nič pozerali sme Lucifera celý deň a len navečer si všimnem dakych 80 správ v skupinovej konverzácii že Birdz, z ktorých mi po čase došlo že to asi vypadlo
ale sa mi páči ako sa na stránke kde nikto celý deň nechodí a nič sa tam nedeje, dokáže rýchlo sformulovať iniciatíva ktorá to presunie na Facebook a Instagram fascinating
@torpedo08 ale na tom novom birdzi sa uz tak dlho pracuje, ze ked to uz ozaj pojde LIVE, tak facebook, vk, twitter a vsetky ostatne socialne siete mozu rovno skoncit ako to bude genialne
@hanka88 to ja sa v takej dedine zas nachadzam aj ked teda zas ja tak proti tej mensine ako takej nie som len proti jednotlivcom co robia zle no ale to sem nepatri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale v kutiku duse som dufal ze uz je vazne koniec
A Ja som si za ten čas aj niečo o birzi prečítala že je to portál pre tínedžerov do 26 rokov
áno, ale v mojom regióne je iná mentalita, ale aj tak som ako decko bola dosť úspešná v spracovávaní na hocičo
@wewo Super, ešte keby som ti tak rozumela Inak ty nemáš náhodou informáciu, či bude ešte niekedy spustená registrácia?