skoro stale sa jebem autobusom a u mi to lezie na nervy kazde rano byva tam tesno smrad....vo vlaku cestujem velmi maaaalo aleje to vzdycky pohodlne,.....lietadlom som este necestovt tak co mzoem povedat
neznasaam bratislavsku MHD mam pocit,ze je uplne jedno kam nou idem ,no vzdy to trva aspon pol hodinu...milujem lietadla...su super ten pocit ked vzlietaju je najuzasnejsi na svete vyrovna sa mu len ozaj velmi malo inyx...az na tych niekolko fasa peripetii ktore musite nacvicovat na prilis ostrazitych letiskach ako Anglicko a podobne kde vaz vyzuju a pomaly aj vyzlecu...no aj tak lietam rada...a autom chodim rada len pokial sedim vpredu v zadu mi totiz byva zle...takze vzduxolod to isti
lietadlom som letel raz v živote... to malé (nejaký airbus) bolo ako dlhší autobus s krídlami, ale celkom príjemné, a v tom veľkom (Boeing 747) bola zima, málo miesta na nohy a snažili sa ma donútiť 8 (z 12hodinového letu) hodín spať... pche...
ale tá strava s tou výnimočne syntetickou chuťou... mňam... fakt!
busy sú neskutočná otrava... plné, nie je sa porát kam pohnúť (aj diaľkáče, keď sedíte, myslím), meškajú...
vlaky rulez... dá sa tam aj rozložiť notebook a niečo porobiť, aj keď kupéčka majú často pokazené kúrenie...
naposledy co som cestovala dalej ako 20 km autobusom ...tak tazdých 20min museli kvoli mne stát a mam ten pocit ze este aj jedlo, ktoré som jedla týžden pred uvidelo sveto sveta opať
vlaky sú fajn, to sa dobre cestuje he tam dosť miesta, akurát teplota vždy ke´d nastúpim a tak busy sa dajú tiež ale zase nešiel by som ním cez pól slovenska, to radšej v tom aute
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a teraz zháňam letenky...a som dobobkovaná...lebo som ešte do zahraničia neletela...a vôbec nie z Viedne
ale tá strava s tou výnimočne syntetickou chuťou... mňam... fakt!
busy sú neskutočná otrava... plné, nie je sa porát kam pohnúť (aj diaľkáče, keď sedíte, myslím), meškajú...
vlaky rulez... dá sa tam aj rozložiť notebook a niečo porobiť, aj keď kupéčka majú často pokazené kúrenie...
a ten autobus sice neni pohodlny, ale v tych starych sadkovych rachotinach sa pri vrcanimotora da dost dobre vyspat ..teda aspon zaspat
autobusy neznášam!!!
vlaky su super tam sa môžem kedy koľvek prejsť bez straty rovnováhy, vyvaliť sa proste niet nad vlak
2. bus
3. vlak
Lietadlá neznášam!