Rodicia minaju svoje peniaze na cigarety, 150-200 eur mesacne.Casto ani normálne jedlo nemáme v chladnicke ale matka si kupuje cigarety.Na cigarety im nedám ani cent, kvoli tomu su caste hadky.Ja este studujem, a popri skole robim, cez vikend chodievam d
raz sa stalo, ze matka si pozicala odo mna peniaze, a videla som, ze nekupila jedlo ale cigarety a peniaze zatial mi nevrátila, odvtedy im nedám ani cent
ako ok, ked maju ludia peniaze navyse, nech si kupuju co chcu, ale kupovat cigarety na ukor jedla a brat peniaze od dcery studentky O_______o ale toto ked si neuvedomia, tak s tym moc nenarobis
ani sa ti nečudujem.. vieš, ale teraz s tým asi vela neurobíš, lebo teraz by to bolo náročné, počkaj kým doštuduj, držím ti palce a svoje peniaze im určite nedávaj, lebo sa ti ešte zídu. A pokial si vaši neuvedomia, že na základe svojich závislostí ťa strácajú, tak naozaj s tým moc neurobíš... predpokladám, že rozprávať sa s nimi si už skúšala
Tiež svojim rodičom dohováram, že keby toľko nemíňali na tie sprosté cigarety, nemuseli by sme si brať od huby a toľko šetriť. Myslíš, že ma niekedy brali na vedomie? Nikdy... Ich vec, aj i určite svoj život zariadim inak a pravdepodobne pre tu nechuť k rodičovskej závislosti som ešte ani raz nepotiahla z cigy. Aký krásny to život mám. Poradiť ti neviem, ja si neviem poradiť s tými svojimi
@0 Žiješ s nimi 22 rokov, tak isto máš 22 rokov, mala by si mat čo-to v hlave. Zober svoj život do rúk, a kočuj si sama. Spravil som to tiež, síce u nás to niesu cigy, ale iné, však dá sa to. Nebudeš ani prvá, ani posledná, a život máš len jeden. Spomínala si že chodíš na víkendy dom, chodievaj raz za mesiac dom ak musíš...
to poznám, otec dáva tiež mrte prachov na cigarety na úkor iných, čo viedlo z časti aj k tomu, že som nechala výšku, odmietam ísť na inú dennú aj keby som na to mala a bavila ma, radšej som sa osamostatnila, bývam sama, platím si sama, idem študovať niečo iné externe a chytám sa každej príležitosti, aby mi bolo fajn a nemala takéto problémy.. a keď im to nevychádza tak dám mame radšej gastráče, lebo viem, že vtedy sa normálne využijú.. takže jednoznačne ak pracuješ popri a finančne ti to vychádza by som sa osamostatnila úplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
,,na cigarety im nedám ani cent "
Tak im dávaš ty peniaze či míňajú svoje?
raz sa stalo, ze matka si pozicala odo mna peniaze, a videla som, ze nekupila jedlo ale cigarety a peniaze zatial mi nevrátila, odvtedy im nedám ani cent
este som druhacka na VS ale ked dostudujem tak si pobalim kufre a bye bye
ako ok, ked maju ludia peniaze navyse, nech si kupuju co chcu, ale kupovat cigarety na ukor jedla a brat peniaze od dcery studentky O_______o ale toto ked si neuvedomia, tak s tym moc nenarobis
A ja by som ich asi zmlátil.....
Ale fakt.. Ze ked si este raz kupia cigareti, tak ich vyhodím z domu, aj ked to je ich dom...