Podla typu holky,niektorym to ide niektorym nie,je to individualne
Sama som mala melir a potom dofarbovane korienky na blond a mam tmave obocie,mala som to tak asi polroka a potom som sa prefarbila spat na hnedo (aj ked to chytilo na cierno skor ) a vela ludi mi povedalo ze som to mala ovela lepsie predtym takze uvazujem ze sa vratim k blond
@4@9@10@11 poznám asi 2-3 výnimky, u ktorých je to v pohode, ale inak je to asi najhoršia možná kombinácia a ešte je úplne super, keď má dievča peroxidovožlté vlasy (čo chceli byť blonďavé) a obočie nafarbené na čierno
nevadí mi to a nepríde mi to škaredé, väčšinou. Najviac sa mi páči obočie len o pár odtieňov tmavšie ako vlasy... a inak si dosť potrpím na tvar. A čo mi vadí je bledé obočie s tmavými vlasmi... hlavne s nafarbenými, des
príde mi to nevkusné. a najhorším prípadom sú podľa mňa slečny s peroxidovou hlavou a oholeným na tmavo nakresleným ultratenkým obočím. ale @2 vyzerá celkom v pohode
@amikadze ja som sa tiež dala na červeno a neskutočne mi to prekáža k tomu hnedé obočie, jediná záchrana ofina ktorú som vlastne nosila vždy..... len zase červené obočie si povedzme pravdu nevyzerá zrovna najlepšie
@qossyend to hej, červené obočie je blbosť moje obočie má pekný tvar, keby som chcela, tak z hnedého urobím aj čierne, možno by to vyzeralo lepšie, ale nejako to neriešim
@amikadze ja sa tiež naň nesťažujem a nechcem si s ním robiť nič čo umožní jeho vypadávanie do kým vyzerá prirodzene a nemusím si ho dofarbvať ale tak vždy sami zdalo o odtieň tmavšie ako vlasy xD ale to je detail hádam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
» percymode.files.wordpress.com/2011/08/cara-de...
Sama som mala melir a potom dofarbovane korienky na blond a mam tmave obocie,mala som to tak asi polroka a potom som sa prefarbila spat na hnedo (aj ked to chytilo na cierno skor ) a vela ludi mi povedalo ze som to mala ovela lepsie predtym takze uvazujem ze sa vratim k blond
aj ja to tak mám, ale u mňa to vyzerá celkom fajn, neofarbím si predsa na červeno aj obočie
ale ja mam tmave vlasy a blond obocie bohuzial od prirody takzme smola
ak to nie je taký extrém a obočie je len o pár odtieňov tmavšie, tak je to v pohode
ale najlepsie je ked ma baba trojuholnikove obocie ze pri nose ho ma uplne hranate
Tak lebo prepáčte, blondína ako vyšitá a silno hnedé obočko, nebodaj čierne? Nič moc.