Javí sa byť fajn##Myslím si že je pekná ale nepoznám ju##Je neskutočne krásna##Páči sa mi jej štýl##Je pre mňa alfasamicou##Je proste super ženská##Nepoznám ju##Nemusím ju##Lezie mi hore krkom##Má najsuper fejs na svete
@sugy1 nie a nemam ani čo zavidieť tej čo vymyslela tu anketu a nie nechcem aby pisali o mne taketo fora či ankety ...každy ma iny nazor na moju osobu a ak nechcu aby som im urobila to iste tak založim aj p nich taku anketu . len už to je trapne jak to tu davbaju cely týždeň .
už meno užívateĺa hovorí za všetko. Síce tu chodím pomenej, ale všimol som si v poslednej dobe, že tu týchto "hromadných tém" pribúda rýchlosťou vetra...to už je debilizmus...už v pravidle to je vysvetlené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ty kokos normalne ak niekto zvazuje odchod z birdzu, tak nastal ten spravny cas.
toto je uplne PEAK kokotizmu posledne tyzden asi
» www.birdz.sk/webka/504/fotoa...
i approve this message
toto proste nie je ono..:/
A no okrem toho,je sranda že anketu o Laure založí nick ,,laurinekozy "
Aj tak si myslím že tie fóra by sa mali mazať
ja to už istý čas zvažujem - ešte si pozriem, čo sa tu cez noc udeje a rozhodnem sa
@midnight jasne
@erika12345 len nech sa to tu nezvrhne na kopu ankiet kde si osadenstvo bude vracať údery, to nie!
Lebo sa zamestnám v Abaffy Design a vymažem birdz
(to "í" nie je chyba )