Ahojte wšetci...mám dosť veľký problééém..mám úžasného chalana --chodíme spolu už takmer pol roka a veľmi ho milujem,,,poznáme sa už od malička a je to pre mňa tá najdôležitejšia osoba v živote,,,predtým bol pre mňa najlepší kamarát,,,teraz je to človek,
To ja to rad okomentujem... na tvojom mieste by som mu to povedal, pretoze si zasluzi vediet, ze chodi s kravou. OMG 16 rokov, ozerie sa a potom este techtle-mechtle s frajerovim kamosom. Chod sa liecit.
Ondy1985 --------...noo, tak prepac,,,ale my sme mali s kamoskou narodky a ten jeho kamos to sproste vyuzil--on za mnou chodil uz dlhsie a teraz sa mu naskytla prilezitost--ja som s nim nebola dobrovolne nejako, vies?? ..ja som odtial aj cela oddist, ale ked som sa zobrala tak ma chytil a necel pustit a v tom stave som nemala ani silu sa branit a mrzi ma to a uz nikdy nebudem pit--keby vies kolko som sa preto uz narevala a ako sa citim, tak by si toto nepisal.... disappointed:
No ja newim...keby si to nechcela. tak to neurobis a ak to nebolo dobrovolen tak ta potom znasilnil???
A ja by so mto na tvojom mieste twojmu xalanovi povedala, zasluzi si to aspon vediet!Ak ta naozaj lubi a ty v tom nemienis pokracovat, tak ti casom odpusti....ale nezabuden!tak pozor!budes sa musiet hodne snazit
Kiki ---veľmi pekne ti ďakujem.....znásilnil?? --to nie!! ...proste, keď je clovek spitý --tak ako som bola ja, tak si vobec neuvedomis kde si co si a s kym....v tom momente ako sa to stalo mi svitlo a potom som cely cas az pokial pre nas na tu dizu nedosiel kamos revala na schodoch a taak....ale diik...vsetci sa na to pozeraju tak::: to je riadna piiip...ako to mohla urobit?? ---ale ten chalan bol najlepsi kamoss mojho chalana --tak sa pytam,,ako mu to mohol spravit on?? --ved on bol triezvy?? ..mooc ti inak dakujeeem..
Tak ale aj keď sa spiješ podľa mňa vždy vieš aspom trošku čo robíš.
Inak je pravda, že ten chalan je asi totál debilko, keď to takto využil, ale keď píšeš tu, že ho miluješ, tak alkohol by nehral rolu. Ale najlepšie bude určite ak mu to povieš, vieš, nie je dobré, ak to budeš pred ním tajiť a keď sa už nejaký ten čas poznáte a chodíte spolu, tak on sám vycíti, že sa niečo stalo, že to nie je ako predtým.
I keď to budeš mať potom ťažké s ním, aby ti odpustil a neviem či ti aj vlastne odpustí, ale za pokus to stojí ako byť nejak z toho stále smutná a utápať sa v slzách, že: "ja sprostá čo som to spravila"
A ten jeho kamoš nie je asi fakt jeho kamoš, keď sa takto zachová, ale keď ťa lúbi, možno to počase prejde, ale tak bol by som potom zvedavý na jeho reakciu, ako to riešil, či sa ušlo aj jeho kamošovy zopár rán, to by mu určite prospelo a naučil by sa ako sa správať.
Ale ľudia sú len ľudia.
Povedz mu to, ak ti stojí za to, určite, ututlať, to teda nie, ono to potom nebude už také ako predtým a keď mu to povieš odstupom času, tak to bude ešte horšie.
Bla bla bla, ja som bola opita, nevedela som co robim, bla blabla... Opil ta niekto nasilu? Asi nie. Takze si sa do toho stavu dostala dobrovolne a teda ta nijak neospravedlnuje. Okrem toho, ze ako neplnoleta si este aj porusila zakon, tak si este aj podviedla cloveka, o ktorom vravis, ze ti na nom zalezi. Keby si bola aspon trochu zodpovedna, tak sa to nemoze stat. Takze nehadz vinu na frajerovho kamosa, pretoze dolezite je priznat vinu sama sebe a nie hovorit, ze sa to stalo koli nemu a tamtomu...
Ale je pekne, ze ta to mrzi... ale vies, co sa hovori o tom placi nad rozliatym mliekom...
suhlasim s ostatnymi... ale je tu este jedna alternativa... mozno sa s tvojim chalanom dohodli a oni to teraz na teba skusaju... ale to je asi blbost...
kedze vas nikto nevidel tak by si mu to ani nemusela hovorit... ale otazka je ze ci mu to povie ten jeho ''kamos''. lebo zase bude lepsie ked sa to dozvie od teba ako od neho...
Co furt zvalujete vinu na niekoho ineho? Kto slopal? Ty alebo ten, co ti nalieval? Nemas hubu, aby si povedala nie? Uz aj ked si mala vypite, nemas hubu povedat nie tomu dotycnemu, co po tebe vysiel? Ked si tu potrebu nemala, tak si nevyhonena rovnako ako ten tvoj kamos a vztah s clovekom, ktoreho "moc a moc milujes" radsej ukonci..
raz to niekde spominal Typek a ja s tym uplne suhlasim: ked pijes, jednoducho iba stracas zabrany...zabrany, ktore su inokedy potlacene...takze sa len z teba dostalo von to, co si chcela urobit...ak by si to naozaj uprimne nechcela, tak mu povies nie aj zo spanku, aj ked si nalozena v liehu, vzdy...
takze...kto tu je ten poctivy? ty a ten jeho kamos...urcite nie
...pocujte ludia.....ale ved ja viem, ze som urobila najväcsiu chybu v zivote...a mozno stratim cloveka, ktory pre mna znamena vela a naozaj ho z celeho srdca milujem...mozno pridem o cloveka, ktory pre mna urobil neskutocne vela...preboha, wed ja ho poznam od malicka a neskutocne si ho vazim,,,bol to prvy clovek, kvoli ktoremu som preplakala celu noc, prvy clovek kvoli ktoremu som nesla do skoly...a hlavne bol to prvy clovek ktoreho som naozaj lubila a lubim....viem, ze som urobila chybu a lutujem to, tak ze si to ani jeden z vas nedokaze predstavit--sama seba za to nenavidim--nikto nie je dokonaly a robi chyby....ale nemusite ma hned odsudzovat....aj tak nepoznate cely nas pribeh ---my sme spolu zacali chodit v auguste a odvedy ( v novembri)---ked bol moj chalan opity na disce tak aj on ma podviedol,pred mojimi ocami---ale nebol by to urobil,,ale bol totalne na mol---a ja som mu to dokazala odpustit a vratit sa k nemu...ani neviete pochopit aka som bola zranena a ponizena....ale zmohla som sa a odpustila som mu a nebolo to lahke..ale proste nas vztah bol odvtedy zase v pohode a on bol milionkrat lepsi nez predtym ako sa to stalo a ja som si bola na 100% ista, ze uz by mi nikdy neublizil a aj som si ista--lebo teraz je to ten najuzastnejsi chalan na svete... ..viete Chardonne raz povedal: ,,Povedala mi. tolko som si pren ho vytrpela, ze uz nikdy nebudem moct milovat ineho. ,, --presne tento pocit som mala aj ja ,,, lebo ja som ho od zaciatku nasho vztahu lubila z hlbky svojej duse a nie len povrchne,,,bola som neskutocne stastna, ze ho mam a ked ma podrazil strasne ma to zmenilo ,,bola som fakt zronena a aj ked som mu to casom odpustila a vratila sa k nemu ta rana ostala vo mne,,lebo ma to zmenilo,,,zacala som sa flakat so spoluziackami a takto to dopadlo a neuveritelne to lutujem,,,lebo viem, ze to vsetko, co som urobila ja uz je stokrat horsie ako to co urobil on....bohuzial neviem, ci som sa chcela pomstit alebo odkial sa to vo mne vsetko nabralo ale neskutocne to lutujem...ved clovek sa uci na vlastnych chybach a na tuto ja do smrti nezabudnem--lebo prawe ona ma moze odlucit od osoby, ktora je sucastou mojho zivota uz 10rokov ako najlepsi priatel a posledneho pol roka mojou laskou, ktoru lubim...
Tak co sa nad tym vzrusujes? Nieco si urobila, potom to lutujes, tak naco si to urobila? Neplet do toho alkohol, ako napisal niekto vyssie, pokial ma "privesok" na krku, mal by byt zodpovedny (aj zan). Ja ta neodsuzujem, mne je to srdecne jedno, ja len vravim svoj nazor, ze kebyze nie som sigle, davam si na seba, aj na svoju polovicku pozor, som starostlivy. Mne to prijde ako pripad, ze si matka dietata, ides si sadnut s kamoskami, ale zlejes sa jak diva svina a je ti jedno, ze ti doma to decko place (aj ked ho niekto strazi). Ide o ten princip. Ked som free, budem robit, co sa mi zachce, lebo nikomu tym neublizujem, ale ked niekoho mam, je to nezodpovedne. A ked uz niekto k tomu dospeje, ze nieco take urobi, nech si sam spytuje svedomie, preco je taky ftak a urobil to, co urobil. Osobne ziadne zlyhanie nepripustam v takychto pripadoch. Preto som taky tvrdy.
Neviem ale je to pekny pribeh a ešte ked daš že maš 15. Po baroch chodievam dosť často. Minule sa jedna baba opila na mol a prepalcovali ju 5 ani si na to nepametala, zas pred tyždnom sa baba opila vyzliekla sa do pol pasa a tak tancovala asi hodinu kym neprišla sanitka, vieš ake pekne prsia mala po tom incidente ? ked tancuješ a každy si chce chytiť, mam stašne vela prihod čo sa deje v baroch ale polovica chlapcov tam chodi prave nato aby si počkali nejaku babu kym sa neopije a potom ju možu pretiahnuť bez toho aby sa branila, čo je asi aj tvoj pripad ale pačilo sa ti to ? citila si aspon trochu vzrušenia ? ak ano nebol to hriech.Sme len ludia a tak si uživame život na plno ale podla mna niesi na vine ty ale tvoj priatel pokial to je pravda, už po prvom incidente sa mal prestať baviť stakym uchylakom. Povedz mu to, a ak ti to bude vičitať tak sa ho spitaj kde bol on ked ta nechal na pospas hm mohol to byť aj ulne niekto iny ktory by ti ubližil ovela viac? Mne ked sa opila frajerka tak som od nej neodišiel daval som na nu pozor a snažil sa ju nejako vytriezvieť . Ani na zachod by som ju nepustil samu , A kde boli vtedy tvoje kamošky hm? Viem z vlastnej skusenosti že alkohol vie byť velmi ... neviem to vijadriť slovami ale proste , každy sa raz za čas poriadne opije ale ma tu na to kamošov a kamošky na ktorych sa možeš obratiť, ktory ťa podržia v nudzi ale asi takych nemaš čo?. Opiješ sa pojdeš snimi po ceste domov a nechaju ťa ležať na ceste alebo tvoj priatel ta tam necha . ? čo
Zatlkat, zatlkat, zatlkat. Ked sa mu priznas, bude z toho kolotoc ako si aj ty pisala "aj on mna podviedol", potom pokracovanie "ked aj ona, tak aj ja mozem" atd. Nieco sa medzi vami stane, aj ked len mensia hadka, prve co spomeniete budu taketo udalosti. Tak naco k nim pridavat dalsiu?
Inak to je dobre, ze si si nim na 100% ista, ja by som si po takychto prihodach nebol ani na ovela menej
Columbo......skutocne myslis??? --ja som mu to nemala v plane este teraz povedat a mozno vobec...bojim sa a aj toho spominaneho kolotoca.. som si ista,,,lebo on po tom, co urobil bol sklamany sam zo seba, tak ako som aj ja teraz...a odvtedy je proste uzasny --pozorny---rano vstanem a dojde mi sms, ze mi praje pekny den,,,,kamaratovi povedal, ze ma velmi lubi...--to nikdy predtym neurobil...a najdolezitejsie je, ze si ma vazi...a ja jeho tie...inak mooc diky.. .-)
neviem, neviem, ako to tu tak čítam tak môj názor sa asi najviac prikláňa k Huskymu...z vlastnej skusenosti viem, že alkohol potlača absolútne všetky zábrany. VŠETKY...
Lusssia22 vsetci ta tu odsudzuju, uz nie je dvolezite, ze si to spravila, ale to ze to lutujes a viez ze viac to nechces spravit. to je dvolezite a pouc sa z toho...
neznasam ked vsetci druhych odsudzuju za jejich chyby a pritom ich robia tiez.
Lussy, prepac, ze som ta tak rychlo odsudil...vies, proste ludi, ktori sa opiju a potom vyvadzaju ja nemusim...ale vidim, ze ty to myslis uprimne (ako jedna z mala) a ze to nebolo len take...
...ja vyhlasujem, ze nevera je pre mna koniec vztahu...ale zase este nikdy som nebol podvedeny (panu Bohu vdaka) a este som si to neskusil aj z druhej strany, ze sice ti ten clovek ublizil, ale ty ho aj tak milujes a proste niekde to laska prikrije, niekde nie...
...to ci mu to mas povedat: musis vediet, ako na tom ste s vasim vztahom, ci to vydrzi on a ci to zvladnes ty a ci si schopna zabudnut na jeho chybu a taktiez na svoju chybu...a ci je toho schopny on...lebo ak nie ste ochotni vymazat si to z pamate, budes mat ziarlivca (akeho si este nevidela) alebo to proste neznesie a posle ta k vode (alebo to neznesies ty)...
...ako tak na to pozeram, je to pekne dlha uvaha, asi si na nu dam -@@@ copy@@@ right@@@ - :-]]
No comment... alebo predsi - nepi alkohol ak to nevieš, alebo radšej vôbec. Je úplne zbytočné sa na niečo vyhovárať, jediné, čo môžeš urobiť, je čakať, čo príde. Ak mu to nepovieš, možno sa to nikdy nedozvie,ale ak spolu zostanete a máš v sebe kúsok charakteru, tak sa priprav na to, že Teba to bude veľmi dlho trápiť, že si k nemu nebola úprimná. V najhoršom prípade to raz v sebe neudržíš a povieš mu to, a buď si istá, že to bude v tom najnevhodnejšom momente. Ak sa to predsi len dozvie, alebo mu to sama povieš, tak ...no neviem,ak Ťa skutočne veľmi ľúbi tak Ti to asi odpustí,ale myslím si, že Ti tak ľahko veriť nebude a bude si dávať veľký pozor aby si znova "neoklamala". Bude to ťažké. Ale ktovie...hovorí sa,že láska je večná a vraj hory prenáša...
P.S. K jeho "najlepšiemu" kamarátovi - nemá charakter a nemá právo si hovoriť ani len kamarát a nieto ešte najlepši.
P.S.2 VÁŽNE NEPITE ALKOHOL,NIČÍ CHARAKTER, VZŤAHY, ŽIVOTY
tak naco mas chalana, ked nedokazes byt verna ? sama hovoris, ze ten tvoj ta velmi miluje...tak preco si mu to urobila? byt tebou, tak mu to poviem, ved zasluzi si pravdu, ked si ho podviedla, to mu chces este klamat ? taketo baby by som kdesi zavrela...je sice od teba pekne, ze si si priznala chybu, ale na veci to uz nic nezmeni...mozes mi prosim ta povedat, ze naco to bolo dobre??? chcem jeden rozumny dovod...
Seina --------....jeden rozumny dovod....na to nie je rozumny, dovod--mne je to jasne,,,ale az kym sa to nestalo nikdy, ale nikdy predtym som nemala ten pocit, ktorý som mala, ked sa to stalo....vtedy som citila, ze mozem stratit osobu, ktoru milujem a ten sklucujuci pocit, ktorý som citila pri pomysleni, ze zrazu, kvoli hluposti--mojej hluposti mozem prist o osobu, ktoru si vazim, ten pocit mi dal vela--uvedomila som si, aka som --spravam sa ako male rozmaznane decko, ktore si nedokaze cenit ani tu najdraksiu hracku... ten pocit, ked som si uvedomila, ze uz ma nebude mozno rano cakavat na zastavke, aby mi dal pusu pred skolou, ten pocit, ze uz mi mozno nikdy rano nenapise, ze mi praje pekny den, ten pocit, ze uz mi mozno nepovie do oci: lubim ta zlato a mozno bude mnou opovrhovat, ten pocit, ze mi mozno nikdy neodpusti, ten pocit, ze uz ma mozno nikdy nechyti za ruku, nepohladka ked mi bude zle alebo smutno, ten pocit, ze uz mi mozno nikdy neda pusu na celo, ked sa budem hnevat----to co sa stalo mi dalo, len zly, sklucujuci a trizniaci pocit...ale ja teraz konecne viem koho mam a o koho asi s velkou pravdepodobnostou pridem...a k tomu, na co je chalan, ked nie som verna??? --ja som bola ta najvernejsia holka ,,,ale ked niekoho milujes, tak ako som milovala ja a on ta podvedie pred tvojimi ocami---asi netusis aky je to pocit a nikomu to nikdy neprajem...a ver tomu, ze to by zmenilo aj tu najuzasnejsiu babu a ja viem, ze po tom vsetkom potom ako som sklamala ja a potom aka som bola sklamana sama uz si ludi nikdy nebudem pripustat tak blizko...opovrhujem i ked si sama zasluzim, aby bolo opovrhovane mnou,,,,ale co sa stalo uz sa neodstane...a ja cas nevratim a keby mozem uprimne ho nevratim aj tak,,,lebo viem, ze by sa to stalo znova ---musela som aj ja raz narazit, aby som si nebola sama sebou taka ista ako som si bola...a viem, ze podstatou vsetkeho je v prvom rade, aby clovek spoznal sam seba--ale to sa podari malo komu...preto je teraz viem, ze by som sa neopovazila kritizovat cloveka ktorý by bol odo mna milionkrat horsi...ktori by klamal , kradol, podvadzal--ani takeho by som si nedovolila uz teraz kritizovat...lebo clovek nikdy nevie, co sa v nom skryva---nikdy nevies aku ranu od zivota dostanes a ako ta zmeni.....a ked sa to stane, ver ze ta nikto nedokaze pochopit --pokial ty sam nepochopis seba...a ja sa momentalne nechapem,,, viem len tolko, ze mojho chalana milujem viac nez cokolvek a kohokolvek ineho( pokial neratam mojich rodicov)...
hmmm no pekne pekne....inak ako niektoy namiesto toho aby ste jej poradili tak jej to vycitate a newiem ece co....ked ce radu poradte a ked necete radit nepiste.....aj ty SEINA wed mi ces powedat ze si nikdy nepodjebala chalana???hmmm nooo to by som sa pozrela...a mozno nie bo ta nikto nece...nep*cujte do nej a radsej radte!A NEHOWOR MU TO BUDES ECE SMUTNEJSIA KED SA NA TEBA VYSERE...NEHAJ TO RADSEJ TAK A ZMIER SA S TYM VED TO NEBOLA TOJA VINA!!!
Husky....samozrejme, ze to myslim uprimne...a dakuuuujeeeem ti....vies?? ..ja chapem, ked ma za toto ludia odsudzuje, ale keby ma poznaju...no neviem, keby patrim k tym babam , ktore maju chalanov a pritom sa opiju na kazdej disce a maju tam dalsich 4--ok ---odsudte ma...ale preboha, ved ja to lutujem, a ja taka nie som...poznam holku.--od nas zo skoly, ktora ma chalana, a tvaria sa ako najzamilovanejsi parik, pritom vidim, ze ona ho podvadza na kazdom kroku...a chodi spavat s kludnym svedomim--nechapem to---faaakt sa nad tym pozastavujem ako moze byt schopna robit nieco take,,,, mnohokrat si poviem, ako sa maju tyto ludia bez chrbtovej kosti dobre--nic ich netrapi, a su spokojní a tvaria sa ako keby nad nich nebolo...ale ja sa budem radsej trapit ako uplne stratit svoj charakter....
Nikka212.....ahojkaj Nikus,,,tak tvoj prispevok ma faakt potesil...konecne niekto kto ma aspon trochu chape... ....faakt takmer kazdi kto mi doteraz napisal sa tvaril ako keby neurobil nikdy v zivote nejaku chybu...moooc ti dakujeeem... ...som stastna, ze existuju aj ludia ako si ty---taki ktori dokazu chapat a poradit...diky moc...
ako wed to je v poho wed ja nechapem tych ktori si myslia ze oni zozrali vsetku mudrost sweta a su neomylny...kazdy robi chyby a ja som ich tiez uz sprawila a ty za to naozaj nemozes asi ti ktory to pisu neboli nikdy napity.....
...som rada, ze je niekto kto ma chape, faaakt diik...vidno, ze aj ty si si uz niecim takym presla.. ...a byt napita je celkom haluz, pokial to neprezenes...ako ja!! ...dik..
Nikka212 - ty si važne divná - predstav si že nie každý sa ku*ví..ja som nikdy nezahol frajerke a neviem prečo by som to robil..
"ZMIER SA S TYM VED TO NEBOLA TOJA VINA!!!"
ty si na drogách???a koho to bola vina?
Lusssia22 - všetko je to tvoja chyba..čo si budeme klamat..hraješ sa na lásku a na sladké slová že niekoho miluješ..ale to ťažko..necháš sa obchytávať lebo máš fajn výhovorku - alkohol..Potom nemáš ani tolko úcty k tomu tvojmu chalanovi aby si mu to povedala ..
povec mu to nech ta nechá a ty možeš chlastat a chodit po diskotékach a on bude mlatit toho kamaráta .. krásny koniec..
...idealisticka predstava cloveka, ktory si mysli, ze ked nikdy nezahol a neurobil chybu, ved vlastne si ani neurobil,,,ale nikto nie je dokonaly , a keby sa ti stane nieco podobne, tak daj vediet, s radostou ta podporim... viem, ze si povies, ach ty pip, vies co mi mozes --ja by som to nikdy neurobil,,,ale to som si vravela aj ja....
Lusssia, vieš tu nejde len o Teba a tvoje svedomie, ktoré Ťa trápi, dokonca ani o Váš vzťah, ide hlavne o Tvojho priateľa. Tým, že si ho už druhýkrát podviedla, a ešte k tomu s tým istým chalanom, si mu v podstate akokeby vrazila nôž rovno do chrbta. Zradila si jeho dôveru a to sa ťažko odpúšťa aj pri tých najzamilovanejších pároch. Ja osobne som toho názoru,ako som už naznačil, aby si mu to povedala. Zdá sa, že si charakterná a úprimná baba, takže aj keď mu to nepovieš, a budeš zatĺkať, bude to Teba stále viac trápiť a nakoniec práve Tvoje city voči nemu ochladnú a tak či tak to medzi vami skončí.Možno keď mu to povieš bude si vážiť Tvojej úprimnosti a budete aspoň dobrý kamaráti. A ktovie možno raz ti odpustí... Nádej umiera posledná a čas všetko zahojí. Takže...len Ty najlepšie vieš čo je správne, toto je na Tebe. Možno keby si mu povedala len , že si bola mimo a len útržkovo si pamätáš, že si niečo vyviedla, teda vynecháš podrobnosti...možno ti to prejde.Možno sa naštve len na "kamaráta"...
Lussia: nechapem ako mozes dat na niekoho ako nikka, ved ako sama priznala je to kurva. Takym ludom a ich radam sa vyhybaj, lebo dopadnes horsie ako si na tom teraz...
Putziq ....druhy krat??? --ale ved ten prvy krat sa nic nestalo, len sme tancovali a on ma zrazu pobozkal: pozrela som nan ho a povedala mu, ze toto nemal urobit, odisla som za chalanom a hned som mu to povedala....ale toto je ine ...v tomto mam prsty aj ja ,,,keby som sa nebola opila, viem, ze sa nikdy nic nestane, ved ja toho chalana nemam ani trosku rada, ja ho nemusim, je to strasny clovek a o to viac ma to hneva, lebo vsetci o mne vedia, ze by som s nim nikdy nic nemala--bohuzial sa stalo...a asi to budem musiet mojmu chalanovi povedat, tak, ci onak...lebo bol vcera u nas a on ma pozna az moc dobre , lebo vecer mi napisal: zlato, dnes, ked som bol u vas zdalo sa mi, ze si smutna, ze stale nad niecim premyslas a nieco ta trapi---a ze ak ma nieco trapi, tak mu to mam povedat...on to jednoducho vie, on to dokaze vycitit...lubim ho a do oci som mu este odvtedy ani raz nepovedala., ze som v pohode, lebo ja sa mu riadne ani do oci nedokazem pozriet,,,,takze asi budem musiet...
Ok tak sorry prvýkrát. ale aj tak, vieš mi chlapi sme strašne ješitní, takže už pri tom prvom incidente si určite aj keď len trošku ale predsi naštrbila jeho dôveru. a keď nie tak mśš veľmi dobrého chalana.
No vidíš, že ti to nedá a bude Ťa to stále viac trápiť, že on Ťa stále zahŕňa láskou a Ty k nemu nie si ani úprimná a nevieš sa z toho ani ťešiť, lebo Ťa to veľmi trápi Ono to musí proste ísť von. Pred pravdou neujdeš. Ešte ma napadla jedna vec, ale to by bolo aktuálne, keby ste už dlho spolu a starší (neviem ko)lko rokov máš). to, že si vôbec na niečo také pristúpila, aj keď si bola v podstate mimo, môže znamenať, že sa vo vašom vzťahu nudíš...Ale to asi nie je Tvoj prípad. V každom prípade buď k nemu úprimná, nech je pravda akokoľvek krutá. Možno ti nakoniec odpustí, ale určite mu budeš musieť dokázať, že o to odpustenie stojíš. Budeš to mať Ty aj on veľmi ťažké, ale láska hory prenáša, takže nevzdávaj sa. Aj keď sa s Tebou rozíde nevzdaj sa ho, ale bojuj oňho ďalej. Ty najlepšie vieš či Ti za to stojí
Nikka212 - nie ja som este svojho chalana nepodjebala...hmm tpreco to beres tak, ze podjebat MUSI kazdy...ale v poho....
Lusssia22 - akurat som precitala, co si mi odpisala, a ak ti mam pravdu povedat, som rada ze si to takto zobrala...hlavne je uvedomit si, ze si spravila chybu, a uvedomit si, co vsetko mas, a ze niekto moze mavnut prutikom, a zrazu je vsetko prec... (( treba od zivota dostat takychto par ran, aby si clovek uvedomil, co robi zle, a co moze napravit...a je pravda, ze vsetko zle je na nieco dobre...hmm, teraz mi doslo, ze asi ho mas vazne rada, tak mu to moja radsej nehovor...ano ??? a drzim ti palce, aby sa uz nieco taketo nestalo paa
Seina....no moja,,,dakujem...ale asi mu to budem musiet povedat....lubim ho,,ale vcera sme boli v kine a on bol na mna, tak neskutocne dobry, kazdu chvilu ma pohladkal, dal mi pusu, drzal ma za ruku...a, pre mna to bolo strasne...normalne som sedela vedla neho a tiekli mi slzy...asi to nedokazem tajit,,,ja jednoducho k osobe, ktoru milujem, musim byt uprimna...
ved to je spravne, tak to ma byt..ale za to, co si spravila, si sa uz potrestala...tym, ze ta svedomie trapi...tak naco trestat aj jeho... neviem no,ale keby som bola zalubena do chaalana a povedal by mi, ze ma podviedol..asi by ma to zlozilo...neviem je to na tebe...ak najdes odvahu, tak smelo do toho...ale ak to spravis, ver tomu, ze strati doveru, a ze uz to nebude take...vsetko ma svoje rizika...a mozno upadnes v jeho ociach...a kazdy dobry chalan, ked ho dievca podrazi, tak zacne byt svina aj on...tak si to rozmysli...
Seina---hmm, ja viem, ze ked mu to poviem, tak unho asi tu doveru skutocne stratim, ale mozno je tam mala nadej, ze mi odpusti a ak mi to odpusti, tak budem musiet urobit velmi vela pre to, aby mi znova veril, ale asi mi to stoji za to...ak mu to poviem, bude ho to boliet,,,ale ak mi to dokaze odpustit, tak casom bude nas vztah znova v pohode a ja budem s nim rada a nebudem musiet klamat osobu, ktoru nadovsetko lubim... ....inak ti dakujem. ...
uplnu pravdu tu ma ondy1985 ak niekoho lubis neurobis to..nik ta nenutil pit....mozes si zato sama...toto neni laska ani ze ti zalezi na tom druhom....toto neni nic len polutovania hodne ak si to dokazala urobit....
Ten co olutuje tomu je odpustene, kurvy nikdy nelutuju. A ako vidim ty to vazne lutujes. Co sa tyka Nikka212 - bud je cistokrvna kurva alebo sa na nu hra. Od nej si nedaj poradit... Vies niektory sa ucia na vlastnych chybach niektory na svojich a niektory sa nikdy nepoucia. Ty patris do tej skupiny co ich je najviac.Do skupiny co sa ucia na vlastnych chybach. Ked ti to povedal on povedz mu to aj ty. A ak ho naozaj lubis tak budes o neho bojovat aj ked podlamna clovek ktory naozaj lubi nedokaze podviest... Ten co sa nevzdava ten neprehrava tak bojuj o neho ak ti zato stoji. Ktovie ci je este taky chalan...
priznaj sa a uvidis co ti povie...ak ta nebude chcet videt ani o tebe pocut znamena to ze si ho velmi ranila a daj mu cas...ale aj tak si myslim ze uz by v tebe nemal taku doveru ako predtym...a nechapem chlapov co idu po zadanych sak na svete je tolko volnych bab
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A ja by so mto na tvojom mieste twojmu xalanovi povedala, zasluzi si to aspon vediet!Ak ta naozaj lubi a ty v tom nemienis pokracovat, tak ti casom odpusti....ale nezabuden!tak pozor!budes sa musiet hodne snazit
Inak je pravda, že ten chalan je asi totál debilko, keď to takto využil, ale keď píšeš tu, že ho miluješ, tak alkohol by nehral rolu. Ale najlepšie bude určite ak mu to povieš, vieš, nie je dobré, ak to budeš pred ním tajiť a keď sa už nejaký ten čas poznáte a chodíte spolu, tak on sám vycíti, že sa niečo stalo, že to nie je ako predtým.
I keď to budeš mať potom ťažké s ním, aby ti odpustil a neviem či ti aj vlastne odpustí, ale za pokus to stojí ako byť nejak z toho stále smutná a utápať sa v slzách, že: "ja sprostá čo som to spravila"
A ten jeho kamoš nie je asi fakt jeho kamoš, keď sa takto zachová, ale keď ťa lúbi, možno to počase prejde, ale tak bol by som potom zvedavý na jeho reakciu, ako to riešil, či sa ušlo aj jeho kamošovy zopár rán, to by mu určite prospelo a naučil by sa ako sa správať.
Ale ľudia sú len ľudia.
Povedz mu to, ak ti stojí za to, určite, ututlať, to teda nie, ono to potom nebude už také ako predtým a keď mu to povieš odstupom času, tak to bude ešte horšie.
Držím päste
Ale je pekne, ze ta to mrzi... ale vies, co sa hovori o tom placi nad rozliatym mliekom...
kedze vas nikto nevidel tak by si mu to ani nemusela hovorit... ale otazka je ze ci mu to povie ten jeho ''kamos''. lebo zase bude lepsie ked sa to dozvie od teba ako od neho...
Co furt zvalujete vinu na niekoho ineho? Kto slopal? Ty alebo ten, co ti nalieval? Nemas hubu, aby si povedala nie? Uz aj ked si mala vypite, nemas hubu povedat nie tomu dotycnemu, co po tebe vysiel? Ked si tu potrebu nemala, tak si nevyhonena rovnako ako ten tvoj kamos a vztah s clovekom, ktoreho "moc a moc milujes" radsej ukonci..
takze...kto tu je ten poctivy? ty a ten jeho kamos...urcite nie
EQ
Tak co sa nad tym vzrusujes? Nieco si urobila, potom to lutujes, tak naco si to urobila? Neplet do toho alkohol, ako napisal niekto vyssie, pokial ma "privesok" na krku, mal by byt zodpovedny (aj zan). Ja ta neodsuzujem, mne je to srdecne jedno, ja len vravim svoj nazor, ze kebyze nie som sigle, davam si na seba, aj na svoju polovicku pozor, som starostlivy. Mne to prijde ako pripad, ze si matka dietata, ides si sadnut s kamoskami, ale zlejes sa jak diva svina a je ti jedno, ze ti doma to decko place (aj ked ho niekto strazi). Ide o ten princip. Ked som free, budem robit, co sa mi zachce, lebo nikomu tym neublizujem, ale ked niekoho mam, je to nezodpovedne. A ked uz niekto k tomu dospeje, ze nieco take urobi, nech si sam spytuje svedomie, preco je taky ftak a urobil to, co urobil. Osobne ziadne zlyhanie nepripustam v takychto pripadoch. Preto som taky tvrdy.
toto je prvy prispevok ktoryma fakt bavil pisať
Myslitel10
Inak to je dobre, ze si si nim na 100% ista, ja by som si po takychto prihodach nebol ani na ovela menej
neznasam ked vsetci druhych odsudzuju za jejich chyby a pritom ich robia tiez.
...ja vyhlasujem, ze nevera je pre mna koniec vztahu...ale zase este nikdy som nebol podvedeny (panu Bohu vdaka) a este som si to neskusil aj z druhej strany, ze sice ti ten clovek ublizil, ale ty ho aj tak milujes a proste niekde to laska prikrije, niekde nie...
...to ci mu to mas povedat: musis vediet, ako na tom ste s vasim vztahom, ci to vydrzi on a ci to zvladnes ty a ci si schopna zabudnut na jeho chybu a taktiez na svoju chybu...a ci je toho schopny on...lebo ak nie ste ochotni vymazat si to z pamate, budes mat ziarlivca (akeho si este nevidela) alebo to proste neznesie a posle ta k vode (alebo to neznesies ty)...
...ako tak na to pozeram, je to pekne dlha uvaha, asi si na nu dam -@ @ @ copy@ @ @ right@ @ @ - :-]]
len tolko (teda skor az tolko)
EQ
P.S. K jeho "najlepšiemu" kamarátovi - nemá charakter a nemá právo si hovoriť ani len kamarát a nieto ešte najlepši.
P.S.2 VÁŽNE NEPITE ALKOHOL,NIČÍ CHARAKTER, VZŤAHY, ŽIVOTY
"ZMIER SA S TYM VED TO NEBOLA TOJA VINA!!!"
ty si na drogách???a koho to bola vina?
Lusssia22 - všetko je to tvoja chyba..čo si budeme klamat..hraješ sa na lásku a na sladké slová že niekoho miluješ..ale to ťažko..necháš sa obchytávať lebo máš fajn výhovorku - alkohol..Potom nemáš ani tolko úcty k tomu tvojmu chalanovi aby si mu to povedala ..
povec mu to nech ta nechá a ty možeš chlastat a chodit po diskotékach a on bude mlatit toho kamaráta .. krásny koniec..
No vidíš, že ti to nedá a bude Ťa to stále viac trápiť, že on Ťa stále zahŕňa láskou a Ty k nemu nie si ani úprimná a nevieš sa z toho ani ťešiť, lebo Ťa to veľmi trápi Ono to musí proste ísť von. Pred pravdou neujdeš. Ešte ma napadla jedna vec, ale to by bolo aktuálne, keby ste už dlho spolu a starší (neviem ko)lko rokov máš). to, že si vôbec na niečo také pristúpila, aj keď si bola v podstate mimo, môže znamenať, že sa vo vašom vzťahu nudíš...Ale to asi nie je Tvoj prípad. V každom prípade buď k nemu úprimná, nech je pravda akokoľvek krutá. Možno ti nakoniec odpustí, ale určite mu budeš musieť dokázať, že o to odpustenie stojíš. Budeš to mať Ty aj on veľmi ťažké, ale láska hory prenáša, takže nevzdávaj sa. Aj keď sa s Tebou rozíde nevzdaj sa ho, ale bojuj oňho ďalej. Ty najlepšie vieš či Ti za to stojí
Lusssia22 - akurat som precitala, co si mi odpisala, a ak ti mam pravdu povedat, som rada ze si to takto zobrala...hlavne je uvedomit si, ze si spravila chybu, a uvedomit si, co vsetko mas, a ze niekto moze mavnut prutikom, a zrazu je vsetko prec... (( treba od zivota dostat takychto par ran, aby si clovek uvedomil, co robi zle, a co moze napravit...a je pravda, ze vsetko zle je na nieco dobre...hmm, teraz mi doslo, ze asi ho mas vazne rada, tak mu to moja radsej nehovor...ano ??? a drzim ti palce, aby sa uz nieco taketo nestalo paa
lol
** UZAMKNUTE **