čo si myslíte o pipkách??o tých hlúpich dievčatách ktoré zo seba robia neviem čo,do káždeho slova vložia minimálne aspon jedno písmeno q,vreštia ked su vonku a robia že sú opité aby si ich vobec niekto všimol???............
@2 no už len to písmo.. veď sa to nedá čítať... a ja nechcem urážať osoby odcudzujem pipky ako celok..to ako na seba pútajú pozornosť sa mi zdá byť dosť úbohé...
súhlas s @23 dokonca poznám baby, ktoré ako pipky nevyzerajú, ale sa tak správajú /a to je možno ešte horšie, vyzerá strašne, oblieka sa strašne a ešte si aj myslí, aká je superkrásna a výnimočná/. a teda tie, ktoré sa správajú ako pipky, tie mám v paži, a keď sú náhodou v mojej blízkosti, tak si z nich robím prdel, alebo totálne odfajčujem. a vyžívam sa v tom. veď je to sprosté...
Keď si vezmem, že každý človek je minimálne do nejakého 24. roku svojho života minimálne jedným špecifickým spôsobom pridrbaný a túto skupinu vynechám, sú pipenky docela normálne... Moja naj kamarátka píše v slovách q a je to skvelé dievča. Baba, s ktorou som prežil mladosť je síce blond, miluje ružové oblečenie a sama o sebe dokáže povedať, že je hlúpa, lebo nevie čo je Stanley cup, lebo nemá rada hokej, a nevie, kto je Tarja Turunen a Katy Perry, lebo miluje klasickú hudbu. Ale zato vie 5 hodín v jednom kuse počúvať o mojich problémoch a potom sa na mňa usmiať so slovami "to zvládneš", prípadne objať, keď je veľmi zle...
( ...a tak si kladiem otázku, má táto téma aj iný zmysel ako mobilizovať 16-ročné šťandy do sociálnej skupiny za účelom exponovať závisť voči rovesníčkam-"pipenkám"? )
slovom pipky nedokážem označiť jednu celistvú súrodú skupinu dievčat či žien veľmi zvláštne poukazujúcich na svoju pridrbanosť. väčšinou sa jedná o jednotlivé dievčatá a ten frmol okolo nich sú len také prisluhovačky... práve spomínané prisluhovačky, ktoré by ste v prvom momente označili za pipky sa po individuálnej charakterovej stránke v styku medzi 4 očami, môžu vyfarbiť ako celkom normálne baby, ktorých jedinou chybou je, že na to aby sa presadili, musia mať nejaký silnejší vzor
a teda ak už dievča označím slovom pipka (a myslím to smrteľne vážne), musí sa jednať o výnimočne odpudivého jedinca na ktorého vhodné slová opisu momentálne nemienim hľadať, mal som totiž moc fajn deň na to aby som sa na noc rozčúlil
myslim, teda som. su to kravy a ist od nich co najdalej. a ked sa im nedari vyhybat tak jednoznacne poslat do p..e. a odist. mozno z toho vyrastu a niekedy zacnu rozmyslat, ze nezalezi len na tom ako vyzeras ale aj na tom co mas v srdci ale aj v hlave. take "pipky" su piiiii.. nic viac(nazor RC)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
» www.birdz.sk/webka/hajzelbab...
myslim, ze tieto dva pripady spolu uplne suvisia.
nezaoberam sa nimi, nech si robia čo chcu, je mi to v podstate jedno, ale ked su v mojej blizkosti, najradšej by som vraždila...
-povrchnosť
-namyslenosť
-konský smiech
-tucet make upu na xichte
A mohla by som sa tu rozpisovať...
Poviem iba jedno:Najradšej by som ich vlastnoručne poškrtila Pomôže mi niekto??
Pipka č.1: je to dievča čo len tak vyzerá ale inak je inteligentná a milá (@17 )
Pipka č.2: To je dievča čo neni pipkou len na pohlad ale je aj rozumovo zaostala
Poznám oba druhy PIPIEK osobne a odsudzujem len 2.
( ...a tak si kladiem otázku, má táto téma aj iný zmysel ako mobilizovať 16-ročné šťandy do sociálnej skupiny za účelom exponovať závisť voči rovesníčkam-"pipenkám"? )
a teda ak už dievča označím slovom pipka (a myslím to smrteľne vážne), musí sa jednať o výnimočne odpudivého jedinca na ktorého vhodné slová opisu momentálne nemienim hľadať, mal som totiž moc fajn deň na to aby som sa na noc rozčúlil
pretoze ja nespominam pipky skoro v kazdej teme.. mozno tak v jednej z tridsiatich, tj (pre idiotov) 1/30
pises dost casto do tem o pipkach? ano.
Tak ja neviem co domna teraz skaces, sa ukludni a potom napis, alebo lepsie, nepis mi vobec...
_