Parkrát ma sem hodil google,ale nepáčil sa mi dizajn, takže som tu neostala, ale potom som objavila blogy, ktoré písala @tashira a kvôli tomu som sem začala chodiť, lebo som čítavala jej blogy.
A potom som si začala pozerať aj fórum a iné blogy a o pár mesiacov som sa zaregistrovala.
Bolo to už dosť dávno, vtedy som sem chodila kvôli niečomu úplne inému, teraz to beriem skôr ako dobrú stránku na zabitie nudy.
GOOGLE ! NECH ŽIJE GOOGLE! SLÁVME GOOGLE! PRETOŽE VEĽKÝ UJO GOOGLE DOPOMOHOL VAČŠINE Z NÁS NA BIRDZ! A BIRDZ JE DRUHÁ RODINA!!!! A RODINA JE ZÁKLAD SPOLOČNOSTI!!! A TAK AJ BIRDZ JE ZÁKLAD SPOLOČNOSTI!!!
Keď som dostala net, tak mi teta ukázala pár linkov čo mala v jednom zápisníčku. Odpísala som si z nich aj Birdz a tak raz napadlo, že vyskúšam čo to je zač
Neviem Viem, že na birdz som natrafila aj pred tým, ale neregla som sa. Potom som na birdz natrafila znova a po dlhej dobe som sa vdaka @kaylee aj regla, lebo s jej pomocou som na birdz natrafovala častejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
takto som ho našla
A potom som si začala pozerať aj fórum a iné blogy a o pár mesiacov som sa zaregistrovala.
Bolo to už dosť dávno, vtedy som sem chodila kvôli niečomu úplne inému, teraz to beriem skôr ako dobrú stránku na zabitie nudy.
@d170 škoda že ich tam už nemá, aj ja by som si prečítala
Tie jej blogy boli fajn, zaujímavo napísané a zo života, také blogy si vždy rada prečítam.
@azizi ty si chodila na Finku?