na svete je viac muzov. najdite mi statistiku kde sa hovori ze je viac zien. inac je to 50:50 ale co som pozeral v roku 2007 bolo o 30 milionov muzov viac
neviem ju uz najst nechce sa mi googlit ale napr tu mate z roku 2000
Chlapcov sa vraj rodí viac, lenže tým, že idú do vojen a žijú nebezpečnejšie tak zomierajú častejšie a skôr. Teda tak nám to raz hovorila jedna učiteľka, mohla by to byť pravda.
Podľa Svetovej knihy faktov (2008) (2009 ešte nie je), ktorú vydalo CIA, je v súčasnosti na svete prevaha mužov. Ide iba o miernu prevahu, na 1 000 žien pripadá 1 014 mužov. Aj keď celkovo vo svete prevažujú muži, v jednotlivých štátoch sa to líši.
Na Slovensku je to asi 1 050ch na 1 000ž. To znamená, že keď sa má niekomu narodiť dieťa, tak je väčšia pravdepodobnosť, že to bude chlapec.
V každom štáte je to rôzne a v niektorých prevláda aj ženské pohlavie a však hovoríme o globálnom fakte.
xvalabohu ze tu nie je tolko xalanow ako dievcat..tolko kolko vas je, chlapi, to isto staci viac by asi tento svet neuniesol ..... ale neee ...my baby vas looobime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neviem ju uz najst nechce sa mi googlit ale napr tu mate z roku 2000
» www.un.org/spanish/esa/pop...
World spolu: 6 056 715 muzov: 3 051 099 zien: 3 005 616 102
neviem preco kazdy zije v omyle ze zien je viac. dokonca aj ja si pamatam ze na zakladnej nas ucili ze zien je odost viac ale je to blbost neni to tak
» www.xist.org/earth/pop_gende...
Na Slovensku je to asi 1 050ch na 1 000ž. To znamená, že keď sa má niekomu narodiť dieťa, tak je väčšia pravdepodobnosť, že to bude chlapec.
V každom štáte je to rôzne a v niektorých prevláda aj ženské pohlavie a však hovoríme o globálnom fakte.