Že po minuloročnom sklamaní s SAS toto bude ďalšie fiasko, ako presadiť niečo nové tak sito ako divná a podľa mňa 100% nedôveryhodná strana 99% Tak či onak, Matovič sa ukázal len ako rečník a skutek utek .....
vidím že tu viete hovno o nich ...obyčajný ľudia vytvárajú priamu demokraciu, za všetko sa hlasuje ,hlavné slovo majú ľudia , dokonca je niekde urobená aj ústava ktorú mohli meniť ludia .... na facebooku majú svoju vlastnú skupinu kde sa tieto veci riešia
@onetouch a len tak sa ho zastavat, pritom nevediet co to je za cloveka nie je primitivne? a nechod na mna s googlom a kandidatkou. hoc by na nej mal jezisa, to neznamena, ze ked sa dostane k moci, nezacne hrabat ako zvysok parlamentu.
@colt1911@onetouch hlavne ze vy dvaja viete o nich vsetko..a ty zakladatel com vypisujes take veci ze je primitivne daco napisat..zalozil si verejnu diskusiu ta co mas co napadat ludi ze maju iny nazor jak ty
sám osebe je možno trošku neseriózny a showman, ale dokáže ľudí osloviť
a páči sa mi, že má na kandidátke vzdelaných ľudí, vari zo všetkých pracovných okruhov a aj študentov....myslím, že väčšina politikov je už v parlamente viac než pridlho a obyčajný ľudia sú zrejme jediná možnosť, aby sa vo vláde začali dáva veci do poriadku...
Mená sú tam zaujímavé, ale myslím, že zistíme, že strana bez jednotnej koncepcie do politiky nepatrí.
Ale možno z toho vznikne niečo zaujímavé, ja každopádne dúfam, že sa dostanú do parlamentu, aby sa nestalo, že Fico sám bude mať viac ako 75 kresiel v parlamente
Populista je do nie zrovna malej miery, ale neverím, že by z neho mal byť prototypický politický zlodej. Potom by mi minimálne nesedelo, že by si zobral na kandidátku bývalých nekompromisných KDH-kov
V prvom rade to nie je len Matovič a OĽ. Ak sa nerozhodnem definitívne pre SaS tak medzi nezávislými si určite dokážem nájsť 4 ľudí ktorých podporím. Takže pre mňa taký plán B. Ale Matoviča nemusím podľa mňa sa správa ako decko a robil problémy tam kde byť nemuseli.
je mi sympaticke to "zriadenie" jeho strany..ludi na kandidatke ako ma on nema nikto.naozaj nikto.schvalne, pozrite si napr meno pavol brunovsky.sice sa cudujem ze ide do politiky lebo uz by mohol kludne sediet doma.ale ma 70 a kativne hovori v 2jazykoch a je uznavani odbornik/profesor v danej teme nie len na slovensku..a takato kapacita tam nie je sam
@tunidlo@21 a @22 i ked nesuhlasim uplne s prvou vetou v 21.
sam som zvedavy co z toho vznikne, kedze jeho ludia nebudu viazani predstavou "strany"... chce to ludi silnych, ktori sa nebudu dat kupit, lebo inak to bude skor zly krok nez dobry.
na druhej strane je velky populista, co vsak ako @lilu spomina prameni z jeho naivity (cim si taktiez ziskava myslim dost sympatii). dolezita je vsak odpoved na otazku:
co tym sleduje??? a to je vsetkym zahadou, a nie prave nepodstatnym faktom.
@kosh ved on ani nechcel vytvorit politicku stranu, do parlamentu chce dostat ludi, ktori nepatria do ziadnej, lenze bohuzial slovenske zakony nic take nedovoluju, preto vytvorili hnutie OBYCAJNI LUDIA A NEZAVISLE OSOBNOSTI
dalsia vec, ti ktori o nom hovorite ako o populostovi a prirovnavate ho ku kadejakym slotom a podobne.. to je presne obraz dnesnej doby. lebo vsade len vidime ako sialeny matovic robi humbuk kade tade. ale to dobre co urobil a co presadil aj napriek tomu, ze jeho napady cela koalicia uz len z principu odmietala, o tom nikto nehovori.
nemyslim si, ze prave on je ten, kto by isiel tento stat este dalej rozkradat, nakolko ma tolko penazi, ze mu to netreba (aj ked to iste by sa dalo povedat aj o Dzurindovi a podobne, ale tym nikdy nebude dost!)...
A vy, co chcete volis SaS sa trosku zamyslite... ich politika je chora. privatizacia nemocnic??? najlepsi napad... lebo ako povedal sam Jozef Kollar, ved preco by mali mat ludia, ktori zarabaju 2000-3000 tisic euro mesacne, rovnake podmienky v nemocniciach ako ti chudobni? no toto je logika. taku musel asi vyhrat niekde v tombole, alebo kde, lebo taketo nazory sa len tazko hladaju.
a mozno si teraz poviete, ved Matovic patril do sasky, ale mozno teraz mnohych sklamem, nesuhlasil zo vsetkymi bodmi programu Sasky, ani s marihuanou a podobne. cize u mna SaS nie, OLaNO ano.
@onetouch nebud najivny vsetko je to len divadlo pre ludi Matovic robi svoju kampan vyborne presne tak potrebuje zmagorit svojich volicov... Politici su len babky v rukach financnych skupin a za urcitu proviziu robia to co sa od nich vyzaduje cize ten jeho volebny program je len zdrap papiera ako u vsetkych stran...
@tunidlo nekompromisny politik tieto slova dokopy nejdu...Vacsinou to tak byva ze ten co najviac vykrikuje ze ostatni kradnu bude kradnut najviac...
btw volby sa uskutocnia prerozdelia sa kresla ale uz teraz je jasne kto bude na nietorych postoch a koli comu tam bude...aspon na poste ministra zdravotnictva to tak je.
nemocnice chce potopit SDKU a par kktov z ich okolia... ludia to tom nevedia ale sdku chcelo zrusit lekarsku fakultu v KE a presunut ju do bystrice a kosicka nemocnica mala ist ako prva na transformaciu na akciovky... Sas to je dalsia banda hajzlov ... jedina rozumna koalicia bude smer + kdh...
@aguri500 nevravim ze SaS su tam jedini idioti.. SDKU, to je skoda reci..
ja si tiez nemyslim, ze SMER je to najhorsie, ale potom ako som mala moznost stretut sa s igorom matovicom osobne a pocut jeho nazory tak si myslim, ze ma aj dobre napady a chcem vidiet co to da, ak sa dostane do parlamentu lebo to ze sa tam dostane SMER je iste... respektive, istejsie ako to ze tam budu aj OL... preto matovic
Mne sa nepáči on, ale mená viacerých, vysoko uznávaných a morálnych ľudí na jeho kandidátke.
Problém vidím v tom, že zrejme nebudú hlasovať ako strana jednotne, kedže nie sú viazaní jasne deklarovaným programom, a tým sa ukážu ako neefektívni proti Ficovi a spol. A možno nie.
@tunidlo ano presne ten fico, z tych starych stran ako SDKU, Most, KDH je to podla mna najmensie zlo. ci uz niekto suhlasi alebo nie, jeho vec...
matovic ma pravdu v tom, ze je skorumpovany a bla bla.. ale aj tak pre slovensko urobil viac ako sucastna vlada... teda ked neratame vsetky tie zbytocne trapasy v europe, aj u nas na slovensku, zdrazovanie, a valanie vsetkej viny na fica. lebo to jedine podla mna dokazali.
ale volim Matovica, lebo si myslim, ze pre slovensko prinesie nieco lepsie, no snat sa mu to podari, lebo stale je len mala ryba v tejto nasej krasnej politike :/ a ked bude mat dobre nazory, nech nazyva Fica aj vagabundom, ja to uz dako prezijem, lebo zas az tah ho "nezeriem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Nič zatiaľ nespravil (aj keď je pravda že keby mohol tak urobí) a po voľbách sa ukáže.....doporučoval by som ho voliť nerozohdnutým ľuďom
a páči sa mi, že má na kandidátke vzdelaných ľudí, vari zo všetkých pracovných okruhov a aj študentov....myslím, že väčšina politikov je už v parlamente viac než pridlho a obyčajný ľudia sú zrejme jediná možnosť, aby sa vo vláde začali dáva veci do poriadku...
Mená sú tam zaujímavé, ale myslím, že zistíme, že strana bez jednotnej koncepcie do politiky nepatrí.
Ale možno z toho vznikne niečo zaujímavé, ja každopádne dúfam, že sa dostanú do parlamentu, aby sa nestalo, že Fico sám bude mať viac ako 75 kresiel v parlamente
@aguri500
Populista je do nie zrovna malej miery, ale neverím, že by z neho mal byť prototypický politický zlodej. Potom by mi minimálne nesedelo, že by si zobral na kandidátku bývalých nekompromisných KDH-kov
sam som zvedavy co z toho vznikne, kedze jeho ludia nebudu viazani predstavou "strany"... chce to ludi silnych, ktori sa nebudu dat kupit, lebo inak to bude skor zly krok nez dobry.
na druhej strane je velky populista, co vsak ako @lilu spomina prameni z jeho naivity (cim si taktiez ziskava myslim dost sympatii). dolezita je vsak odpoved na otazku:
co tym sleduje??? a to je vsetkym zahadou, a nie prave nepodstatnym faktom.
nemyslim si, ze prave on je ten, kto by isiel tento stat este dalej rozkradat, nakolko ma tolko penazi, ze mu to netreba (aj ked to iste by sa dalo povedat aj o Dzurindovi a podobne, ale tym nikdy nebude dost!)...
A vy, co chcete volis SaS sa trosku zamyslite... ich politika je chora. privatizacia nemocnic??? najlepsi napad... lebo ako povedal sam Jozef Kollar, ved preco by mali mat ludia, ktori zarabaju 2000-3000 tisic euro mesacne, rovnake podmienky v nemocniciach ako ti chudobni? no toto je logika. taku musel asi vyhrat niekde v tombole, alebo kde, lebo taketo nazory sa len tazko hladaju.
a mozno si teraz poviete, ved Matovic patril do sasky, ale mozno teraz mnohych sklamem, nesuhlasil zo vsetkymi bodmi programu Sasky, ani s marihuanou a podobne. cize u mna SaS nie, OLaNO ano.
@tunidlo nekompromisny politik tieto slova dokopy nejdu...Vacsinou to tak byva ze ten co najviac vykrikuje ze ostatni kradnu bude kradnut najviac...
btw volby sa uskutocnia prerozdelia sa kresla ale uz teraz je jasne kto bude na nietorych postoch a koli comu tam bude...aspon na poste ministra zdravotnictva to tak je.
nemocnice chce potopit SDKU a par kktov z ich okolia... ludia to tom nevedia ale sdku chcelo zrusit lekarsku fakultu v KE a presunut ju do bystrice a kosicka nemocnica mala ist ako prva na transformaciu na akciovky... Sas to je dalsia banda hajzlov ... jedina rozumna koalicia bude smer + kdh...
ja si tiez nemyslim, ze SMER je to najhorsie, ale potom ako som mala moznost stretut sa s igorom matovicom osobne a pocut jeho nazory tak si myslim, ze ma aj dobre napady a chcem vidiet co to da, ak sa dostane do parlamentu lebo to ze sa tam dostane SMER je iste... respektive, istejsie ako to ze tam budu aj OL... preto matovic
Problém vidím v tom, že zrejme nebudú hlasovať ako strana jednotne, kedže nie sú viazaní jasne deklarovaným programom, a tým sa ukážu ako neefektívni proti Ficovi a spol. A možno nie.
Nechajme sa prekvapiť.
Čiže tvoje možnosti sú Matovič a Fico?
Ten Fico, ktorý bol jedným z dôvodov vstupu Matoviča do politiky, aby mohol vyhnať takého vagabunda, ako ho sám nazval?
Že by aj Palko a Mikloško mali byť súčasťou takej politiky, tomu neverím.
matovic ma pravdu v tom, ze je skorumpovany a bla bla.. ale aj tak pre slovensko urobil viac ako sucastna vlada... teda ked neratame vsetky tie zbytocne trapasy v europe, aj u nas na slovensku, zdrazovanie, a valanie vsetkej viny na fica. lebo to jedine podla mna dokazali.
ale volim Matovica, lebo si myslim, ze pre slovensko prinesie nieco lepsie, no snat sa mu to podari, lebo stale je len mala ryba v tejto nasej krasnej politike :/ a ked bude mat dobre nazory, nech nazyva Fica aj vagabundom, ja to uz dako prezijem, lebo zas az tah ho "nezeriem"