Ale sranda čo dokáže jedna reklama spraviť s niektorými ľuďmi... hanba fakt, myslím že Kikuš minimálne do budúcih Vianoc kým na to všetci Slováci zabudnú sem nezavíta lebo by došla s natrhnutou prdelou domov
@pernik tak možno, ale keď mám v profile 14 ročné DIEVČA tak asi chlapec moc nie som chápem , že veľa ľudí tu má všelijako pohlavie prehodené , ale ja nieeeeeeeeeeeeeeee..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo zeby ho niekto donutil? =D
je jedno, koľko krát túto vetu počujem, vždy sa smejem na tej logike
Ale sranda čo dokáže jedna reklama spraviť s niektorými ľuďmi... hanba fakt, myslím že Kikuš minimálne do budúcih Vianoc kým na to všetci Slováci zabudnú sem nezavíta lebo by došla s natrhnutou prdelou domov
pokial nie je uplne mimo, co podla mna ten chalan nie je, tak si uziva svojich par minut ci dni slavy.. tak preto mu ich nedopriat
a mozno ze v dalsej reklame si prave preto vyberu jeho
ved za vlasy pritiahnute napady zarabaju a vyhravaju //niekto tu mal nedavno blog o 10 milionaroch, ktori zarobili na blbsotiach//