caute..takze..je tu jeden chalan ktory v piatok sam navrhol az k nemu dojdem, chce ma vidiet..atd...ok suhlasila som a dohodli sme sa na strede, ale on mi povedal ze presne ci to bude platit mi este napise hned ako sa dohodne so spolubyvajucim..a uz je p
no ved kebyze mi radsej hned povie ze nie..alebo ze ma uz nikdy nechce vidiet..bolo by to skokrat lepsie ako tato neistota..proste volal mi..sam to naplanoval..a zrazu nedokaze sa vyjadrit..a toto cakanie ma nici... A este k tomu vo stvrtok odchadza na veeelmi dlhu dobu prec..a toto je taka posledna moznost sa vidiet
napíš o ňom blog,chod sa opiť,chod spať,napíš mu,chod jest,zapáľ si,zapáľ si sviečku,kukni si video,pozri si film..alebo čakaj nerieš on sa ozve..ver bude lepšie
prave nechapem co tym chlapom robi taky problem povedat ze nemaju zaujem..len namotavaaju..ked sa po case neozve tak sa zacinam s tym zmierovat..a zrazu napise..a som tam kde som bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ci vy to nebriete ako obycajne stretko? tak cakaj
príde ďalší
A k téme-už tu bolo všetko povedané,ale nemohla som si odpustiť
Využiť