Ahojte, chcel by som Vás poprosiť či by ste mi nepovedali niečo o Škode Ocatvia Elegance 1.9 TDI (rok výroby 2004) s automatickou 4 rýchlostnou prevodovkou. Vie niekto ako šlape Octavia s automatom? proste či sa mi ju oplatí kúpiť a také podrobnosti, teda
hned na začiatok: NEOPLATI. je to dobre auto jazdim na podobnej ale určite najdeš lepšie vozy v cenovej kategorii (jedine ze by si ju mal nejak extremne lacno tak sa opytaj na nejakom fore o autach
Octavia je dobré auto, nemám s konkrétne týmto typom skúsenosti ale pár krát som na slovensku na Octavii šiel...ale 4. stupňový automat nikdy! čím menej stupňov tým horší ťah a väčšia spotreba...automat je super vec, ale nech má aspoň 6 stupňov...to len američania robia 5. stupňové automaty lebo u nich je benzín lacný (galón benzínu 3,75l = 0,87€)...ináč osobne by som nekupoval staršie auto ako 5 rokov s automatom, pretože sa s ním môže niečo stať a repasovanie môže vyjsť draho...
Ziadnu skodovku by som uz teraz nekupil nielen koli poplatkom (to co fico planuje zvysit o 24% registracu) ale koli tomu, ze sa tazko predava, uz je presyteny trh skodovkami. Skus nieco japonske viem ze diely su drahe, alebo nieco ine.
automat niee... mozno to novsie dsg ale stary 4 stupnovy nie, to ti bude moc vytacat rychlosti - bude ti to vela zrat, a na dialnici zbytocne vysoke otacky... normalne 5 manual, a hotovo.
@semirgerkan To, ze na trhu je vela skodoviek je pravda, ale ze by sa zle predavala, je hovadina... hociaky japonec, ako mu ty odporucas - sa bude predavat tazsie ako skodovka.
by ste sa divili hosi jake dlhe drahy maju tie 4 stupne, v tom by som problem nevidel. ale jak bolo uz spomenute, automat od skodovice nieje nieco, co by sa oplatilo vyhladavat. zvlast ak ma ten dizel cez 200 tisic, tak pocitaj s repasom turba, vstrekov, palivoveho cerpadla, tak si posetri o tych 1500-2000 eur viac, kdyby neco.
@chevro inak v mercedese je ten 4kvalt uplne dopohody...lebo ta 4ka je deeeeesne dlha...dokazes v nafte spravit na dialnici 4.5 litrovu spotrebu uplne v pohode
no motor TDI spravi vela kilometrov najelpsie boli tie prve 66kw verize spravia aj milion..a to ze po 200 000 km odide turbo trisky a podobne su dristy od hlupakov co leju do auta druzstevnu naftu a potom sa cuduju
keďže na skovensku je octavia modla luxusu len do toho a automat by som bral jedine ak by to bolo DSG neviem prečo ľudia radšej nerozmýšľajú o Citroene c5 exclusive ma oveľa pohodlnejší hydro pneumatický podvozok nekradne sa až tak ako Koktávia má oveľa pohodlnejšie sedačky a motoricky je to skoro to isté a automat má viac stupňový cena skoro rovnaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@nemammeno octavia pohodlna? to kde si vzal?
a ako pise @majo radsej nie....
@chevro inak v mercedese je ten 4kvalt uplne dopohody...lebo ta 4ka je deeeeesne dlha...dokazes v nafte spravit na dialnici 4.5 litrovu spotrebu uplne v pohode
automat radsej nie
inak fajn spotrebak
Kazda Skoda je taka."skusenot"
9 rocny chytrolin, fucko