Aký je váš názor na vykladanie z tarotových kariet?? Čo či o tom myslíte? Tarotom sa zaoberám už nejakú dobu a zistila som, že mnohý si pravú podstatu vysvetľujú nesprávne a preto to aj odsudzujú....
@ryuuu nehovorím že len o budúcnosti to je. a budúcnosť sa mení ...
A neviem tarotu som nieak zanevrela aj keď poznám pár ľudí ale keby som si mala vybrať tak viac verím kyvadlu ako tarotu ale možno je to aj mojej skúsenosti ...
ja verim, ze nic nedokaze "predpovedat" buducnost, lebo to by znamenalo, ze moj zivot je predurceny a ja ho nemozem zmenit, a to by potom nemalo zmysel nic robit...naco by som nieco robil ked mi karty povedia ako to bude a neda sa to zmenit?
tarot ukazuje len jednu z možných cestí a pomáha človeku sa rozhodnúť...ukazuje mu, čo môže prísť, pretože ako si povedala, budúcnosť sa môže zmeniť...ono môže to pomôcť niekedy odpútať sa od niektorých vecí...a človek s potom viac zamyslí nad všetkým po jednom výklade...a dokáže sa tak vyhnúť určitým nepríjemnostiam....Tarotové karty ti nepovedia že zajtra zomrieš(a tí kto niečo také hovorí vie o tom hovno bez urážky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A neviem tarotu som nieak zanevrela aj keď poznám pár ľudí ale keby som si mala vybrať tak viac verím kyvadlu ako tarotu ale možno je to aj mojej skúsenosti ...
▲ ▲