mal som rád obe, pri slovenčine obzvlášť gramatiku...no nemal som rád hviezdoslavov kubín a občas sa mi miešali jednotlivé literárne obdobia a ich predstavitelia...a keď som ich konečne vedel, tak presne počas maturity sa mi zase pomiešali
ale inak akože.... matika nie je až taká strašná, len jej neviem porozumieť natoľko, aby som ju mala rada
slovina je fajn, literatúra ma zaujíma, aj keď nikdy neviem, kto v akom období žil, odkiaľ bol a čo napísal a o čom to bolo, ale je to zaujímavé. a gramatika mi tiež nikdy nerobila nejaký problém, takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale inak akože.... matika nie je až taká strašná, len jej neviem porozumieť natoľko, aby som ju mala rada
slovina je fajn, literatúra ma zaujíma, aj keď nikdy neviem, kto v akom období žil, odkiaľ bol a čo napísal a o čom to bolo, ale je to zaujímavé. a gramatika mi tiež nikdy nerobila nejaký problém, takže tak