len tak mimochodom, vysvetlí mi niekto rozdiel medzi hrubými pančuchami a elasťákmi v tomto smere? Obtiahnuté je to rovnako, zahaľuje to rovnako, hrubé je to rovnako (pančuchy možno občas dokonca viac), len pančuchy zahaľujú aj chodidlá.
@leginacka chcel som len povedat ze mna nezaujima styl oblecenia ani nic podobne kazdy nech nosi co sa mu paci alebo v com mu je dobre ...cize si nemyslim o ziadnom obleceni nic
@hoperpohroma ale mohla by si skúsiť push-up legíny... chce to síce čas kým sa do nich človek dostane, ale všetko je potom ako má byť a nič sa netrasie
Ja to tak nosím akurát cez zimu keď som doma miesto teplákov. Necítila by som sa dobre keby som išla niekam len v pančuchách ale ako na obrázkoch v @30 to nevyzerá zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Lebo si fakt neviem predstaviť ísť vonku v pančuchách
A je jedno či by som na tom mala krátke, či dlhé tričko, alebo dokonca aj nejakú pelerínu ...neišla by som v tom ani za svet. (ach)
Ale ak sa jedná o legíny , tak na to mám úplne opačný názor.
Legíny hej... ale pančuchy.. preboha.. veď to by som sa hanbila tak vyliezť von
a k tomu košeľa
čím narážam na komentáre ako @15 @13 @11
ale ja si také niečo na seba dávam len keď mi to zajebe a mám pocit, že mám dobrú postavu.....a to je málokedy
A svetoborný rozdiel medzi pančuchami a legínami by v tomto prípade aj mňa zaujímal.
ale dakujem za peknu reakciu
» angellovely-things.blogspot.sk/2012/03/calzedo...
tu to vyzera fajn, ale ja mam vacsie stehna
niečo takéto? prečo nie? ...ale nie, viem čo myslíš, páči sa mi to ale keďže ja nemám na to postavu nenosím také
sory, ale neviem prečo ten link nejde
inak fakt neviem, prečo sa tak strašne podceňujete