Už to našťastie nehrávam, ale keď som to hrával, bolo mi to úplne jedno. Nejaké mapy boli síce pre nejaký tým ťažšie, ale len minimálne... Aj tak ma to väčšinou prehadzovalo z týmu do týmu, lebo tam kde som bol ja bola väčšinou presila...
@Cerwik@Tommyhot poznate e-sports.sk ? nekedy mozme dat mix moj nick v cs je lolqONE a vase nicki? ja to hram uz od 1.5, prestal som to hrat pred rokom a teraz zas som sa na vyske nudil (a ked mi frajerka robila nervy) tak som to zas zapol
@Method poznam esports ale nechodim tam. Moj nick je bud tommyhot (ake prekvapive ), alebo loserkids, pripadne honasko atd.. Vacsinou hravam cez origos servery, ktore maju aktualne najlepsi ping, alebo sem tam skocim na fofos.sk/gaming.sk servery.
terorista jednoznačne, nevládzem kempiť za CTčka ako trot... (bavím sa o mixoch, cwčkach a tieto veci kde sa hrá, nie o NS rushovačkách kde si týpci čupnú, rushujú a dúfajú... )
@Kepro ale ja uz na take nemam cas... nechatujem uz roky sem-tam ceknem birdz a hlavne facebook that"s all@Demonicbass ja mam na steame len zopar holiek, nevieeem ja nemam na steame nick Method to bude asi niekto iny ale mixa mozme niekedy dat ak chces pridaj si usera "jura2" na steam
@Kepro ale rad spominam na tie casy, ked som bol maly parchant a chcel som byt adminom na chQ aj na SPwebe... haha ]] alebo zarobit co viac penazi na chatq ...
@Method ja som myslela ako Frankie... ale splietla som si to s Fank0 takže nič no... mixy nehrám už asi pol roka, presťahovala som sa a nemám tu ani poriadnu myšku, ani majk, takže kašlem na to... zahrám si len občas for fun
@Method proti hamsterke som párkrát hrala.. na steame som mala akurát pandorinqu, ister2 (ale tá nemixovala) a ešte jednu, len nick som jej zabudla... (vymazávala som si zo steamu ľudí ktorí mi 5x odmietli mix ) inak všetko hoši...
@Method ja mam Steam ale nehral som uz kurva dlho ja som si ludi nepridaval na Steam iba hravam na w3c serveroch alebo fun serveroch jj ani ja uz nechatujem iba max txx.sk co sa hrajem stym nic viac FB , birdz aj ten len v praci
@Kepro netrep, stihat holku, skolu, posilku, priatelov a popri tom chatovat hodiny denne by som nestihol ...za predpokladu, ze by som aj spal... : ) ani neviem ze uz nefunguje, rofl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
a CT samozrejme som za spravodlivosť
inak tiež milujem M4A1, ale z nevysvetliteľných dôvodov ma viac láka hrať za T
@Klaudiqaaa teroristi M4 nemaju takze to mas trosku tazke
vááááážne??? ty si fakt dobrý
method teraz rozmyslam ak si z BA tak viem ak z KE tak mozno viem
» txx.sk /templates/cupertino/logo.png