Dneska som dostal poznámku za to, že som spolužiakovi povedal: Ty cigán..hlavne že ked nás cigáni pokrikujú gádžová bílý vyjebaný bodaj by vám matere skapali tak to "čírou náhodou" nikto nepočuje..
nemienim prispievať na ďalší pokus tejto skurvenej vlády
keď sa jednoducho deti naučia žiť v hajzli tak to budú praktikovať aj v dospelosti...Tu sa za 23 rokov posunulo všetko len k horšiemu takže si myslím že vagóny plné asociálov nás výjdu lacnejšie , alebo im stopneme sociálku a nech sa pracú do piče s tadeto sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A že strávia v škole okrem pol dňa celý deň (jedlo, energie, personál, pomôcky - všetko ideálne zdarma), to platíme opäť my, že? (ach)
Tu už neverím ničomu, len tomu, že chcem odtiaľto odísť. Krajina síce (aspoň niekde ešte stále) pekná, no ekonomický a sociálny stav... (ach)
keď sa jednoducho deti naučia žiť v hajzli tak to budú praktikovať aj v dospelosti...Tu sa za 23 rokov posunulo všetko len k horšiemu takže si myslím že vagóny plné asociálov nás výjdu lacnejšie , alebo im stopneme sociálku a nech sa pracú do piče s tadeto sami
Inak myslím že je to z tých rozumnejších vecí čo táto vláda prináša. Som zvedavý hlavne na tu povinnú predškolskú dochádzku.
» www.birdz.sk/diskusie/tak-to...
@11