Takéto niečo, ale predstavte si toto na chlapovi, ktoré to má ešte pretiahnuté samú šľachu a samý hrbol. Väčšinou také vidím u niektorých športovcov, ktorý majú samo o sebe aj chudé nohy.
@nobile Je mi sem blbé dať fotku svojho učiteľa, ktorý je inak nádherný vypracovaný chlap (hruď ako dokorán roztvorená chladnička, ach), len presne hentie nešťastné kolená a ultra tenké nohy má
na chlapoch ma nepritahuje nic ale nedavno sa mi stalo ze na posedeni ku koncu minulej sezony njeco na mne pritahovalo mojho casnika,a na zimu uz neprisiel,koli comu sa nevratil ostane navzdy nase spinave tajomstvo..
príjemný hlas, pekné oči, prívetivý a milý úsmev, zmysel pre humor, rozhladenosť, schopnosť myslieť, najlepšie keby mal polodlhé (alebo skôr polokrátke) vlasy, a čo najmenej viditeľného svalstva, tiež by nemal vyzerať ako puberťák, ale ako muž.
@bress co klames aj v lete si bol zaliaty .... nne, mne sa paci tvoja postava ...
a k teme mne sa paci x veci na chlapoch... ale v konecnom dosledku sa vzdy dam dokopy s niekym uplne opacnym cize nesplna takmer nic z toho co povazujem na opacnom pohlavi za pritazlive no aj tak ma niecim k sebe pritiahne
@mamradadeli ja som nepovedal, ze som nebol ale toto leto mozno nebudem. V maji som uz nemal nejak vela tuku ale dlho som tak nevydrzal ,stale malo hmoty
ked to tak citam som happy cim som obdareny, a ste mi umelo vyhodili ego vyssie aspon do rana, (ako napr. vzdy som sa hanbil, ze mi sami od seba zily skocia hrozne von vsetky na rukach hocikedy vlastne, alebo ked si vypijem ci "prilezim" ruku a teraz ake + )
Ja ani neviem, niečo čo majú tak v sebe .... také to vyžarovanie a iskra ... ale tak konkrétne náherný široký úsmev, zaujímavé oči, a keĎ ten dotýčny je dobrý chalan, kt. občas vie aj zamachrovať, táto kombinácia je naj
nezalezi mi na tom, ci je zena pekna alebo nie, hlavne musi mat dobre srdce..a charizmu, bez tej to nejde ...a este by mala mat v ociach taky nevinny pohlad s iskrou...take sa mi pacia najviac
muž/chlapec ako celok, potom si všímam tvár na nej nejaké krásne hnedé oči s prenikavím pohľadom, hrubšie tmavšie obočie je maximálne sexy, a hnedé alebo čierne dlhšie vlasy, potom postava najlepšie vyšportovaná, nemusí byť nejaký extra nabuchany ale aspon také črty svalov, a všímam si hlavne lýtka, vyšportované lýtka °°
co sa mi paci na zene? oci, usmev, vona... nie je nic dokonalejsie ako ked sa zena krasne usmeje, popritom ma v ociach "maleho diablika" a je to doplnene nejakym fajn parfemom
husté vlasy, tmavá pleť, žiarivé oči- najlepšie zelené, plné pery, nech nám to mäkko bozkáva, pekné zuby a úsmev, príjemné vystupovanie(to znie ako v životopise, ale chápeme sa , mal by byť voňavý, trocha svalnatý- hlavne ramená, nech sa je kam schovať, vyšší ako ja, ale zasa nech nemusím používať baletné špičky, nech má vkus, ale žiaden metroš alebo mamičkin maznáčik a nech je to mužné a vtipné a keď ma bude ľúbiť stačí ak disponuje hoc len jednou vecou zo zoznamu
mna najviac pritahuje ked ma chalan sexi krasnu hrud....taku, na ktorej aj cosi je a ked je zlatucky z profilu resp. z boku
A odpudzuje ma vychudnute telo.....alebo chlpata hrud, nohy, ruky, chrbat atd.....proste ja by som dala vsetkych chlapov na laser na trvale odstranenie ochlpenia celeho tela okrem hlavy samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
proste dokonalý do posledného detailu
ale najviac môj vlastný chlap.
lícne kosti
prsty a vystúpené žily na rukách
a nesmie smrdieť a mať mastné vlasy
a nesmie byť chlaptý jak opica
Ale tiež skôr asi celok to beriem.
A čo najviac neznášam na chlapovi, sú chudé chudulinké nohy a povyrážané kolená, lebo to je humáč neskutočný Evokuje to vo mne decko a nie chlapa
Zuby by tiež mohol mať.
Ďakujem za pozornosť
Nie tam ti samponci, ktori vyzeraju ako patnastrocni aj v tridsiatke
Takéto niečo, ale predstavte si toto na chlapovi, ktoré to má ešte pretiahnuté samú šľachu a samý hrbol. Väčšinou také vidím u niektorých športovcov, ktorý majú samo o sebe aj chudé nohy.
A sak chlap ma mat dobre vysportovane slachovite nohy, ne nejake tlste jaternice miesto noh
Ci?
hlas.
svaly. tié. bóžé. slabinové? O.o no snáď tak nejak
Btw, to ziadna nejdete po trapezoch?
Zbytocne ich tunim?
Ved predsa trapezy su jedinym svalom, na ktorom dnes zalezi !!!
Hla tuto na Hardyho
respektive tu je sympatickejsi
@mcvpn Dúfam, že také nohy nemáš
Nem ertem...
A všetko vyššie vymenované - úsmev, oči, chôdza.
A keď je hanblivý trochu, tak je to cute. :3 ^^
@1 Ian ...dobrá voľba
takže nejakí chicken-legsovia majú šancí vela :d
@elkiller akoze niektorym zenam sa pacia aj nohy ale vacsina ti povie fuj
a k teme mne sa paci x veci na chlapoch... ale v konecnom dosledku sa vzdy dam dokopy s niekym uplne opacnym cize nesplna takmer nic z toho co povazujem na opacnom pohlavi za pritazlive no aj tak ma niecim k sebe pritiahne
paradoxne, môj chlap nemá ani tetovanie ani pierc, ale lúbim ho aj tak najviac
keď má V-čkovú postavu
pekný zadok.
a ták...
btw na zene:
oci, oci, oci ... zadok, vlasky
a čo vôňa zadku?
potom ak je chudý a má také šmakovné tričko oblečené a úzke nohavice, proste neviem to opísať ale viem čo myslím
ale potrpim si na vlasoch, pierc alebo kerka navyse nikdy nezaskodi
a potom pekné ruky.
a výška.
mám proste rada poriadnych chlapov
vlasy, oči, krk, bradavky, boky /hlavne pri istom pohybe/, zadok, poriadne tvrdý ehm... a lýtka ešte a velké ruky !
A odpudzuje ma vychudnute telo.....alebo chlpata hrud, nohy, ruky, chrbat atd.....proste ja by som dala vsetkych chlapov na laser na trvale odstranenie ochlpenia celeho tela okrem hlavy samozrejme