Sladujem kolektív autorov už od stránky Jakub Martinec. Samozrejme ich drsný humor nemusí sadnúť každému, ale stránka vyslovene leží v oku voličom Kotlebu, radikálnym komunistom a rôznym individuám okolo Rostasa čiže odpad spoločnosti.
bože, teraz som sa schválne pozrela - nech nekrivdím... a je to fakt shit, nič nad čím by som sa vôbec pousmiala prvých pár scrollov fb stránky (a viac nedám)
@delica V poslednej dobe to ide s nimi dole vodou, kedysi mali aj také vtipy, že som plakala od smiechu, teraz je to presne také, ako hovoríš. No, raz za čas pridajú niečo normálne, ale inak je to dosť nuda.
@delica ked su teda normie to poprosim linkz na dalsie weby kde si robia picu z Raza, Studenkovej a umrti napr Slezaka ja sa na takom primitivnom humore rad pobavim len neviem najst dalsie stranky.. diky
Je mi to jedno. Raz za čas ma nejaký obrázok od nich pobaví, keď to niekto zdieľa, inokedy nechápem čo za veci sú schopní pridať. Ale nesledujem ich a sú mi ukradnutí. O to viac ma baví, ako niektorých pohoršujú a aké proti Zomri vedú vojny.
@barky normie je ten humor, nie obete, ktoré si vybrali (a teda mne príde aj dosť úbohé smiať sa práve na týchto docela dosť nepodstatných ľuďoch)
so stránkou ti ozaj neporadím, to sa aj budem radšej učiť teraz ako hľadať shitty vtipy o studenkovej...
@barky tak jednoduchý preklad spojenia normie humoru je mainstreamový humor. Tzv nemainstreamový je ten, ktorý vyhovuje oveľa menšiemu počtu ľudí a inému typu ľudí. Akože, žial, občas ľudí zaskočí na akých kokotinách sa smejem a občas sa proste musím smiať sama.
Takže áno, sú humory, ktoré sú menej všade po internete lebo sa im smeje menej ľudí a naopak. Zomri je napr. najväčší slovenský fb mainstream každého liberála. Čo by nemuselo byť zlé, ale tie vtipy, čo som tam nascrollovala dnes boli zlé úplne všetky. Však je to horšie ako 9gag.
@17 ale teda, riešiť koho humor je viac super je tiež kktina (môžem vyznievať že nie), pre mňa to je proste shit a pre neiktorých ľudí je shit môj zmysel pre humor, ktorý je tiež často dosť trápny. Ale common, studenkova? ráž? Tam sa už dávno minulo všetko čo malo potenciál.
Z nejakého dôvodu som o nich doteraz mala vyššiu mienku, teraz som ich bola prescrollovať a nie, fakt nie, toto nie je humor. Z asi 30 príspevkov nebol vtipný ani jeden. Ja mám zase "normie" humor rada, followujem aj prečo ľuďom hrabe aj málo cynizmu na toto mesto a všetky podobné kokotiny čo si robia srandu z hlúpych ľudí ale zomri fakt dosť stratilo na kvalite odkedy som ho videla naposledy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
so stránkou ti ozaj neporadím, to sa aj budem radšej učiť teraz ako hľadať shitty vtipy o studenkovej...
Takže áno, sú humory, ktoré sú menej všade po internete lebo sa im smeje menej ľudí a naopak. Zomri je napr. najväčší slovenský fb mainstream každého liberála. Čo by nemuselo byť zlé, ale tie vtipy, čo som tam nascrollovala dnes boli zlé úplne všetky. Však je to horšie ako 9gag.
dokola tam je studentova a neviemčo