Ja si to nemyslím... a chápeš, keď zbadám chalana, tak prvé nevidím nechty.. skúmam celý jeho výzor.. akože keď sa s ním bližšie rozprávam a tak, tak si všmam aj jeho ruky ale tak neviem prečo by malo byť pravidlom, že by ich mal mať nejako krasne upravene.. ved je to MUZ... a mozno som divna ale tak ked ich ma take proste, neupravene tak je to znakom nejakej fyzickej prace co robil a tak, co ja viem babral sa s autom, a to je pre mna znak jeho schopnosti v technickych veciach, a to je pre mna velmi pritazlive!
len tak na okraj, spoluziackin frájo si nosí zo sebou manikuru. WTF?!
ja si všímam prvé vlasy... teda, pokiaľ vidím polodhlé alebo dlhé následne sa pozriem na tvár a to rozhodne, či pokračujem ale na nechty sa vôbec nepozerám možno až po čase, keď sa s ním trochu poznám...
asi celkové vyžarovanie.. či pôsobí neisto/sebavedomo, prístupne/uzavreto. ale až kým nepočujem farbu hlasu a spôsob rozprávania, tápem a neviem, na čo som.
Ja si všímam ako prvé tvár a to ako na mňa pôsobí psychicky. Potom všetko ostatné. Keď má pekný úsmev, tak to je len bonus A ak má aspoň trošku dlhé vlasy, tak takého si všimnem hneď
@sveter... Zuby... u mna máš smolu, kedže v robote dýcham kvantá argónu tak postupne odchádzaju do takej plastovej krabičky čo má zubár pri okne, a je tam napísane biologický odpad.
strasna blbost to asi ta ucitelka ma nejaku uchylku na nechty
no a ja som si kusaval nechty do nedavna asi 5 rokov a vyzerali dobre podla mna lebo ja som si ich vedel obkusat tak rovnomerne ale uz mam nejake slabe zuby tak si ich striham a potom aj pilnikujem lebo si to vzdy ostriham nejak krivo a potom su take draplave a na nohach to je hotova katastrofa aj hodinu mi trva kym si ich ostriham
zuby a ver mi aj nechty len urcite nie na prvy pohlad ale ked ich ma okusane tak si pomyslim svoje.... urcite iide aj o gesta ako chodi ako sa pohybuje
Prve si všímam tvár, vlasy svaly neznášam (len tak mierne, tehličky strašne viditelné neznesiem vôbec) vyžarovanie, to o povahe vela prezrádza, ked sa s ním rozprávam, potom si už všímam
povahové črty. No niečim ,,vonkajším" ma musí upútať
Celkové vyžarovanie (charizma, aura), vlasy (ak sú dlhé, polodlhé, dredy), pohľad, úsmev, dlane... nechty až po čase (samozrejme ak to nie sú obludne špinavé a dlhé pazúry) a svaly sa mi nepáčia (len také primerané)
v poslednom case si vsimam vsetko ... tvar, telo, ako je obleceny a ako vystupuje... ci vyzera byt triezvy alebo opity/sfetovany.... ale to asi len pret lebo som nezadana tak si vsimam vsetko.. inak neviem
vysledkom piatkovej izbovice s dvoma flasami vina a troma dalsimi babami som prisla na toto:
1) normalne ze este skor ako sa pozeram na tvar vnimam to, ci je muzny - ramena a vyska (asi nejaka podvedoma potreba ochrany, if needed)
2) tvar ako celok - fakt nemam rada zzenstile typy s modrymi ocami a dlhymi mihalnicami ale nejako to neanalyzujem, jednoducho si vsimam ci na mna jeho tvar posobi prijemne a sympaticky.
3) a ked sa k nemu dostanem blizsie - ruky. dlane, prsty, nechty. nie zeby som si podla toho "vyberala", ale ak ma chlap pekne muzne ruky, tak je to uplne super
a velmi u mna zavazi, ako muz vystupuje na verejnosti, resp. aj ked sme spolu sami.
ale inak moze sa stat ze v mojom zivote bude niekto kto toto vsetko uplne prevrati naruby. nevylucujem.
nechty urcite nie, osobne u mna nechty nemaju ziadnu vypovednu hodnotu (obcas ich mam tiez na hanbu )
co ja viem co si prve vsimam , je to skor nieco take ze ci je sympaticky- skor chovanie, ale aj ruky a zadok - ale to je uz skor len taka nie moc dolezita vec
keď mám povedať niečo z fyzického vzhľadu, je to celkový výraz tváre.. ale naozaj rozhodujúce u mňa je hlas! chlap môže vyzerať ako chce, ale pokial sa mi nepáči jeho hlas tak ma nezaujme...
nechty? mne vadi ked ma chalan dlhe nechty.. dlhšie než ja jeden ma take a ja mu normálne závidím!
ale ja si všimnem ohryzok na krku ja som strašne divná ale ja som uplne uchylna na toto alebo ešte žilky na rukách om nom nom a nesmie byt nižší než ja samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
len tak na okraj, spoluziackin frájo si nosí zo sebou manikuru. WTF?!
baby rady upravené nechty.
na 2. mieste postava
na 3. mieste vlasy (účes)
aaa nechcty si ani tak nevšímam ale tak ocením, keď zase chalan nemá drápy ako Tarzan
a učiteľka má asi špeciálne kritériá, väčšina báb nechty tak nerieši
ale usmev ma zaujme na kazdom cloveku najviac
» www.birdz.sk/webka/patrikpat...
všímam si štýl. a nie oči, ale pohľad.
A neviem, možno vlasy, celkovo tvár.... Asi ma proste najprv zaujme hlava, potom postava
no ale najprv ma musí niečím zaujať, musí z neho vyžarovať charizma O.o
a tie nechty ked su v zlom stave tak to velmi neprida na krase (blee)
vam chalanom a predsa tiez nepaci ak ma baba uplne kratucke okusane nechty nie ?
no a ja som si kusaval nechty do nedavna asi 5 rokov a vyzerali dobre podla mna lebo ja som si ich vedel obkusat tak rovnomerne ale uz mam nejake slabe zuby tak si ich striham a potom aj pilnikujem lebo si to vzdy ostriham nejak krivo a potom su take draplave a na nohach to je hotova katastrofa aj hodinu mi trva kym si ich ostriham
povahové črty. No niečim ,,vonkajším" ma musí upútať
A potom tak obvykle, povaha, vlasy, zuby.. etc.
Ako prvé si všimnem keď má pekný úsmevy, oči, vlasy...čokoľvek čo ma na ňom zaujme
Nechty ma nejako netrápia
1) normalne ze este skor ako sa pozeram na tvar vnimam to, ci je muzny - ramena a vyska (asi nejaka podvedoma potreba ochrany, if needed)
2) tvar ako celok - fakt nemam rada zzenstile typy s modrymi ocami a dlhymi mihalnicami ale nejako to neanalyzujem, jednoducho si vsimam ci na mna jeho tvar posobi prijemne a sympaticky.
3) a ked sa k nemu dostanem blizsie - ruky. dlane, prsty, nechty. nie zeby som si podla toho "vyberala", ale ak ma chlap pekne muzne ruky, tak je to uplne super
a velmi u mna zavazi, ako muz vystupuje na verejnosti, resp. aj ked sme spolu sami.
ale inak moze sa stat ze v mojom zivote bude niekto kto toto vsetko uplne prevrati naruby. nevylucujem.
co ja viem co si prve vsimam , je to skor nieco take ze ci je sympaticky- skor chovanie, ale aj ruky a zadok - ale to je uz skor len taka nie moc dolezita vec
ale ja si všimnem ohryzok na krku ja som strašne divná ale ja som uplne uchylna na toto alebo ešte žilky na rukách om nom nom a nesmie byt nižší než ja samozrejme