Ach mam taky problem.Už dosť dlho chodim s jednym chalanom.Sme spolu ako najviac sa dá,lenže myslela som si, že to časom prejde,ale nič sa na tom nezmenilo. Skratka,on sa ma dotyka hladi ma,bozkava ma.A ja z toho nemam žiadny pocit,uplne nič. Dokonca som
hej zrejme to bude tym ze fyzicky ta moc nepritahuje... no bude to mat chalan tazke ale bolo by svinstvo mu to nepovedat urob spravnu vec nemysli len na seba ale pozor ! ak to tak nebolo od zaciatku a je mozne ze len prechadzas nejakym obdobim este vyckaj...
podľa mňa si nevieš uvedomiť to že je nie je len tvoj kamarát ale už je niečo viac....a ked to naozaj nie je v tom tak...mala som podobnú skúsenosť...chodila som s chalanom, ktorý sa mi aj páčil...vždy ked mi zavolal tak mi tak búšilo srdca že by si neverila...ale ked prišiel všetko opadlo...brala som ho ako kamaráta...v tom to bolo...vždy som sa tešila na nho ale bolo to asi len preto že ma mal kto pomojkať a rozmaznávať...no nakoniec som to pochopila že som ho brala fakt len ako za dobrého kamaráta...všetko sme si vysvetlili a teraz máme perfektný kamarátsky vzťah...xixi
Mozno ho nelubis...ale vsetko sa vzdy da zmenit...ked sa posuniete kusok dalej, mozno tvojmu srdiecku dopne. .. vies je nudne stat uz dlho na tom istom mieste. To je normalne. ..teraz ma napada, ze mozno aj v tom je problem...(??)..neviem.
No a toto tu si zapamataj !!
Este urcite pockaj..a to co najdlhsie !! ..lebo ty nemas co stratit!
Ale ked strati on teba ... to bude prenho asi najsmutnejsi moment v zivote...nie moment...mesiac!! Ved vidis ako ta straaaaaaaasne lubi..ked si ta tolko hladka, bozkava..chrani ta...jeej .
No .. takze este raz .. nemas co stratit .. on toho moze stratit strasne vela !!
A ty ho mas predsa veelmi rada!!...a chces aby bol taky hroooooooooooozne smutnyyy???????
Odpoved znie...NIE !! .. takze .. ostante este spolu !! .. zrob to kvoli mne .. hehe
lauri, on nema ziadne povolenie ta k niecomu nutit ked sa s nim citis zle a ked mas stale pocit ze ta bude nutit tak bez od neho prec. teraz ta chce len bozkavat ale ono sa to vie aj vystupnoovat a potom to uz bude horsie zastavit. nechaj ho radsej tak hoci je to takmer dokonaly clovek. a nech si chlapec uvedomi ze nedostane to co si on hocikedy zaziada. nie je to ten najvyssi aby dostal to co chce. a ked bude smutny tak bude mal si uvedomit ze vo vztahu su dvaja a nie len on,kt. dostane vsetko co si zmysli.rob vsetko len pre seba aby bolo tebe najlepsie lebo nikto iny s tebou nebude len ty sama budes so sebou najdlhsie.co s takou osobou co ta nechape a nuti ta k niecomu co nechces? moja rada znie: zbavit sa jej co najskor a neozerat sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Predtym sa mi to nikdy nestalo,že by som mala taketo pocity pri frajerovi.A fyzicky ma priťahuje,v tom nie je problem.
Mno trochu mam strach,že ma zase bdue do toho nutiť ked ja nebudem chceť.
Vies no...moment..chvilku strpenia..podrobnejsie charakterizujem..hehehe .
..no oki uz.. tak.
Mozno ho nelubis...ale vsetko sa vzdy da zmenit...ked sa posuniete kusok dalej, mozno tvojmu srdiecku dopne. .. vies je nudne stat uz dlho na tom istom mieste. To je normalne. ..teraz ma napada, ze mozno aj v tom je problem...(??)..neviem.
No a toto tu si zapamataj !!
Este urcite pockaj..a to co najdlhsie !! ..lebo ty nemas co stratit!
Ale ked strati on teba ... to bude prenho asi najsmutnejsi moment v zivote...nie moment...mesiac!! Ved vidis ako ta straaaaaaaasne lubi..ked si ta tolko hladka, bozkava..chrani ta...jeej .
No .. takze este raz .. nemas co stratit .. on toho moze stratit strasne vela !!
A ty ho mas predsa veelmi rada!!...a chces aby bol taky hroooooooooooozne smutnyyy???????
Odpoved znie...NIE !! .. takze .. ostante este spolu !! .. zrob to kvoli mne .. hehe