..mne,asi pred vcerom,ze som skakala,z lietadla..a,ze som najprv moc ist,nechcela..ale,ze som potom povedala,ze ked,moze jedna moja znama,tak aj ja skocim..a nakoniec,som skovila. teda,haluuz...
hmmm...mne sa snívalo, že som upír... ....a zabila som niekoho na námestí plnom ľudí, pretože ma ohrozoval dvoma bičmi... ...a ešte som v tom sne aj utekala pred slnkom a liezla do hrobu...
a deň predtým sa mi snívalo, že tu bola vojna, ale ja som sa všade dostala, lebo ma nevedeli zasiahnuť...heh...a nakoniec som naštvaná povedala:" Zabite ma! Ja aj tak umriem, mám smrteľnú chorobu!" potom som sa zobudila...ale ešte viem, že môjho priateľa chceli zastreliť...ja som to videla a tak som sa k nemu rozbehla a chytila ho za ruku...a vlastne ten, čo ho išiel zastreliť sa otočil a išiel strielať inam...
ze som bol masovy vrah a ze som niekoho krajal na kocky, na stvorceky vodorovne - robil som z cloveka tajnicku, v tom sa zacal nozik hybat sam a krajal cloveka sam, rozrusilo ma to, tak som donho vystrelil, rozstrielal som toho cloveka co som krajal zaziva a co ho zacal nozik krajat sam uplne na kusky z nejakou zbranou zsotlai z neho iba creva na stene a....
nasla sa husenica - to bol ten clovek a ta husenica padla do zachoda a skapala
cize ten clovek co som ho krajal prezil a zomrel.. nechapem ten sen doteraz
ale bol sialeny
mne sa snivalo, ze sa sesternica vydavala, ale nechcela, lebo nebolo dost syra na hostinu a bola z toho strasna afera, tak jej mama vyhlasila, ze ona nema problem doniest syr z kazachstanu potom sa jej narodilo chlpate dieta s velkou hlavou, preto ho odvrhla a starala som sa on ja, raz som ho vzala do divadla, ale preklopilo sa mu sedadlo a rozmliazdilo ho... a aj take nieco sa mi snivalo o detoch s ihlicim v ociach a ze som poliak, ktoremu sa utopila priatelka a ze moj oco zahlasil, ze v baumaxe maju vypredaj na lietajuce metly...
tak ja som sa topila na dne oceanu,lebo mi predtym niekto povedal ze s nim musim splynut ci co..a ked uz som sa nemohla nadychnut,som sa prepadla do katakomb,a chlapik co ma odtial vyviedol sa potom so mnou korculoval pred tescom hmm a vraj ze ludia riesia problemy v snoch?co to ja mam za problemy?
Mne san aposledny snívalo, že bol u mňa DeLonge a nutia som ho aby mi stále dával autogramy a potom chcel ísť domov a ja som ho nechcela pustiť ...Škoda, že som sa zobudiila ...ale potom skutočnosť bola omnoho omnoho lepšia Blink sa dali dokopy
mne sa furt snivaju absolutne sialene veci ze sa rano zobudim a bud nechapem alebo sa rehocem..
naposledy sa mi snivalo ze sme boli znova na dovolenke v bulharsku (aj ked sme sa minuly rok dohodli ze je rodinnym dovolenkam koniec ) a ze mi kamarat z ciech volal na mobil ze sa chce zabit a ja som ho presviedcala nech neblbne ze ho mam rada atd..
kedysi sa mi často snival jeden uplne trapny sen ..ale už to skončilo ..islo o to, ze CD-romka sa otvorila a zatvorila, otvorila, zatvorila, otvorila, zatvorila, dokolečka-dokola ......a nie a nie prestat psycho
že som mala štvorčatá a oni boli také malunké a ja som dve stratila a ked som sa zobudila tak som ich hladala no a ja som v tom sne plakala že ja chcem iba jedno a chalan sa mi smial a mama tá tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a deň predtým sa mi snívalo, že tu bola vojna, ale ja som sa všade dostala, lebo ma nevedeli zasiahnuť...heh...a nakoniec som naštvaná povedala:" Zabite ma! Ja aj tak umriem, mám smrteľnú chorobu!" potom som sa zobudila...ale ešte viem, že môjho priateľa chceli zastreliť...ja som to videla a tak som sa k nemu rozbehla a chytila ho za ruku...a vlastne ten, čo ho išiel zastreliť sa otočil a išiel strielať inam...
nasla sa husenica - to bol ten clovek a ta husenica padla do zachoda a skapala
cize ten clovek co som ho krajal prezil a zomrel.. nechapem ten sen doteraz
ale bol sialeny
@9 ten bol dosť dobrý
ak sa mi aj niekedy niečo také snívalo tak si to už nepamätám
mne sa furt snivaju absolutne sialene veci ze sa rano zobudim a bud nechapem alebo sa rehocem..
naposledy sa mi snivalo ze sme boli znova na dovolenke v bulharsku (aj ked sme sa minuly rok dohodli ze je rodinnym dovolenkam koniec ) a ze mi kamarat z ciech volal na mobil ze sa chce zabit a ja som ho presviedcala nech neblbne ze ho mam rada atd..