a preco nie?! ako....v bratislave sa este da daco robit, ale inde na slovensku?! hm?! no..poviem ti..ze nic moc....teda...ked nepatris k ludom ktori si noc v sobotu predstavuju dakde spiti a sfetovany...lebo to je zial dnesna realita ..dnesna mlades nepozna nic ine ako chlast a fet....to je unich "zabava" smutne. a kebi som bol teraz doma, ako mesto myslim...tak...hmm....asi pojdem na cofolu dakde sadnut von z kamosmi. unas doma totis je kde ist. nie ako tuna kde teraz musim byvat
a čo mam robiť? proste mi to dnes nevyšlo no,tak som doma,aj ked len prednedavnom som prišiel domov,a hladujem pred pc,hlasujem v miss,okrem toho nič,pomaly sa pojdem umyť
@4 no, zas nebuďme až takí prísni! čo je zlé na tom, zbehnúť si napivko a hodiť sa do pohody? a keď už sa pritrafí, tak dať aj druhé, tretie... ja na tom nič zlé nevidím, pokiaľ niekto nieje moc otravný, alebo negrcá (najlepšie v buse) tak pohoda
@8 no ved niesom, ty mas tu obrovsku vyhodu ze byvas v bratislave a tam je moznosti vela. ale ked je dakto v mensom meste tak...tam moznosti nesu skoro ziadne. hej, to p[ivko beriem, ale zase nie sa opit do nemoty poznam z vlastnej skusenosti : d a to len preto lebo starsii xalani mi kupovali piva, ze kolko ich vypijem
ja som bol cely den vonku, bol som v trnave, v bratislave, na bratislavskom hrade, v kine, na plazi (sice len tej bratislavskej t-com plazi), nakoniec na veceri s kamosom a jeho kamoskou a potom som dosiel domov kvazi celkom unaveny a zapol komp
@9 no, večer máš asi akú možnosť tu v blave? nočná prechádzka ťa veľmi rýchlo omrzí (i keď zas nájsť nejaké to miestečko a praktikovať bohapustú romantiku s nejaou tou dívčicou... ), tak potom krčma, možno tak stihnuť posledné premetanie v kine, alebo sa ísť nechať zmlátiť do sadu janka kráľa, tak je to v podstate jedno alebo ísť na bratislavský hrad, kde je dosť popíjajúcich skupiniek a potom sa pred policajtimi tváriť akoby nič (z vlastnej skúenosti
@nikeboy no tak dojdi na vylet do BA a vymyslim ti program (tato ponuka plati pre prvych 5 birdzakov co sa ozvu TS-kou a je limitovana do 31.augusta 2009 D)
@nemamprachy nuz no ja som unaveny fyzicky - ze sa mi nechce chodit nikam, ale zaroven sa mi nechcelo lahnut do postele a spat hned... ale asi si kuknem daky film v telke alebo tak a zaspim pri nom D
@12 ahaa...no...ale je toho viacej ako inde na slovensku . a este sa da uvas ist zaplavat si do dunaja, ci nie?? hmmm......no...ale mas tam viacej takich..nocnich podnikou. to nie ako ja raz, v jednom nemenovanom meste na slovesnku, kde mi usiel vlak, tak som travil noc na stanici z bezdomovcami pri horucej cokolade z automatu ....hmm......este ma napada noc v tescu ale to asi nieje pre kazdeho
@tomas okej ved..chcem ist pozriet v septembry cez vykend. ale..uz ma niektori tuna v meste strasili, ze v bratislave je skoro vsetko aj 2 az 3 krat drahsie. je to pravda??
@nikeboy nuz cital som v denniku Pravda, ze Bratislava je NAJDRAHSIE HLAVNE MESTO z novych clenskych krajin EU, a zaroven ze je NAJDRAHSIE MESTO V EUROPE (alebo druhe najdrahsie, ale proste extrem) pre svojich obyvatelov
(ten prvy vypocet bol porovnavanie realnych cien, bez ohladu na prijimy, a druhy bol porovnanie cien, nakladov na byvanie, stravovanie, dopravu a pod v pomere k priemernej mzde).
Takze ano, Bratislava patri k najdrahsim mestam siroko daleko
@tomas hmm to znamena ze boty-topanky tam stoja..napr tuna su za 50 a tam stoja 100euro?! ..aj ja som to pocul, ale nejak sa mi nechce verit ze bi v bratislave bolo vsetko az take neskutocne drahee.
@19 ahaa....no mne bi stacila aj noc v tescu :d ved jedlo tam je a aj pitie...televizori tam hraju .....priznam sa...raz som tak "nocoval" v tescu : d no dva krat ved..ked je 24 hodin otvorene non stop, tak preco to nevyuzit aspon maly jedneho zakaznika, aj ked trzbi som im nespravil velke...ved len jedlo a pitie som si kupoval
...a pritom BA nie je podla mna nic moc...oproti ostatnym hlavnym mestam okolitych statov
a k teme..neviem..dnes sa mi nechcelo nikam chodit...a aj keby som niekam sla, tak uz by som sa a najvacsou pravdepodobnostou aj davno vratila domov... ak by neslo o nejaku vynimku
@peterkoo no neviem... pomer príjmov a nákladov na život (všetkých možných od nájomného, cez dopravu v meste, až po stravu a oblečenie a kino a šport) sme vraj najdrahšie mesto v európe (v prepočte na príjem domáceho obyvateľstva).
a ako uznavávam, keď som obedoval v Londýne tak som nemal pocit, že by tie ceny boli oveľa vyššie ako podobná úroveň reštaurácie v centre BA, a teraz keď je to v Eurách, no tak asi len pivo je u nás lacné akože bolo to trochu drahšie, niekde aj dosť rozdiel, ale všeobecne som nemal pocit po návrate do BA, že tu je to dáko lacné...
hmm.....tazke musim velaaaa setrit ked chcem tie conversy si kupit. a do prahy sa mi az nechce cestovat lebo 10 hodin cesta je az moc. hm.....sice...zase..vetsi vyber tam asi bude.....no ja neviem...chcem do bratislavi sa pozriet, ked je to hlavne mesto. a hlavne par ludom som to uz slubil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(ten prvy vypocet bol porovnavanie realnych cien, bez ohladu na prijimy, a druhy bol porovnanie cien, nakladov na byvanie, stravovanie, dopravu a pod v pomere k priemernej mzde).
Takze ano, Bratislava patri k najdrahsim mestam siroko daleko
@19 ahaa....no mne bi stacila aj noc v tescu :d ved jedlo tam je a aj pitie...televizori tam hraju .....priznam sa...raz som tak "nocoval" v tescu : d no dva krat ved..ked je 24 hodin otvorene non stop, tak preco to nevyuzit aspon maly jedneho zakaznika, aj ked trzbi som im nespravil velke...ved len jedlo a pitie som si kupoval
a k teme..neviem..dnes sa mi nechcelo nikam chodit...a aj keby som niekam sla, tak uz by som sa a najvacsou pravdepodobnostou aj davno vratila domov... ak by neslo o nejaku vynimku
a ako uznavávam, keď som obedoval v Londýne tak som nemal pocit, že by tie ceny boli oveľa vyššie ako podobná úroveň reštaurácie v centre BA, a teraz keď je to v Eurách, no tak asi len pivo je u nás lacné akože bolo to trochu drahšie, niekde aj dosť rozdiel, ale všeobecne som nemal pocit po návrate do BA, že tu je to dáko lacné...
To je kurva hnusný pocit
... zalejem kafe do termohrncka, berem deku a idem pozriet vychod slnka
Jediny dovod, preco som tuto noc spal bolo, ze som bol vycerpany a nie prave najzdravsi...