ja ziadne nadrzane hovado nie som a nie som ani frigidny, ja sa proste dokazem ovladat a vobec nepocitujem potrebu strcit ud do vsetkeho, co ma medzi nohami dieru.
prečo prave frigidny čo ked ma niekoho koho ma rad ....ked ste raz zamilovany tak kaslete na neake pletky z inou .... zalezi co je vo vasom vnutri silnejsie
tak takeho muza co nema chut na sex a veci s tym spojene som este nestretla...Ale rada by som ho spoznala,ja co mam okolo kamaratov...vsetci su nadrzani na baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
No čo, človek ako každý iný.
no a frigidny je ten co nema moc chut na sex a stale povie nie..dufam ze som to dobre vysvetlila a bude stacit
a vam dakujem
cize neviem..mozno ked uz su muzi strasi...ale skor si myslim, zeto suvisi s tym, ze sa im ani nepostavi..tak na to jebu
ak by vas to zaujimalo nahodou
p.s. pod pazuchami ma riadne dlhe chlpy
prečo prave frigidny čo ked ma niekoho koho ma rad ....ked ste raz zamilovany tak kaslete na neake pletky z inou .... zalezi co je vo vasom vnutri silnejsie
a možno maju maleho vtaka preto nejdu sexovať
a este k tomu moze byt aj zamilovany ale nepodvadza??hm co teraz?
ale cim to je ze ti ludia nemaju chut? malo hormonov ?