..... som si uz davnejsie vsimol niektore pohlady vas bab .. take vseliake tajomne s usmevom aj bez neho ..... co tym v skutoconosit sledujete?? lebo mozete si mysliet ,,booze ten je pekny´´ .....alebo ,,aky trapko´´ ...... za odpovede dakujem .... napis
kazdyma nejake pohlady a niekdy jeden pohlad u jedneho cloveka mozue znamenat tisic veci...a ty musis samozrejme prist na to, co tynm chcel basnik povedat...ale myslim, ze vacsinou su to skor pozitivne ako negativne pohlady...
ide o image o nic viac pod mna je to ot iste ako ked chalani si davaju fotky ako su na s8toch alebo si da na hlavu kapucnu a tvari sa jak eminem proste pitchovinky ...
Mňa okamžite napadlo, ako tu už bolo múdro poznamenané, že pohľadom sa prenášajú najnebezpečnejšie pohlavné choroby. Takže pokiaľ by na mňa baba nejako zazerala (čo je však absolútne vylúčené) určite by som si už nebol istý vlastným zdravím.
Pohlady..no to je neuveritelny problem si myslis ze sa to da takto jednoducho vysvetlit? Pohladov je strasne vela a kazdy znamena nieco ine a ten pako co pise ze sa s nimi na nieco hrame je na omyle proste robime co citime...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
EQ