mimochodom boli to 2 rany, a určite to bude spiknutie,mylsim ze tam slo najme o to ze "niekomu" sa nepáčilo ze Kennedy neche poriadne financovat vojnu vo Vietname.Videl som dokument v ktorom je jasne vidiet ze vodič limuzíny tesne pred strelov vyrazne spomalil,a dalej ze 2 rany a medzi nimi len 3 sekundová "prestávka",myslim ze je nemozne za 3 sekundy nabit,zamierit a strelit .tak strelcovia boli dvaja a dva rozdielne pozície strelcov. A ze ide o spiknutie a oswald bol len maličký pešiak dokazuje aj to ze pri prevoze do vezenia bol oswaldik taktiez zabity.
@19 .. no ak by to bol garand .. ale bola to doslova :6.5 millimeter Italian carbine with a four-power scope ...z wiki. a z odstreovlaej pusky sa nestriela ako v callo f duty.
@21 je iste ze oswald bol skvely strelec, -Počas svojej námornej pechoty služby v decembri 1956, Oswald skóroval ratingom ostrostřelec (dvakrát dosiahnutie 48 a 49 z 50 záberov počas rýchlej paľby u stacionárnych cieľových 200 yard (180 m) [183 m]
wiki dalej-že čas medzi dvoma strelami, ktoré postihli Prezident Kennedy bol 4,8 až 5,6 sekundy. prepač za tie 3 sekundy,dokonca by to bolo 4,8 sekundy,takze aj oswal mal corobit aby to dohnal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
niekto čo mal moc a peniaze..tak si vyber
ale bo to bol skutočne komediant ?.. (watchmen)
ináč skutočnosť nie je to isté ako call of duty? Nože mi ešte dáku novinku povedz nech oblažíš moju dušu poznaním
btw stojím si za tým že skúsený strelec nemá problém vystreliť-natiahnuť-znovu vystreliť za tri sekundy cielenou streľbou
wiki dalej-že čas medzi dvoma strelami, ktoré postihli Prezident Kennedy bol 4,8 až 5,6 sekundy. prepač za tie 3 sekundy,dokonca by to bolo 4,8 sekundy,takze aj oswal mal corobit aby to dohnal.