@Demonicbass nie nie nie, pozeral som aj ine tvoje prispevky neboj sa nie len v tejto teme a z toho som usudil, ze v mas v poho nazory. No a samozrejme tento nazor v tejto teme tiez dopomohol,lebo som cakal, ze tu budem ukamenovany. Taktiez som myslel presne na to,ako vianocny darcek
Tak s anketou som velmi spokojny ako dopadlo hlasovanie. Vidim, ze nie sme taka pruderna krajina ako amerika, kde sa tvaria na jednej strane fuj ake prasaciny a pritom v sukromi robia take humusy, ze by aj silnym zaludkom uz doslo zle.
@Bunniska neviem co porovnavas cinter so stromcekom...Nikdy si este nesulozila v prirode?Tam je vela stromcekov lebo ja mam taky dojem,ze si to este nezazila, tak nejakym sposobom mozno zavidis a je jedno kde kto ma sex, nieco si najdes aj tak
@Harleystorm aha diky za psychologicky rozbor mojej osoby. ja si nehladam nic... stromcek je symbol tak ako cintorin. takze je to to iste! jasne zavidim chalanovy co sa pyta 13rocnych deti ci chcu sulozit pod stromcekom! velmi ti zavidim len neviem ako co!
@Demonicbass pozri ja sa s tebou nehadam neviem co chces ty... to nieje romantika! a pozri tusim diskusie su na vyjadrovanie nazorov. a to je MOJ nazor!
@Bunniska zavid akurat to, ze nevies co je to poriadny sex a nevies ani co chces lebo bisexualna orientacia je kok*tina! Dobre sorry,nebudem utocit ani nic podobne, ale nezacinaj tu odsudzovat ludi bez dovodu,len napises,ze je to trapne. Netrep, ze su tu len 13 rocne deti co odpovedaju,lebo ked sa pozries na kazdeho vek co mi odpovedal do komentov,tak su vsetci v tvojom veku alebo starsi ak neberem do uvahy, ze niekto si pise, ze ma 6 rokov a moze mat tolko co ja! Ja plne suhlasim s tym co napisala @Demonicbass a jedine co je trapne je tvoje komentar @10. Fakt neviem co je na tom fuj sulozit na vianoce. Nepovedal som pod stromcekom,ale normalne doma ako vzdy a vidis stromcek a taku atmosferu si predsaj neurobis hoc kedy cez rok,ne?!
@26 plne súhlasím. Ja si pamätám na vianoce ako na sviatky pokoja, radosti, lásky, rodinnej pohody... A neviem si predstavit, že by som sa namiesto štedrovecernej večere náhodila do sexi spodnej bielizne a zasexovala si
Nehovorim, keby to je prirodzene a prislo by to v tej chvíli samé. Ale "plánovať" si to dopredu na nete, choré
@Bunniska@24 a co je na tom zle?Ked mas vtedy na to chut tak ides na vec a to ci je silvester alebo velka noc je uz jedno nie? Jedine ty z toho robis vedu, ze na vajickach ci na petardach a podobne chujoviny trepes az to vytaca! Ty si vyberas dni,kedy sa to hodi???To nejeb v nedelu lebo je to den kedy sa chodi do skoly.Nejeb v pondelok,lebo je to zaciatok pracovneho tyzdna,vtedy sa treba sustredit na robotu, v utorok este nie,lebo treba makat, v stredu vobec nie,lebo je to stred tyzdna najviac roboty, stvrtok uz zase nie,lebo sa blizi vikend, piatok vobec nie, lebo vtedy sa vsetci zabavaju a uzivaju si, preco by si isla proti prudu no a v sobotu preto nie,lebo je to volny den a treba asi upratat a potom si unavena z toho a z celeho tyzdna
@Harleystorm hlavne ze si napisal pri stromceku! jasne ze ti zavidim hlavne to ze nevies co pises! presne ma pochopila @Sexisasa ! ale to by si nemohol byt taky obmedzeny a radit sa na nete ci mas na vianoce sulozit PRI STROMCEKU! a ak by si nebol obmedzeny vedel by si ze bisexualita existuje! lenze to by ta museli priathovat obe pohlavia... inak vies ze hladnej svini sa o kukurici sniva! preto si zalozil tuto anketu co?
@Sexisasa pises, ze plne suhlasis s @26 , ale ako citam tak nevidim nic v tom zmysle Wtf?A kto hovori o tom, ze si to mas zamenit so stedrovecernou vecerou? A kto vravi, ze si to planujem alebo niekto ma planovat cez net??? Nic z toho tu nie je. Ja som sa pytal na nazor co si myslite o ***NAPADE***! Nic viac a nic menej kurna! Proste miesas tu uz uplne inu myslienku, ze je chory napad si to planovat dopredu na nete, ale tak nebola postavena otazka,ze ci nieco planujete a cez net dokonca... Treba vediet citat, analyzovat a pouzivat rozum ludia moji mily.
@Harleystorm jasne preto sa tu pytas na nazor... a co ze mas napad ked ti to odobria tak to budes robit? potrebujes si dokazat ze mas dobre NAPADI? tak o co ti islo? a ked nechces pocut cudzi nazor nedavaj sem ankety.
@Bunniska tak pocuj, ja som zvedavy len na nazor druhych. Ja som to uz zazil a chcel som vediet co na to ostatni. Takze ak chces,aby to bolo ferove tak si zahlasujem aj sam! Ano pri stromceku, nemas v obyvacke alebo tam kde mas stromcek nejaky gauc,stolicku,postel alebo nieco???Mozes byt od toho aj 10 metrov ale je tam stromcek tak co ako s tym chces povedat. Islo o to, ze su to vianoce. Dalej si ma nepochopila,ja viem,ze bisexualita existuje aj viem co to je aj to ze existuje homosexualita. Len ich odsudzujem a svedci to o tvojej obmedzenosti! Fuj nie je sex pri stromceku ale fuj s tym istym pohlavim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cize obmedzena si ty a ja sa s nikym neradim,takze neplet si hrusky s jablkami, pretoze sa pytam na napad a ja to mam davno za sebou. Rozhodne by som sa nechvalil tym, ze ta pritahuju obe pohlavia.
@Bunniska ty sa pytas na nazor druhych ked nieco ides urobit? No ja rozhodne nie, ja sa nepotrebujem pytat na to inych,aby som to isiel spravit alebo nieco podobne. Su tu ankety uplne od pici a tam si asi zvyknuta sudit inych podla seba,ze urobis ako ti poradia. Ale nie ja!!!Nie som jeble decko ako ty. Takze si zaloz anketu ci si mas skocit z balkona a ja budem hlasovat za,ze ano a kopa inych tiez,takze si skocis a bude o jednu trhlu zensku menej. Opakujem posledny krat, islo mi o nazor a len zo zvedavosti.Ja som mal sex pri stromceku, vo vytahu, proste na takych miestach kde by sa ti ani nesnivalo keby ta to zaujimalo,ale to tu nebudem rozoberat a ked nechapes na co sa clovek pyta tak ani sa radsej nevyjadruj. Inak dakujem ti za nazor a uz sa k tomu na teba nebudem vyjadrovat. Kazdy normalny clovek ked si precita co si napisala ty a co som napisal ja si vie dat dohromady kto je vedla - cize ty.
@Harleystorm si obmedzeny lebo odsudzujes bisexualitu a homosexualitu! jasne napis svoje sexualne skusenosti do knihy! kazdy bude mat rad kapitolu kde sulozis pri stromceku! mna nezaujima nazor tak obmedzeneho cloveka co odsudzuje inych.. a za to si mozes sam. presne ako som povedala hladnej svini sa o kukurici sniva! koniec ja sa s obmedzenymi dalej hadat nebudem!
@37 Jo a este sa vrat do skoly nech ta naucia gramatiku,lebo ma bolia oci po tebe citat,ze NAPADI , rodicia nech ta naucia, ze ked chces mat deti nahodou tak musis hladat ludkou co maju penis a po tretie odkaz Mansonovi, ze je kokot co ma na teba velmi zly vplyv...dokoncene,uz na teba nereagujem.
Vsetkym dakujem za normalne, zmysluplne odpovede a to, ze si o vas nemyslim,ze ste sproste 13 rocne decka ako tu pise "Bunniska", ktora ma v krvi urazat ludi a verejne sa vsetkym ospravedlnujem, za to,ze som sa nechal vyprovokovat a pouzil som blby slovnik tu v komentaroch.
Súhlasím s buniskou, v tom čísle som sa sekla. Vazne je to pre mna trafeny nápad, v sexe experimentujem rada, ale aby ma napádali taketo nápady, to určite nie vianoce a stromček je pre mňa symbol uplne niečoho iného.
Ako sam píšes, chcel si len počuť názory a môj nazor je, že je to choré, to je celé.
A k tomu, že mám skúsiť rozmýšľať a normálne sú len tie názory, ktoré s tebou súhlasia (@41 všetky okrem bunnisky) skús pochopiť, že zatože sa to zdá geniálne tebe, pre niektorých to môže byť totálne chorá picovina, tak tu nevnucuj svoje názory
nechaj ich tak už proste @Bunniska má svoj názor, predviedla sa a to stačí nie?
jediné čo nepochopím je: Ty si aspoň mal dovod mať ten názor, aj si ho napísal.. možno sa hádate preto, že ona evidentne dovod alebo opodstatnenie nemá... alebo ho len nenapísala, to je jedno proste kašľať na to no...
btw ja som tiež bi a tiež to neznamená, že som úchylná, alebo že neviem čo chcem.. proste sa mi páčia aj holky na tom nie je predsa nič zlého
@Sexisasa píšeš, že v sexe experimentuješ rada, ale považuješ sex pod alebo pri stromčeku za.. ehm... že je to choré.. chcela by som teda vidieť, aké to len možu byť experimenty, keď už toto Ti vadí.. že zmeníš polohu alebo čo? nie no, vážne ma to zaujíma, bez irónie, pretože ja tiež experimentujem rada a toto mi ani nepríde ako experiment
@Sexisasa iste si myslim, ze sex na vianoce je daleko lepsi napad ako na cintaku po prve,co ma nastartovalo,ale nie je to od teba. Po druhe, uz ked tak rada experimentujes a toto nepovazujes za experiment tak neviem co mas na mysli pod experimentovanim,ale asi nie vela. Po tretie nevnucujem nikomu nazor a skor mas ty chut veci prekrucat, tak aby si ich potom v takej podobe vedela lahsie a lepsie odsudit vid tvoj prispevok cislo 26 a moju odpoved cislo 35 ako obranu na to,aby si tu nevnucovala ty nieco a hlavne neprekrucala! Je to len preto, lebo nedokazes akceptovat vysledok ankety, ktory hovori velmi jasnou recou, takze vacsinu mam na svojej strane a mensina je nastastie mensina kam sa radis aj ty a respektujem, ze pre niekoho je to chore, zaroven vsak musim podotknut, ze ak je to az tak chore pre takych ludi, tak by potom nemali mat sex radsej vobec,ani na neho mysliet a mozes sa zavriet do klastora ako mniska, ked mas chut narazat na nejaku moralku a podobne sracky Pozri si inu anketu co tu je ohladom toho pribudla dnes po mne a som zvedavy tam na tvoj nazor...
@Demonicbass ano presne to som jej napisal,ale uz radsej do TS, ze by som tiez rad videl tie jej experimenty Proste nechapem take kokotiny co tu trepe, ze je to chora picovina. Jej experimenty nech si tak nazyva a mne nech neprekruca nieco co som nepovedal a nepytal sa! Takze doma nebude mat teraz sex pokym nezrusi stromcek,aby sa necitila choro???Este vela ludi co je proti si na mna spomenie,ked na nich dojde chut, ze maju sex a doma je stromcek symbol vianoc a tak, tak povedia partnerovi, ci partnerke,ze sorry nemozem je tu stromcek a je to chore. Ten sa odklada az po troch kraloch v januari...takze abstinujte. Chore je, ze pojde radsej von alebo do auta a nie doma,lebo je tam stromcek. Lebo asi kazdy bude mat doma stromcek takze obdobie kedy je zakaz sexu,-pozor silne chore.
Jo a dalsia anketa by mala byt kto je este cisty hetero,lebo toto je dnes uz jeden brutal sok co sa dozvedam kolko skazenych ludi je okolo a ani o tom neviem. Za chvilu bude nenormalne byt hetero. Ale uznam vam bi a homo vtedy, ked zmenite prirodu a budu moct rodit aj muzi a zeny budu vediet oplodnit zenu. Vtedy uznam a budem aj ja za. Ale to sa nestane a dovtedy to bude vzdy len nieco nenormalne a basta! Len ma motivujete,aby som zacal dava skutocne chore ankety, chorejsie nez tie najchorejsie co tu su Idem do toho teda.
keby som necital tvoje dnesne....."vyroky" niekde inde , tak napisem ze v pohode, ale kedze teraz uz viem, ze mas problemy z vlastnou sexualitou, tak napisem ze je to choriii napad. obzvlast u 27rocneho dospeleho muza. nahodou....na podiu na namesti na silvestra o polnoci sukat nechces???
ja si myslim ze je to chory napad. osobne si neviem predstavit take nieco. ja by som takych ludi posielala do basy. sak raz pride cas na vsetkych takych zvrhlikov!
@demonicbass môj sexuálny život ťa nema čo zaujímať, ja nemám potrebu deliť sa oň s niekým na nete, ako niektorí tu prítomní ale som s ním spokojná a ani zďaleka neni len misionar, koníček, misionar, koníček,...
Len vianoce maju pre mňa aj trochu iny, hlbší, význam, ako zasulozit si pri rozsvietenom stromčeku (stage) to je celé
@harleystorm si boss ! presne si odhalil, že nedokazem rešpektovať sexuálny život deti na Birdzi, ktorý ma absolútne nezaujima nespoznavas sa v tom? podla mna je to chorý nápad a to je celé. Prečo mi teda píšes ze som obmedzená, ked s tebou nesúhlasím? A odvolávat sa na vysledky ankety mi pride smiešne
A zaroven ma nechytaj za slovíčka. Ja som nenapísala, ze teraz budem abstinovat do 15. januara aby sme to náhodou nerobili pri stromčeku, to nie. Ale ked teba uz teraz ta predstava vzrusuje, ako si to tam navzájom rozdate a "darujete sa". A práve to mi pride chore
A láskavo mi nepís, ku ktorej ankete sa mam vyjadriť, áno? Nemas mi co rozkazovať
Ide mi len o to, aby si sa naučil rešpektovať názory aj druhých a neurazat ich len preto, ze s tebou (a vacsinou) nesúhlasia. V ankete je jasne napísané "na stedry večer pri stromčeku". Tak nechápem čo do toho pleties az do troch kráľov, či nesexuj teda vobec.
@Sexisasa a to, že napr. mne príde romantické mať sex pod stromčekom, hneď musí znamenať, že pre mňa Vianoce nemajú iný význam? ... veď to sa dá aj normálne sa napapať, rozbaliť darčeky, happyovať sa, zakempiť si niekde v postieľke, užívať si vianočnú atmosféru a až potom niekedy oveľa neskor nie? ako dodatok k romantickej vianočnej nálade...
ale budiš- mne je to jedno čo si myslíš... sto ľudí, sto chutí, čo už... každý to vidí inak
@Sexisasa a posledná vec... písala si @Harleystorm , že odvolávať sa na výsledky ankety je smiešne... víno kážeš a vodu piješ? minule si sa v mojej diskusii odvolávala na @tomas -ov názor, to bolo ešte viac smiešne podľa mňa len toľko k Tebe...
a inak podľa mňa... všetkým odporcom tohto ,,rituálu´´ asi k tomu napadá nejaký brutál sex, rsp. rozdávanie si to pod stromčekom, ale ja som mala na mysli nejaké krásne milovanie sa, plné nehy, veď to je prejav lásky nie?
P.S- a nemusí sa pri tom ležať rovno pod stromčekom
@demonicbass ked sa to zdá tebe romantické a práve sexom chceš specatit sviatky radosti a pokoja, nic proti ja Byvam s mojím priateľom a minulé vianoce sme boli po štedrovečernej večeri dlho do noci v objatí a pozerali rozprávky. A malo to neopisatelne čaro aj bez sexu.
Ale ako si napísala sto ľudí, sto chuti, tak nechápem len to, prečo tu teda "odsudzujete" ľudí, ktorí s vami nesúhlasia a pokladáte ich za obmedzenych.
@demonicbass vies tomas je zakladateľ a jeho nazor rešpektujem. Ale názory deti ktoré nepoznám a ktoré mozno nemali este ani sex, nemam rešpektovať prečo.
@Sexisasa ja tu nikoho neodcudzujem... píšem: sto ľudí, sto chutí
ja tu len obhajujem názor: sex pod stromčekom je super nápad ... práveže tí, ktorí to považujú za choré, tu odcudzujú ľudí, ktorý by boli za taký nápad... tak neviem teraz že kto koho odcudzuje
ja tiež bývam s priateľom a áno, je pekné ležať v posteli a pozerať do noci rozprávky... narážam na to, že by bolo možno ešte krajšie, to čaro zakončiť čarovným milovaním sa... a možno práve pod stromček niekto može splodiť dieťa a o romantickejšej a čarovnejšej veci by som ani nepočula
@Sexisasa áno, tomas je zakladateľ, ale tá diskusia nemala nič spoločné s BIRDZom takže čo sa týkalo toho, jeho názor mal rovnakú mieru doležitosti ako ostatné názory..
alebo ja ak založím vlastnú webku, automaticky sa dostávam na pozíciu, kedy musia byť bezpodmienečne platné a pravdivé všetky moje názory? bez ohľadu na to, či sa to týka oblasti ktorou sa zaoberám, alebo nie? mmm... dobre vedieť
@demonicbass nechce sa mi tu o tom chytať za slovíčka, nemyslím, že si taka hlúpa aby si nevidela, akým spôsobom reaguje harleystorm a kto tu komu vnucuje názory...
Založil anketu, niekto sa ozval, ze pre neho je to choré a zacal do neho jebat, ze je obmedzeny. A ty si sa ho zastávala
Pre teba niet romantickejsej veci... Vec chuti
A k tej druhej časti, tomáša poznam (z fóra) a teda jeho nazor ma pre mňa výpovednu hodnotu, kedze velakrat sa tu ukázal, ze vymlety neni. Zatial co tie deti nepoznam. Je logické ze budem viac verit (ci skor rozmýšľať o názore) človeka ktorého považujem za inteligentného ako deťom ktoré si tu mozno robia srandu nie?
@Sexisasa ja sa zastávam len svojich názorov a to s tým tomasom.. má možno pre Teba výpovednú hodnotu, ale to neznamená, že tým pádom musí mať bezpodmienečne aj pre druhých.. takže tiež sa na neho odvolávať nie je tak celkom ,,nesmiešne´´
@Sexisasa Cakaj si na co chces, ja som sa vyjadril dost jasne a nepotrebujem ti k tomu dalej nic pisat. Anketa hovori za vsetko, jej vysledok tiez a ked si nevies spojit 1+1 je mi ta luto. @Demonicbass uz vyjadrila v tejto teme vsetko co som mal v plane napisat, takze nie je co dodat len suhlas. K tebe dodam, ze obvinujes mna, ze urazam druhych co so mnou nesuhlasia a a to je zle a neviem ake,obujes sa do mna a potom napises, @61 a priznas, ze zacali jebat do mna a ja ze som obmedzeny.Tak sa nehnevaj na mna ale nepis picoviny uz. Ja som nikomu nic nevnucoval ziadne nazory a sama napises, ze do mna jebali a mna zacali urazat, ze som obmedzeny. Pre teba asi sex znamena nieco ine ako pre inych ludi a ked nevies co je romantika a atmosfera tak zase ta len lutujem! To, ze niekomu sa zda moj napad ako chory (a sam som tam tu moznost dal) neznamena, ze musi automaticky nadavat mne celemu, ze som chory a potom sa necuduj, ze patricne ohradim. Nie je to ziaden chory napad. Ak teda je tak potom sex je chory cely, lebo si vyberas dni kedy ho chces mat a kedy nie podla toho ci su viancoe alebo velka noc a tak, ze sa to nehodi. No ja si myslim, ze pre parik co sa miluje je uplne u pici ci su vianoce alebo velka noc alebo nieco podobne. Za to, ze ty si nejak pruderna alebo silne krestansky zalozena uz nemozem!Co chces este pocut?
@Sexisasa radsej ani nenabieham do tvojej diskusie o rytmusovi,lebo tam by to bol horor, takze nie som tak obmedzeny ako si myslis a tiez sa nechcem hadat. Moj jediny problem je, ze sa necham vyprovokovat a potom napisem veci inak ako som chcel alebo naozaj myslel. No a demonicbass to vsetko pekne napisala, keby som bol kludny tak to napisem ja. Ale som bol vytazeny inou diskusiou o teplych a podobne,takze toto mi nebolo tak dolezite nakolko ja si tu nepytam ziadnu radu,kedze som to zazil uz niekolko krat a velmi sa mi to pacilo. Tak to bude aj tohto roku a tesim sa. Ty si maj sex kedychces, nic ti nevycitam, tak nevycitaj ani ty mne,ok?
@Harleystorm len toto bolo venované mne? --> @Demonicbass uz vyjadrila v tejto teme vsetko co som mal v plane napisat, takze nie je co dodat len suhlas. <-----
lebo som to čítala prvýkrát a normálne som len čumela, že čo mi píšeš potom druhýkrát a nejak mi začalo dochádzať, že len pravdepodobne táto veta bola venovaná mne, ostatné sexisase, tak si to len overujem, či sa nemýlim.. som tu trocha za blbú teraz, ale radšej sa pýtam ako keby z toho mal vzniknúť konflikt, chápeš
@Sexisasa ano uz som pochopil, ze ja som zacal drbat do druheho ze je obmedzeny si napisala. Ok ale to len preto lebo najprv to niekto spravil na mna a nie ja na neho,tak len preto! A plne si za tym stojim. Nic sa nemeni neboj sa.
@Demonicbass ano spravne si chapala, ostatne bolo sexisase a uz nemam chut sa tu hadat. Ked niekto nechape o co v ankete ide, ked niekto mne zacne pisat, ze sa pytam na rady a podla nich sa tu chcem zariadit a podobne tak ver tomu, ze sa nastartujes a poriadne. To uz mozes napisat cokolvek a niekto zacne prekrucat, podpichovat a proste konstruovat a vyslovene cielene snazit sa vyvolat hadku co u mna maju ludia zarucene a nemusia sa ani moc snazit, len potom nohy na plecia, lebo im to nedarujem a zratam aj dva krat. Co si kto uvari si aj zozere.Toho sa drzim s tym, ze este mu privarim viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
@Peter_piper tak som to aj myslel samozrejme.
aj keď dôležité je neodrbať darčeky..
@Harleystorm prečítal si, že som nymfa a už mám v pohode názory? bodky bodky bodky... nekomentujem radšej..
je to predsalen v súkromí nie? a okrem toho, ak majú obaja radi vianoce a príde im to pekné, alebo romantické, prečo by to malo byť trápne?
to je potom aj celá láska, sex, pocity a všetko trápne
Viem, aj ty.
slovo: romantika Ti evidentne nič nehovorí, tak sa ho najprv nauč a potom sa poďme hádať
@Bunniska neviem co porovnavas cinter so stromcekom...Nikdy si este nesulozila v prirode?Tam je vela stromcekov lebo ja mam taky dojem,ze si to este nezazila, tak nejakym sposobom mozno zavidis a je jedno kde kto ma sex, nieco si najdes aj tak
Nehovorim, keby to je prirodzene a prislo by to v tej chvíli samé. Ale "plánovať" si to dopredu na nete, choré
Vsetkym dakujem za normalne, zmysluplne odpovede a to, ze si o vas nemyslim,ze ste sproste 13 rocne decka ako tu pise "Bunniska", ktora ma v krvi urazat ludi a verejne sa vsetkym ospravedlnujem, za to,ze som sa nechal vyprovokovat a pouzil som blby slovnik tu v komentaroch.
Ako sam píšes, chcel si len počuť názory a môj nazor je, že je to choré, to je celé.
A k tomu, že mám skúsiť rozmýšľať a normálne sú len tie názory, ktoré s tebou súhlasia (@41 všetky okrem bunnisky) skús pochopiť, že zatože sa to zdá geniálne tebe, pre niektorých to môže byť totálne chorá picovina, tak tu nevnucuj svoje názory
nechaj ich tak už proste @Bunniska má svoj názor, predviedla sa a to stačí nie?
jediné čo nepochopím je: Ty si aspoň mal dovod mať ten názor, aj si ho napísal.. možno sa hádate preto, že ona evidentne dovod alebo opodstatnenie nemá... alebo ho len nenapísala, to je jedno proste kašľať na to no...
btw ja som tiež bi a tiež to neznamená, že som úchylná, alebo že neviem čo chcem.. proste sa mi páčia aj holky na tom nie je predsa nič zlého
@Sexisasa píšeš, že v sexe experimentuješ rada, ale považuješ sex pod alebo pri stromčeku za.. ehm... že je to choré.. chcela by som teda vidieť, aké to len možu byť experimenty, keď už toto Ti vadí.. že zmeníš polohu alebo čo? nie no, vážne ma to zaujíma, bez irónie, pretože ja tiež experimentujem rada a toto mi ani nepríde ako experiment
na..a cil co
Len vianoce maju pre mňa aj trochu iny, hlbší, význam, ako zasulozit si pri rozsvietenom stromčeku (stage) to je celé
@harleystorm si boss ! presne si odhalil, že nedokazem rešpektovať sexuálny život deti na Birdzi, ktorý ma absolútne nezaujima nespoznavas sa v tom? podla mna je to chorý nápad a to je celé. Prečo mi teda píšes ze som obmedzená, ked s tebou nesúhlasím? A odvolávat sa na vysledky ankety mi pride smiešne
A zaroven ma nechytaj za slovíčka. Ja som nenapísala, ze teraz budem abstinovat do 15. januara aby sme to náhodou nerobili pri stromčeku, to nie. Ale ked teba uz teraz ta predstava vzrusuje, ako si to tam navzájom rozdate a "darujete sa". A práve to mi pride chore
A láskavo mi nepís, ku ktorej ankete sa mam vyjadriť, áno? Nemas mi co rozkazovať
ale budiš- mne je to jedno čo si myslíš... sto ľudí, sto chutí, čo už... každý to vidí inak
P.S- a nemusí sa pri tom ležať rovno pod stromčekom
Ale ako si napísala sto ľudí, sto chuti, tak nechápem len to, prečo tu teda "odsudzujete" ľudí, ktorí s vami nesúhlasia a pokladáte ich za obmedzenych.
ja tu len obhajujem názor: sex pod stromčekom je super nápad ... práveže tí, ktorí to považujú za choré, tu odcudzujú ľudí, ktorý by boli za taký nápad... tak neviem teraz že kto koho odcudzuje
ja tiež bývam s priateľom a áno, je pekné ležať v posteli a pozerať do noci rozprávky... narážam na to, že by bolo možno ešte krajšie, to čaro zakončiť čarovným milovaním sa... a možno práve pod stromček niekto može splodiť dieťa a o romantickejšej a čarovnejšej veci by som ani nepočula
je to vec chuti...
alebo ja ak založím vlastnú webku, automaticky sa dostávam na pozíciu, kedy musia byť bezpodmienečne platné a pravdivé všetky moje názory? bez ohľadu na to, či sa to týka oblasti ktorou sa zaoberám, alebo nie? mmm... dobre vedieť
Založil anketu, niekto sa ozval, ze pre neho je to choré a zacal do neho jebat, ze je obmedzeny. A ty si sa ho zastávala
Pre teba niet romantickejsej veci... Vec chuti
A k tej druhej časti, tomáša poznam (z fóra) a teda jeho nazor ma pre mňa výpovednu hodnotu, kedze velakrat sa tu ukázal, ze vymlety neni. Zatial co tie deti nepoznam. Je logické ze budem viac verit (ci skor rozmýšľať o názore) človeka ktorého považujem za inteligentného ako deťom ktoré si tu mozno robia srandu nie?
nič nepoteší viac ako ihličie v p..use
lebo som to čítala prvýkrát a normálne som len čumela, že čo mi píšeš potom druhýkrát a nejak mi začalo dochádzať, že len pravdepodobne táto veta bola venovaná mne, ostatné sexisase, tak si to len overujem, či sa nemýlim.. som tu trocha za blbú teraz, ale radšej sa pýtam ako keby z toho mal vzniknúť konflikt, chápeš