@41 ty pica" Ak to robia chalani, nejakí kamoši spolu, tak mi to príde dosť nechutné...
U báb je to ešte znesiteľné, lebo predsa, baby prekusne každý.." tak kto tu ma aki "inteligencni kvocient "?! a pise sa to pica koeficent . tak sa aspon nauc pisat a az potom otvraj picu....
@42 nie mojko, je to kvocient, koeficient je čosi trošku iné a neohuruj nás, prosím, svojou rozsiahlou slovnou zásobou, niektorým to nemusí byť príjemné
zastanem si @nikeboy podla mna mas pravdu slovensko je cele plne pretvarky a lzi... problem je ze nie len slovensko taky je zial svet ak sa ale niaky konzervativec chce pozerat na svet svojimi vlastnymi ocami je to jeho problem a prosim ta nerozculuj sa za to ze ti bezdovodne niekto nadava lebo tym ze si zacal nadavat aj ty sa uz od @cocca-colla nic neodlisuje chapes ? ale nie je pravda ze heteraci by si honili spolocne urcite nie dvaja dospeli heteraci a u mladych ked sa este hladaju to moze byt len experiment ale mas pravdu v tom ze bisexualov je ovela viac ako je tych co su si to ochotni priznat ....
neviem, ale zas si to trochu predstavte ako masturbujú spolu dvaja chalani a ako dve dievčatá chalan chalanovi to proste....no viete čo a ide to a keď to chcú robiť dve dievčatá? nie je to pri chalanoch trochu prístupnejšie? no až na to čo je po tom mladý to normálne robia aj bez toho aby sa hľadali, každá cudzia ruka je im asi lepšia ako tá ich každý má na to svoj osobný názor, ale nikto pred vami nejde masturbovať tak neviem čo sa tu toľko pajedíte, heteráci to berú jak nejaký veľký prehrešok, a jak sa niektorí napijú sú úplne bez zábran
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
1. fujky znie kokotsky
2. homosexuáLI a nie homosexuálovia
.....
ale poznam dvojicu ludi co to robila ..teda oddelene vankusmi ..nie medzi sebou
"VELKI HETERACI" A....... :d :d :d ALE JA MAM SLOVENSKO V ........
Ak to robia chalani, nejakí kamoši spolu, tak mi to príde dosť nechutné...
U báb je to ešte znesiteľné, lebo predsa, baby prekusne každý ale neskúšala som to a ani v najbližšej dobe neplánujem..
Chlapče, ty máš teda úroveň.
Mal by si čítať viac literatúry.
U báb je to ešte znesiteľné, lebo predsa, baby prekusne každý.." tak kto tu ma aki "inteligencni kvocient "?! a pise sa to pica koeficent . tak sa aspon nauc pisat a az potom otvraj picu....
@nikeboy ale fakt trochu prehnaná reakcia, hovorit krpata pica 17r babe...