Ja viem, asi je to blbost a asi sa to ani nebude dat zrealizovat, ale co keby bolo nutne, aby kazdy birdzak by mal svoju vlastnu fotky (terajsiu), aspon vo fotoalbume, aby ostatni mohli vediet, ako vizera , aj ked sa to nebude dat nijak skontrolovat, al
hm,a načo to bude? aj tak to tam nikto nebude mať chcieť
ja by som skôr navrhovala,že by každý mal môc´t v profile tak 2-3 fotky..nie len jednu..prosíím
Ble ty si urcite dost povrchny , neviem naco je to dobre .. nieze by som sa hanbil za seba ja svoju fotecku mam v albume , ale myslim ze je kazdeho osobna vvec ci ju tam chce mat alebo nie , a tiez ma pravo na trosku anonymity
fux radsej sa nechcem prezentovat tym ako vyzeram. to uz by bolo uplne ako na pokeci, kde ti ak nemas fotku pride len jeden druh spravy "neposles foto?" preco aspon na nete nemaju moje myslienky vacsiu vahu ako vyzor?
ja mam lepsi napad na zlepsenie birdzu... keby celu stranku vymazali, zrusili, znicili, spalili vsetky vytlacene dokumenty od nej a tvorcovia sa sli zivit niecim normalnejsim a neskryvali sa za tuto trapnu stranku s nadejou, ze okolie uveri, ze maju socialny zivot
načo by to bolo dobré? ja som si vymazal všetky fotky lebo jeden retard s nickom @skandinavian si ich sťahoval a prerábal...
fotky ukazujem už iba mladým slečnám...
je to kravina...ako sa to skontroluje ci je jeho prava alebo ako sa docieli aby tam tu fotku mal? co ked sa nema rad a prave birdz mu dopomaha k tomu ze ludia nepozeraju na jeho vzhlad?
a co ak niekto ako napriklad ja nema fotak ani mobil s fotakom vies niemkazdy si to moze dovolit tak oni co potom??? diskriminacia takze jednoznacne nie
podla mna zly napad lebo ja mnoho ludi co sa neznasa fotit, nema fotku na ktorej by sa sam sebe pacil pretoze je na seba mozno prilis kriticky a nutit ludi aby si sem proti svojej voli dali fotku je hlupost.je tu ta moznost, kto chce si ju sem da a kto nie tak zostane zahadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja by som skôr navrhovala,že by každý mal môc´t v profile tak 2-3 fotky..nie len jednu..prosíím
fotky ukazujem už iba mladým slečnám...