to stará známa vec...
Moja odpoveď by bola "som s ňou spokojný, nezúčastnil som sa volieb" ak by anketa bola postavená dôkladnejšie.