ste aj vy tjoho nazoru, ze dievcata sa maju tam dolu holit, ved chlapci si ani trochu neuvedomuju ake je to obtiazne, viem, urcite by mal byt kazdy upraveny aj tam, ale ked my, tak aj chalani, kto so mnou suhlasi? Ja osobne som to
Hm co ja viem...Ja som toho nazoru ze urcite sa chalanom viac paci ked je baba oholena...Ale ak sa chalan holit nexce tak nemusi, nikto ho do toho nenuti...Ale nemoze potom od baby ocakavat opak...Ale sto ludi sto chuti v kazdom pripade ti ciastocne davam za pravdu :o)
Som chalan a neviem si predstaviť, že by som to robil do jej "bobra". Ja som tiež vyholený a veľmi mi to vyhovuje. Takže tak. Baby, holte sa. Najlepšie úplne všetko dole.
Hovoris, ze i ty si vyholeny, tak ako to robis, ved vy chlapi ste viac zarasteny. A ked budes stary dedko budes tam mat dzunglu a ani si na neho nedovidis. My mame dost, ked si musime holit nohy a podpazusie, tak este aj tam dolu, to uz je naviac.Ved kazdy tam ma to iste, tak preco by sme si to mali menit, há. Len kôli nejakym nazorom inych?
hej ludia... holit,neholit?? kazdeho vec... ja len ze je dokazane, ze aj chlpky reaguju na dotyk.. to znamena.. zenska, ktora nema oholene napr. nohy si viac uzije ked ju niekto pohladi po tej nohe ako zena, ktora nema ani chlpok... cize zalezi len na vas damy... chalani maju popletene hlavy z tych serialov a casakov, kde su zeny dokonale bytosti nez jedinej chybicky...tolio moj nazor
Az ma zatriaslo... "predstavil som si, ze hladim chlpatu nohu" ... brrr podla mna to neni az take tazke holit => ten problem je v stroji, zenske maju slabu ziletku... kamarat si s tym holil ksicht
Ja tiez davam dole porast. Anetka, nemusis sa uplne vyholit, ostrihanie tiez velmi potesi pohlad a posobi to putavejsie. Tak decentne skrat svoje ochlpenie napr noznickami a o nic neprides. Holenie je narocne, aj udrziavanie. Strihanie mas rychlejsie, lahsie...vsak sa chapeme.Gúd luck
a este nesmieme zabudnut na to ze, ked mas kratsie chlpky tak aj tvoja hygiena bude lepšia..to ti povie aj odbornik. Kebyze mam mat oralny sex so zenou ktora je uplne zarastena, tak by som to asi nevykryl. Chlpy nepovazujem za extra delikatesu a o jazycek tiez nechcem prist...
Tak idem na to pekne po poriadku.. Ked som bola mladsia( nieze by som teraz bola vykopavka) tak som sa neholila vobec.. potom som si to raz trosku ostrihala a citila som sa prijemnejsie. No neskor som zacala chodit s jednym chalanom, ktory mi chcel robit oral..a tiez ma striasalo pri predstave ze by mal mat plne usta mojich chlpkov, fuuuj!!! Tak som ich pekne vsetky oholila, do hladka.. A bolo, a citila som sa v prvom rade lepsie JA a nemusela som mat blby pocit, ak sa ma tam dotykal aj niekto iny. A to holenie podla mna nie je take narocne.. hlavne musis pouzit dobru penu a holit v smere chlpkov, aby nic nezarastalo a ja osobne si na druhy den nemozem dat nohavicky s pevnou gumou okolo noh, lebo aj z toho mi to zvykne trosku scervenat..A holit sa staci podla mna v pohode, raz za jeden dva tyzdne- este vzdy to je vo velmi prijatelnej dlzke, nehovoriac o tom, ze mozes zvolit rozne "zostrihy" :uplne dohola, tenky pasik, sirsi pasik.. co len chces
A co sa tyka chalanov, paci sa mi ked to maju aj oni trosku zostrihnute( nemusi byt uplne vyholene) ale tak aby som aj ja nemala plne usta chlpov ale hlavne nech sa aj oni citia pohodlne! Pripadne otazky rada konzultujem
ako podla mna na tom holeni nic take namahawe nieje a premna je tiez prijemnejsie a hygienickejsie ked tie chlpy tam nemam..a to co bolo powedane wyzsie z tym ze xlpate ze ked mas neoholene nohy wiac citis dotyk..je to blbost,praweze oholena pokozka je omnoho citliwejsia na dotyk....wiem to pdola toho ze ked som z priatelom cerstwo po oholeni tak tie dotyky citim o dost wiac...je to iba o tom ze podla mna yb to nemali xalaniw yzadowat od bab ak to sami nerobia..je to kazdeho wec ....ale na kazdeho rownaky meter si myslim......
Neviem, co niektore baby s tym narobite take problemy.Ja sa holim uz niekolko rokov a holim sa tak raz za tyzden (teda tam dolu) a nerobi mi to nijaky problem.Asi si treba zvyknut a vobec mi to nepripada nejake narocne.A robim to kvoli sebe, nie kvoli chalanovi.Aj ked moj chalan je z toho vzdy pekne namakko (alebo natvrdo) ked som cerstvo oholena.Je to podla mna ovela prijemnejsie a samozrejme aj hygienickejsie,ale podla mna si treba len zvyknut.Ja ked som to skusila raz, uz som nikdy nechcela mat chlpky ako predtym.
Sonia al--> No ono to je tazko zovseobecnit.. sex je cisto individualna vec, ktora je u kazdeho ina a zalezi len na nas samych ako si to zariadime No ak ide o prvy sex, tak som mala nieco po 18 (ale keby som si mala vybrat, este bysom urcite pockala, aspon urcite na lepsiu osobu, ale neplacem nad niecim, co sa neda vratit) Co sa tyka pocitov, bolo to zvlastne citit v sebe "cudzi objekt" ale inak fajn .. a bolest.. no bolelo... A strach?? Urcite nie, vedela som co chcem a ze to chcem, takze Potom dalsie razy boli uz omnoho lepsie, ale myslim,ze je velmi dolezite(aspon pre mna) robit to s niekym, koho poznam a ku komu nieco citim. Moj prvy chalan.. nebolo to ,ze by som ho nelubila, ale nebolo to ono a ja som bola tvrdohlava a chcela som to silou mocou.. Ale potom ked som mala druheho to obolo o niecom inom..Poznali sme sa 4 roky a 2 sme spolu chodili, takze sme obaja vedeli co moze ten druhy ocakavat.. Poradila by som ti , hlavne to rob len vtedy , ked si budes naozaj ista ze to chces!Drzim palce! a dufam,ze som ti aspon trosku pomohla
nie sme šimpanzy tak podla mňa komu vyhovuje zapotený dick alebo zapotená pipina ,nech si teda češe svoje krásne ochlpenie a mi trošku citlivejší o hygienu sa budeme holiť
OMG...mate tu take problemy!!...preboha ak vam robi problem sa holit,(ked to bohuzial neviete)...podla mna to vobec nie je narocne,vies..treba mat v tom prax. mozno niekomu sa moj nazor nebude zdat..ale zakladatelke diskuie akoby robilo problem sa starat sama o seba a navyse ide aj o hygienu(!!!)a este nehovorim o estetickost....nikto ti to nenuti,kasli na nazory ostatnych,tie vobec nemusis pocuvat...ale keby ti niekto za chrbtom hovoril ze potrebujes krovinorez tak sa necuduj
p.s...preco podla teba ked bude niekto dedko by si to mal prestat holit???ani nevies aki su niektori stari ludia moderni(mozno viac ako ty ,staraju sa o seba..a nezanedbavaju ani to dole...
Treba si podat ziadost na ministerstvo socialnych veci a rodiny, treba prilozit 500 korunovy kolok.K tej ziadosti treba dolozit notarom uvedenu zmluvu medzi oboma aktermi pohlavneho styku o tom ze to robite bez donutenia a na vlastne riziko (v pripade urazu) a samozrejme nezabunite ist doktorke aby vam vystavila potvrdenie ze nie ste nakazeny , pootvrdenie vas vyjde na 400SK. Teraz to uz mozte poslat na spominane ministerstvo. Odpoved odtial pride do 3 mesiacov. Ak sa vsak ponahlate za priplatok 8000sk vam to spravia do tyzdna. Vela zdaru
Ou majlos prepac, hlboko sa ospravedlnujem, uviedol by som slecnu do omylu, takze k tej okolkovanej ziadosti musi dat aj povinnu zakonu protiurazovu poistku, inac vam ju zamietnu, pri sexe bez poistky hrozi pokuta 10 - 15 000SK.
Takze este to poistenie.
Pokial budete trtkat viac ako jeden krat, tak si musite na ministerstve zaplatit pausal, kde dostane volne trtkacie minuty. Nepretrtkane minuty sa vam presunu do dalsieho mesiaca, pri vyssich pausal mozete nepretrtkaqne minuty vyuzit aj pri trtkani v inych sietach.
Avsak trtkanie v inych sietach je dost narocne hlavne ak vas partner je v dosahu vasej siete, respektive konkretneho pokrivaca. Ak sa vsak vzdiali niekde prec (napriklad na vylet), ceny su potom pri trtkani v inych sietach take iste ako pri trtkani vo vlastnej sieti.
*Avsak davaj si pozor na partnerov s menom robo, totizto pri minani nepretrtkanych minut do sieti ROBOTEL platis ako pri trtkani v zharanicnich sietach.
Keby si na tom nieco nechapala tak tu mas nazorny priklad.
Cobra: ty mas zrejme fobiu z xlpov....vlasy ked ma holka ti nevadi???
Kar:tvoj nick ta zrejme dokonale vystihuje...
It: tak na vlastnu past...ta vyhlasujem za krala tejto diskusie...so seckymi problemami sa budem obracat uz len na teba ale najprv si na to aktivujem "rada" variant mesiac....
Paru krat to ohol, a potom to uz bude dobre....ked sa oholis, tak si na to nieco daj aby sa ti jebaky netvorily....samozrejme ze sa treba holit...co sme opice...jak zeny tak muzi
No k povodnej otazke: oholit (enmusi byt zas uplne na haldo. Dobre su aj take jemne chlpky alebo uz vyssie spominany pasik.... A co je na tom tazke? Zoberete ziletku, penu a ide sa. Co sa tyka stipania, tak to skuste v sprchce potom co sa osprchujete Jo a dat na to nieco potom, len bacha aby to nemalo alkohol. Iba raz som sa sekol a pouzil klasikcu vodu po holeni Nechcite to zazit
mne osobne sa páči baba ktorá má dole pásik... a aj ja sa holím na pásik.. páči sa mi to tak ... mne tie chlpy tam len zavadzajú.. a toľko pre môjho spravím že ho oholím .. nie??? a vy baby.. páči sa vám chalan ktorý ho má oholený?? je to aj kôli tej hygiene.. ne??
Problem vidim v tom, kebyze chce chalan odo mna nieco, co nie je ochotny urobit on...(a to sa netyka iba holenia :p) asi by rychlo poposiel kade lahsie...
Praco je jebnuta pica? Ze sa na nieco pyta? Ak si si nevsimol tak toto JE FORUM tak asi necakaj ze sa tu bude rozpravat otom, ake oblecenie si mam zajtra zobrat ..
ako ja sa holim uplne a podla mna je to v pohodke, treba si len dat mrte pozor a chlpky najprv skratit ked si sa est eneholila a potom ziletkou v smere chlpkou....a potom setko ide jak po masle.....a k tomu ze ci by sa malo holit alebo ee....tak podla mna ano a ked uz nie z estetickych dvovodov tak minimalne kvoli hygiene podla mna je to dost nechutne....a mne sa paci ked je aj chalan vyholeny ma to dost vela vyhod.....a ked baba neni oholena a chalan s nou ma sex tak to chapem ale neviem si predstavit ze by ju mat lizat....a potom tie plne usta chlpov...ble
Ja mam na to taki nazor skoro ako ostatny, kazdeho vec, ale ja napriklad som volakedy to brala ako stratu casu holit si intimne partie ale potom prisiel priatel a pripadalo mi to fakt trapne a blbe ze si dam dole nohavicky a uvidi mi dzunglu medzi nohami, tak som si oholila a citila somsa ovela lepsie ....tak lahsie by som povedala mne sa to paci ked je zena pekne upravena aj v intimnej oblasti a cosa tyka chlapov je mito jedno...ked chce oholi si ked nechce nemusi ale prijimam taku prijatelnu dlzku
proste niektorí majú radi, že sa len vystriháš a trochu upravíš
niektorí, že sa vyholíš.. to sa naučíš o tom aj baviť neskôr keď ti to nepríde také "čudné" .. proste narovinu to rozoberiete vo vhodnej chvílke - ešte z toho môže byť aj sranda
a som za, aby sa aj chlapy o seba starali.. a nie chovali tam ešte aj zvieratkááá !!!
oni vyžadujú - králi - a sami sa nepostarajú.. proste sú to bambáci /česť výnimkám/
chlpy sú prirodzene na miestach, kde sa najviac potíme - ako sú aj pazuchy
- slúžia skôr ako termoprádlo - čím je viac pórovité, tým lepšie udržiava teplotu a priedušnosť a menej sa potíš toto je skôr módny trend a vec vkusu .. hygienické je to len asi vtedy, keď sa niekto sprchoval raz za 4 dni, tak to muselo byť niečo .. ?!
No ja si myslim ze kazda zena by mala dbat na svojej osobnej hygiene tak ako aj muzi,je to v poriadku ak ma zena jemne chlpky ale na spravnom mieste a nie tam kam ide muz jazykom.Ja osobne si neholim ale to len elektrickym strojcekom skratim na minimum a penis si holim aby neboli chlpky neprijemne pre zenu ed ho bude mat v ustach
Ked k tomu príde ani vy baby ani chalan si neuvedomí či ste uplne vyholené alebo chlpaté.tak či tak bude tak nadržaný že mu to v tú chvílu bude jedno..
Chalani to nepochopia zrejme to nei je jak holit si fuzy nie je to jednoduche ale treba trochu cviku
Myslim ze nie je boh vie ako sexy mat afro medzi nohami a to ani nevravim ked dajaka holka ma este aj pod pazuchami ... Mne osobne je z toho zle tak je podla mna iste ze chalani maju radsej vyholene Aj ked stretla som sa s tym ze mi jeden chalan povedal ze radsej nech sa neholim lebo ma pocit ako keby sa miloval s osklbanym kuraťom ...
hmm.. uz to tu odznelo 101krat holenie je kazdeho sukromna vec.. najlepsie je sa o tom porozpravat s partnerom a podobne... ja osobne sa holim(tam dole) obcas to strelim na ten pasik alebo kocku.. podla nalady.. neni na tom nic tazke.. dalej par pripomienok: odznelo tu ze nepouzivat pripravky po holeni s alkoholom, podla man minimalne pouzit hocico na dezinfekciu pri holeni dochadza k malim rankam ktore nevidis ani necitis ze si porezany a dezinfekciu na ne treba...
dalej ak je pre baby tazke pouzit ziletku skuste penu na rozpustenie chlpkou..
na holeni mi nepripada nic tazke a komplikovane......ale zalezi aj od toho co sa komu paci.....su aj take pripady ze chalan chce aby sa baba neholila ale ona sa holit chce....a nie vsetci chalani sa neholia....
ved to je normalne holit sa tam dole, sak si neviem prdstavit ma neoholenu a partnerov tupy vyraz ked na mna kukne ze co tam za dzungla....seetko dole!
hm podla mna sa moze baba holit ked sa jej to lubi ak sa jej viac lubi ked je neoholena tak nech tak ostane no boze aj tak sa jej moc ludi na picu nekuka .... ale kazdopadne ked tak tak ziletkou to ide najviac
ale môj názor je ze baba by sa mala cítiť lepšie ked je oholena suhlasim so sabnacke lebo sak to asi neni dvakrat prijemne ked ti na kupku z nohaviciek trcia chlpy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
P.S.hrubice si nevsimajte
A co sa tyka chalanov, paci sa mi ked to maju aj oni trosku zostrihnute( nemusi byt uplne vyholene) ale tak aby som aj ja nemala plne usta chlpov ale hlavne nech sa aj oni citia pohodlne! Pripadne otazky rada konzultujem
lenze na to treba odvahu,nie?
p.s...preco podla teba ked bude niekto dedko by si to mal prestat holit???ani nevies aki su niektori stari ludia moderni(mozno viac ako ty ,staraju sa o seba..a nezanedbavaju ani to dole...
Pri sexe ti staci kokot a pica a pri milovani na to treba lasku. Neboj take veci chapem..
Takze este to poistenie.
Pokial budete trtkat viac ako jeden krat, tak si musite na ministerstve zaplatit pausal, kde dostane volne trtkacie minuty. Nepretrtkane minuty sa vam presunu do dalsieho mesiaca, pri vyssich pausal mozete nepretrtkaqne minuty vyuzit aj pri trtkani v inych sietach.
Avsak trtkanie v inych sietach je dost narocne hlavne ak vas partner je v dosahu vasej siete, respektive konkretneho pokrivaca. Ak sa vsak vzdiali niekde prec (napriklad na vylet), ceny su potom pri trtkani v inych sietach take iste ako pri trtkani vo vlastnej sieti.
*Avsak davaj si pozor na partnerov s menom robo, totizto pri minani nepretrtkanych minut do sieti ROBOTEL platis ako pri trtkani v zharanicnich sietach.
Keby si na tom nieco nechapala tak tu mas nazorny priklad.
Kar:tvoj nick ta zrejme dokonale vystihuje...
It: tak na vlastnu past...ta vyhlasujem za krala tejto diskusie...so seckymi problemami sa budem obracat uz len na teba ale najprv si na to aktivujem "rada" variant mesiac....
Problem vidim v tom, kebyze chce chalan odo mna nieco, co nie je ochotny urobit on...(a to sa netyka iba holenia :p) asi by rychlo poposiel kade lahsie...
Nastastie, asi to kazdy doteraz vytusil
chlapom to tiez nieje take lahke, ale robime to
proste niektorí majú radi, že sa len vystriháš a trochu upravíš
niektorí, že sa vyholíš.. to sa naučíš o tom aj baviť neskôr keď ti to nepríde také "čudné" .. proste narovinu to rozoberiete vo vhodnej chvílke - ešte z toho môže byť aj sranda
a som za, aby sa aj chlapy o seba starali.. a nie chovali tam ešte aj zvieratkááá !!!
oni vyžadujú - králi - a sami sa nepostarajú.. proste sú to bambáci /česť výnimkám/
a niektorí sa holia, lebo im vyzerá potom väčší
- nie je to tak celkom hygienické
chlpy sú prirodzene na miestach, kde sa najviac potíme - ako sú aj pazuchy
- slúžia skôr ako termoprádlo - čím je viac pórovité, tým lepšie udržiava teplotu a priedušnosť a menej sa potíš toto je skôr módny trend a vec vkusu .. hygienické je to len asi vtedy, keď sa niekto sprchoval raz za 4 dni, tak to muselo byť niečo .. ?!
Myslim ze nie je boh vie ako sexy mat afro medzi nohami a to ani nevravim ked dajaka holka ma este aj pod pazuchami ... Mne osobne je z toho zle tak je podla mna iste ze chalani maju radsej vyholene Aj ked stretla som sa s tym ze mi jeden chalan povedal ze radsej nech sa neholim lebo ma pocit ako keby sa miloval s osklbanym kuraťom ...
dalej ak je pre baby tazke pouzit ziletku skuste penu na rozpustenie chlpkou..
o je odomna vse..
PS: otakar je ...
ja osobne si neviem predstaviť, že by sme boli ako opice, ja alebo môj priateľ... ide predsa o hygienu a lepší pocit...
keď pôjdeš na kúpalisko a z nohavičiek ti budú trčať chlpy na všetky strany, budeš sa cítiť lepšie???