ja som dostala od mojho priatela na minule Vianoce macka, ale takeho vacsieho, chutnučky je...zo zaciatku som s nim nespavala, ale casom, ako sme aj my u seba castejsie spavali, mi byvalo smutno, tak spavam s nim
a ked som smutna a tak, tak ho objimam...."Teddies dont hug back, but sometimes they are all you have got...."
veď aj ja spím s plyšákmi a čo? jednoducho potrebujem niečo objímať bez toho nezaspím, keď som niekde inde tak je to vankúš nechapem čo si niektorí myslia že len deti spia s hračkami :-d
Ja mám plyšového psa ako rohožka s hlavou veľkého ako vankúš a keď idem spať tak ho zložím napol a pritúlim si ho k sebe a okrem toho tam mám ďalšieho psa a nad posteľou na poličke ďalších plyšákov podla mňa je to zlaté
Ja mam jedneho plysaka asi uz 5 rokov , ktoreho som dostala na meniny a dala som mu meno podla herca z filmu Buffy premozitelka upirov. Ten plysak je pes a volas sa Jajls a ja od kamosov dostavam plysakov casto. A vsetci maju mena ale spavam len z Jajlsom alebo mojov zabkov
Ja mám 13 ročného mončičiho a bez neho som snáď ešte ani nespala....proste ho tam potrebujem ale s plyšákom by som asi nespala,lebo by mi jeho chlpy išli do nosa
ja spím s dadinkou-húska z froté a ked som bola malá nemohla som bez nej zaspat jej zobáčikom som si šuchala oko a nos a potom som ten zobák žužlala.mama jej musela na zobáčik našit novu latku.teraz už viem bez nej zaspat, ale aj tak....dadi je dadi
rada spavam s plysakmi od priatela s priasiatkom to som akoze ja a on je cert, nerada spim bez neho tak spavam spolu s nimi, ked s nim nie som... vzdy ich dam pekne naseba to predstavuje ako sa maju velmi radi...
podla mna je to uplne normal... sak ja spavam s takym big plysovim hadom (Dominik ktoreho som dostala od kamosiek a este s takym nadhernym slonikom co mam od chalana... sak ja by som nevedela zaspat, ked si ani nemam koho pritulit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ked som smutna a tak, tak ho objimam...."Teddies dont hug back, but sometimes they are all you have got...."
P.S: je to maco a volá sa Marko
Stále ma v noci stráži