v poslednych dnoch sa tu akosi casto opakuju velmi podobne ankety alebo diskusie o tom istom alebo sa mi to len zda ? ale v kazdom pripade odpoviem na otazku ....vyskusala som alko a cigarety alkohol mi nic nepovedal ,a som abstinentka ...
@hajzelodkosti vidim že mal tam napisať MDMA a ne extaza a bol by pokoj
ty naražaš asi na to, že dneska neni čista ta extaza... ale tak extaza ako taka (MDMA) neni tvrda droga, ale to čo sa dneska predava ako extaza asi nejake tvrde drogy aj obsahuje...
@hajzelodkosti ona aj je charakterizovana ako mäkka... podľa tej definicie drogy ako latky ktora pôsobi na CNS a spôsobuje taku a taku zavislosť...bla bla bla... je dokazane že MDMA nespôsobuje zavislosť... ale ok je nebezpečna a aj tak spôsobuje take a take zdrav. problemy a prinaša take a take rizika a bla bla bla... tak z toho hľadiska je tvrda
pijem od 13 rokov ale uz nepijem tvrde ale obcas len vinko marihuanu hulim od 15 rokov a dost pravidelne a dalej som sa dostal len k ecku aj to len 2 razy mohol som si dat aj ine veci ale to ma zatal moc nelaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Bohuzial som uz taky ((
(*potom som narkoman..)
ty naražaš asi na to, že dneska neni čista ta extaza... ale tak extaza ako taka (MDMA) neni tvrda droga, ale to čo sa dneska predava ako extaza asi nejake tvrde drogy aj obsahuje...
@tryptaminedream hä? ktorý z nich je feťák? inak sevas
umrieť aj tak raz musíte!