chlapec sa stretne s dievčaťom prvykrát na nejakom kurze dajme tomu ( to je jedno kde) ... rozpravaju sa asi 10 minut potom sa chce zoznamiť a poda mu ruku ...potom začína kurz ..po nom dievča čaka na odvoz na oca ktory je tam autom a chlapec ide na auto
@jonatan1892 ako to tak čítam, tak ti proste odpovedali ako @1. za to, že si nedostal odpoveď, že áno páčiš sa jej, tak sa nevedia ľudia vyjadriť? proste bola milá
@jonatan1892 To nie je podstatné. Je môj názor. Nikto mi ho nepošepol. Keby bol ako vraví väčšina, nesúviselo by to s väčšinou ľudí, ale s tým, že to vnímam rovnako. Teraz to vnímam takto a nepočítala som počet iných komentárov ani neanalyzovala nakoľko sú iné či podobné môjmu. Nerada to takto sumarizujem, takže nežiadaj prosím, aby som ti vravela, či mám iný názor.
Ja si neviem predstaviť odprevadiť niekoho na zastávku, keby mi na ňom nebolo niečo sympatické. Lebo sú chalani, u ktorých mi prebehne mráz po chrbte keď mi napadne, že teoreticky by som s ním niečo mala mať. Ale sú situácie, keď si predstavím, čo by som chcela zažiť, ak by som bola v koži druhého a podľa toho sa zachovám. To závisí však od celkovej situácie. A tiež si neviem predstaviť pozývať von chalana. Raz stačilo aby som pochopila, že to končieva katastrofou a že chalani, ktorí sa neodhodlajú k prvému kroku za to nestoja. Čiže keď máš chuť ju pozvať niekam, sprav to. Veď vidíš, že je ochotná s tebou ,,ísť" ( chodiť ? neviem, zisti... )
@jonatan1892 tak nech jej skúsi povedať že to bolo milé, a že by ju zavolal na kafe.. a potom uvidí, možno pôjde a bude mať minimálne kamošku.. s tým nič nepokazí, nech sa hlavne neobáva a nemá vopred haluz.
@sapphirizing nie pohode .... ibažé vieš ako ma mal odviest jej oco čo ponu mal prist tak fakt neviem či tobola slušnost alebo niečo viac ....ja by som bol rad zato druhe ... a ved jak ju mam pozvat ked ju poznam iba trošku mozno ze neviem ...ešte by to chcelo sa stretnut
@mygate hej pravda ..ale keby som nestihal povedal by som ze idem ale stihal som ..a vieš ja som nešiel lebo sak poznal som ju kratko a to by nebollo vhodne
@jonatan1892 špekulovať nad všetkými možnosťami môžeš aj do zblbnutia, aj tak neprídeš na nič čo je skutočne pravda, pokiaľ to neskúsiš a len tak sa to dozvieš
@jonatan1892 vidíš to dievča dokonca pri tebe prestalo rozmýšľať jaká z teba bola hotová no veď ja neviem, zapoj kreativitu ale tak železo treba kuť, kým je horúce
Ale určite to bolo milé gesto, tak môžeš k nej byť aspoň milý, keď si zatiaľ na nič netrúfaš
@mygate ale ja som to pochopila tak, že to auto malo prísť s ocom a ešte tam nebolo ani auto ani oco, keď mu ponúkla odvoz...
@mygate no ja som ťa pochopila, že by si v aute čakal na jej fotra s ňou lebo nebol asi problém, že by tam nechcel s ňou čakať alebo nastúpi lebo to by mohol...ale ako by vedel, či mu pomôže odvoz, na ktorý treba ešte čakať, aby nezmeškal bus? veď to je nezmysel mohla by mu pomôcť stuhnúť bus, keby tam ten jej oco už bol a pripravený ako prvé odviezť jeho v tom bola jej ponuka podľa mňa podozrivá že čo rieši inak by som to aj ja v jeho koži brala akože pre mňa baba stratila hlavu...alebo mi šibe a nič som nepochopila
@sapphirizing čakal by som na toho fotra s ňou, jebať bus..pôjde ďaľší, ale holka už zas nemusí zareagovať hentak.. to zmrvil chalan trochu prehnaná slušnosť..a dievča fuč
@mygate no presne presne zase keď sa pre ňu ani vtedy nezbláznil viac jak ona pre neho ( evidentne ) tak myslím, že on sa ani neodhodlá ju už nikam zavolať alebo čo, len jej chudinke bude trápne s ním, že mu ponúkla svoju spoločnosť a on ju odmietol akoby za to nestála...o ničom...len mu dobre zahriala ego a ona sa tu s tým chcel pochváliť, to vyzerá...
@sapphirizing skôr mu docvaklo o čo prišiel a chcel si to overiť..) každopádne by som skúsil to pozvanie..i keď tá naj šanca už prešla a holka možno už nebude chcieť.. hmm..
no nech mu to vyjde a nech sa poučí, toto sú spontánne veci a milé, čo býva dosť neobvyklé
ide vam bezomna ..nechcel pochvalit s čím? ....ničim ....ide o to žé to nebolaa ani prepasnuta šanca ved ... ešte spolu mozno budeme ...ponahlal som sa a vtedy som si to neuvedomil ...ine by bolo keby ona nešla domov a že pojdeme spolu .... ale vieš ... ja sa nebudem takto vnucovat ked su tam cela rodina ...kebyže ja neviem dačo ine tak hej ... ak naozaj vtedy by šlo o to ze chce niečo viac... tak bude sa snažiť dalej
určite jej bol sympatický, lebo ja by som dákeho chalana ktorý mi je nesympatický určite nechcela spoznať, ani zoznámiť sa a určite by som mu nenavrhla že ho hodím na zastavku..nabuduce ked s nou bude nech hned sa začne s nou rozprávať, nech sa prihovorí hned, prizná k nej, proste hocičo
@jonatan1892 o akom vnucovaní melieš? je to milý krok nič viacej ani menej. osobne ja by som nastúpil do toho auta a nerobilo mi to problém.nehľadal by som nič na tom. bežne tak chodím, keď sa ponúkne niečo podobne tak príjmem poďakujem na záver nič viac ani menej. možno dievča nechcelo byť resp. mrznúť samé, kým príde jej otec a chcelo nejakého parťáka pri sebe na ten čas. sú dievčatá,ktoré sú neradi samé a v tom prípade, čo si urobil bolo prinajmenšom chrapúňske dúfam, že nebola tma, keď si jej niečo podobné vyviedol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@1
Ja si myslím, že je to prinajmenšom divné..
Ja by som niečo také neurobila po prvom rozhovore.
Mort dik ..... hej prečo divne? ...ale ved ho chcela zaviest na zastavku ...mozno sa jej páčil
Ja by som to neurobila ani keby sa mi páčil....
Je to prinajmenšom iná nátura ako ja
Ja si neviem predstaviť odprevadiť niekoho na zastávku, keby mi na ňom nebolo niečo sympatické. Lebo sú chalani, u ktorých mi prebehne mráz po chrbte keď mi napadne, že teoreticky by som s ním niečo mala mať. Ale sú situácie, keď si predstavím, čo by som chcela zažiť, ak by som bola v koži druhého a podľa toho sa zachovám. To závisí však od celkovej situácie. A tiež si neviem predstaviť pozývať von chalana. Raz stačilo aby som pochopila, že to končieva katastrofou a že chalani, ktorí sa neodhodlajú k prvému kroku za to nestoja. Čiže keď máš chuť ju pozvať niekam, sprav to. Veď vidíš, že je ochotná s tebou ,,ísť" ( chodiť ? neviem, zisti... )
Ale určite to bolo milé gesto, tak môžeš k nej byť aspoň milý, keď si zatiaľ na nič netrúfaš
@mygate ale ja som to pochopila tak, že to auto malo prísť s ocom a ešte tam nebolo ani auto ani oco, keď mu ponúkla odvoz...
no nech mu to vyjde a nech sa poučí, toto sú spontánne veci a milé, čo býva dosť neobvyklé
určite jej bol sympatický, lebo ja by som dákeho chalana ktorý mi je nesympatický určite nechcela spoznať, ani zoznámiť sa a určite by som mu nenavrhla že ho hodím na zastavku..nabuduce ked s nou bude nech hned sa začne s nou rozprávať, nech sa prihovorí hned, prizná k nej, proste hocičo