mala som nechránený sex cez neplodné dni.. užila som po 60tich hodinách tabletku "po"... a teraz mi už 5 dní mešká menštruácia... bojím sa, že som tehotná... na tehotenský test je skoro, nemám o tom komu povedať... mám ešte počkať? a ako urýchliť menštruá
Ó, aká si krásna, chvíľa náružitosti nedočkavej! ...len keby si stála za to
Ale keď máš rada detičky, potom sa vôbec nemáš čoho báť. Aspoň rýchlo odrastú a za 6 rokov, môžeš začať budovať svoju, už ničím neprerušovanú, kariéru.
no ja mám menzes každých 20-25 dní.... a už meškajú... pijem aj červené víno, teraz som si naliala... bála som sa, že budem maž menzses a miesto toho som mala nechránený styk... uvidíme, čo bude... ale dúfam, že nie som v tom... a tabletka po práve že poruší cyklus... (
Nuž a nebolo na tej tabletke náhodou napísané, že sa má užiť do 24 h.?
Aj keď sa "vždy" zvykne dávať pozor, rátajú sa dni - sú to tie najnespoľahlivejšie metódy. Bohužiaľ. Preto sa zvyknú používať len v manželstve, kde sa nič také hrozné neudeje, ak sa pritrafí... Skús si kúpiť v lekárni taký papierik, ktorý sa ociká - myslím, že niektoré sú presné už po pár dňoch, sú ale drahšie. Treba sa tam spýtať. A najlepšia istota - ísť k takému lekárovi, ktorý mrkne dovnútra. Nehryzie. A takých už videl...!
Predtým si sa nepýtala a teraz chceš radu? A vôbec prečo sa spoliehaš na takú hovadinu akou sú plodné a neplodné dni.V tvojom veku ešte nieje nič stopercentné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mimochodom, podľa mojich osobných štatistík sa 99% takýchto pochybovaní nekončí tehotenstvom, môžeš spávať kľudne.
@3 (ROFL)
@lalina45 no neviem ci neplodne dni su fakt neplodne
Ale keď máš rada detičky, potom sa vôbec nemáš čoho báť. Aspoň rýchlo odrastú a za 6 rokov, môžeš začať budovať svoju, už ničím neprerušovanú, kariéru.
keby si mala sex cez plodné dni a neužila tabletku po,potom sa boj...
Aj keď sa "vždy" zvykne dávať pozor, rátajú sa dni - sú to tie najnespoľahlivejšie metódy. Bohužiaľ. Preto sa zvyknú používať len v manželstve, kde sa nič také hrozné neudeje, ak sa pritrafí... Skús si kúpiť v lekárni taký papierik, ktorý sa ociká - myslím, že niektoré sú presné už po pár dňoch, sú ale drahšie. Treba sa tam spýtať. A najlepšia istota - ísť k takému lekárovi, ktorý mrkne dovnútra. Nehryzie. A takých už videl...!