No čo by som si mal pomyslieť. Pokiaľ ma neúputa svojím vzhľadom tak ju prehliadnem. Akokeby som sa pýtal že ako reaguješ na ženu na bicykli. No ako by som mal reagovať veď to nie je nič nad čím by som sa mal pozastaviť...
Wewo mne je total u pici co si tu on pise chapes podla jeho nazora kery je dost detinsky je pre nho nwm co jajdolezitejse pre mna je hento a pre teba tez,to je moc pjekne ale naco sa tu budem hadat s deckom
41.ty posrata nula zrusil som sa sam, tato stranka by bola cool keby sem nepustili kokotkov ako si ty kamerujes vodu ini chudak nenavstivil si psychiatra ?? ked ne tak by si mal co najskor a mazem sa znova uff ti chudak
mysim ze sa poriadne odbocilo od temy....a co ja viem mysim si ze ak to tu babu bavi tak jej moze byt jedno ze kto si co mysli...aj ked je to niekedy tazke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale je to strasne take že waaau
Za toto ako si to napisala tu budes mat milion picingov
ja bez toho nemozem! ale nejako musim vydrzat aspom mesiac:´(dpc..
Len jednemu sa to raz nepozdavalo,ale uz zmenil nazor
babu na skate som este nevidel a tusim ani chalana...sak nech skatuje ked ju to bavi
ale ked uvidim normalnu skejtacku(vzdy su velmi sedxi a pekne) tak sa usmejem a povjem si bodaj by som to bola ja
No a dievčatá na skateoch som tiež videla ale neviem ako keď to vie tak obdivujem ale inak nie